Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha yeni birliktelik olmuşken heyecandan gittim test aldım tabiiki negatif çıktı sonra doktora gittim o da bişey YOk dedi bi ümitsizlendim inşallah olmuştur
Testler adet gecikmesinden sora dogru sonucu verir.ama pazartesi gidip kanda baktirsan cikar.her ay umitsizlige kapiliyoruz ama sabirli olmamiz gerekiyor.kuzenim temmuzda evlendi hic korunmadi ve aylardir yeni tutturdu 4 haftalikmis.vardir zamani

Testler adet gecikmesinden sora dogru sonucu verir.ama pazartesi gidip kanda baktirsan cikar.her ay umitsizlige kapiliyoruz ama sabirli olmamiz gerekiyor.kuzenim temmuzda evlendi hic korunmadi ve aylardir yeni tutturdu 4 haftalikmis.vardir zamani
Katılıyorum. . Kesinlikle zaman i var Rabbim biliyor birtek
Biz iman olarak teslim olalım Rabbim nasip etsin biran önce bebis ler :KK200:

Selam kızlar var mı bir gelişme...

Sogan kuru ve çalışmalar devam sizin ?:63:
Ben kůrü onceki ay denedim.bu ay denemedim.esimle kustuk kacgundur.dun aramiz duzeldi ama yumurtlamamin son gunu bugun.simdilik bisey yok daha.12 gun sora adet olcam takvime gore.tabi duzensiz oldugu icin degisebilirde.bakalim hayirlisi hepimiz icin.

Ben kůrü onceki ay denedim.bu ay denemedim.esimle kustuk kacgundur.dun aramiz duzeldi ama yumurtlamamin son gunu bugun.simdilik bisey yok daha.12 gun sora adet olcam takvime gore.tabi duzensiz oldugu icin degisebilirde.bakalim hayirlisi hepimiz icin.
Olsun canım sen çalışma yapmaya devam et umutsuz olma Allah nasip eder belli olmaz:anne:
Duzeldigine sevindim buarada

bende icraat yok daha 4. günü reglin. yeni yeni bitiyo :D şimdilik kardeş kardeş takılıyoruz :))

Valla Kızlar,
Bende 6 yadır korunmuyorum ve adet düzensizliği yaşamaya başladım.Şuanda hastayım özel bişey yapmıyorum sadece doğurkan dönemlerimi takvimle takip ediyorum ve folik asit kullanıyorum.Mayısda dr. gidicem nerden başlanacaksa başlayacağım artıkkk hayırlısı :)

Valla Kızlar,
Bende 6 yadır korunmuyorum ve adet düzensizliği yaşamaya başladım.Şuanda hastayım özel bişey yapmıyorum sadece doğurkan dönemlerimi takvimle takip ediyorum ve folik asit kullanıyorum.Mayısda dr. gidicem nerden başlanacaksa başlayacağım artıkkk hayırlısı :)
Bugun adetin kacinci gunundesin

Valla Kızlar,
Benimde adetlerim cok duzensiz.o yuzden indirdigimiz takvimlere pek guven olmuyor.sen adetin iki yada 3.gun git hormon testi yaptir sorunlarini anlat.

Benimde adetlerim cok duzensiz.o yuzden indirdigimiz takvimlere pek guven olmuyor.sen adetin iki yada 3.gun git hormon testi yaptir sorunlarini anlat.
Canım bekarkende evlendiğim de çok düzenliydi gebelik düşününce düzen bozduldu bu sefer geçikmelerde heyacan yaptım hep sonra dr. gittim dediğin gibi testler yaptı d vitamini eksik dedi kullandım olmazsa eğer 2 3 ay sonra gel dedi. Şimdilik İst.devlet hasatnesine giidcem gerçi ona da kararsızım :KK16:

2 ama eserr yokkkk resmen 1 gün sürdü gibi bişey
Agrin var mi.yada kist falan mi var.bende piko varda.8 mart ve 28 martta adet gordum.her ay degisiyor benim.8 martta adet oldugumda sogan kürü ictim sancilarim yok oldu.iltihabim sokuldu cok sukur.sende sogan kurune basla bu aksam dene istersen.adetli adetten sora bisiy farkketmiyir denedim ben iki ay ama duzenli sabah aksam.

Agrin var mi.yada kist falan mi var.bende piko varda.8 mart ve 28 martta adet gordum.her ay degisiyor benim.8 martta adet oldugumda sogan kürü ictim sancilarim yok oldu.iltihabim sokuldu cok sukur.sende sogan kurune basla bu aksam dene istersen.adetli adetten sora bisiy farkketmiyir denedim ben iki ay ama duzenli sabah aksam.
Sanırım hiç bir zaman içemeyecğim bişey, doktor o zaman polistk over olabilir ama bu şekilde teşhis koyamam demişti.Bişeyler varda işte :/ Allah hayra çıkarsın.Siz ne kadardır korunmuyorsunuz

Merhaba kızlar bu ay 13. Dongümde 2 gün ağrılı bir şekilde leke geldi...doktora gittim ovulasyon kanamasi, gebeligin belli olması için erken bir gün dedi...Bugün 5 hafta 3 gün adet günüm gecikti...idrar testinden bıktım artık..doktora gittim kan verdim yarin belli olacakmış eve gelirkende dayanamadim yine idrar testi aldim.. negatif:( ... kanda ne çıkar bilemiyorum..dua edin inşallah hayırlısı olur yaa

Merhaba kızlar bu ay 13. Dongümde 2 gün ağrılı bir şekilde leke geldi...doktora gittim ovulasyon kanamasi, gebeligin belli olması için erken bir gün dedi...Bugün 5 hafta 3 gün adet günüm gecikti...idrar testinden bıktım artık..doktora gittim kan verdim yarin belli olacakmış eve gelirkende dayanamadim yine idrar testi aldim.. negatif:KK43: ... kanda ne çıkar bilemiyorum..dua edin inşallah hayırlısı olur yaa
5 hafta mı çok uzun süre dr bişey demedi mi ? Yarın için hakkında hayırlsıı olsun doktor kan sonucuna göre mi konuşacak ?

Back