• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya tarlusal kullandım cuma bitti. Kaç gün snra adet olurum ki hala olmadm

Canim bende sogan kuru denedim 15 gun falan. 2 gun sonra adet oldum ve 21 gunde oldum.agrim yoktu ama iltihabim sokuldu gordum resmen.4cu ayim benim olmadi.bekliyoruz.hayirlisi hepimiz icin.
Öyle hayırlısı. .
Ben 35 günde bir flan oluyorum bu ay nasıl olucak acaba
Kanama kistlerdenmis ama gitmesi demek sanırım değil mi bu?

Canim bende sogan kuru denedim 15 gun falan. 2 gun sonra adet oldum ve 21 gunde oldum.agrim yoktu ama iltihabim sokuldu gordum resmen.4cu ayim benim olmadi.bekliyoruz.hayirlisi hepimiz icin.
Yanlış yazmisim 25 günde bir oluyorum regl

Evet hatta doktora gittim kistim kuculmus.bakalim hayirlisi hepimiz icin.

Dün bi arkadasımın hamilelikhaberini aldım basladım aglamaya kızlar artık kaldıramıyorum kıskançlıktan değil ben onun kadar sevindim buna ama ben her ay bekliyorum olmuyor onun 7. Ayda olmus bana moralini bozma diyor da napayım insan tutamıyor kendini ne yazıkki takma takma takmadan da olmuyor takıncada olmuyor duadan baska care yok

Adetin 3.gunu yaptim hormon testi normal dedi.hatta yumurtan gelismis bugunlerde calisin dedi.sans buya 3 gundur esimle kusuz bakalim artik.hayirlisi hepimiz icin

slm kızlar inşallah hepimize nasip eder rabbim.. bende 16 ay oldu olmuyor mayısta aşılama yapılacak etrafta hamile görünce artık mutsuz olmaya başladığımı farkettim bu aralar baya piskolojim kötü düzeltemiyorum kendimi bir türlü...

Dün bi arkadasımın hamilelikhaberini aldım basladım aglamaya kızlar artık kaldıramıyorum kıskançlıktan değil ben onun kadar sevindim buna ama ben her ay bekliyorum olmuyor onun 7. Ayda olmus bana moralini bozma diyor da napayım insan tutamıyor kendini ne yazıkki takma takma takmadan da olmuyor takıncada olmuyor duadan baska care yok
Seni çok iyi anlıyorum canım :kahve:
Kıskançlık la alakası yok üzülüyor insan doğal olarak
Sabredelim canım yakındır ins:KK15:
Adetin 3.gunu yaptim hormon testi normal dedi.hatta yumurtan gelismis bugunlerde calisin dedi.sans buya 3 gundur esimle kusuz bakalim artik.hayirlisi hepimiz icin
Güzelmiş ozaman:KK49:
Kuslugu flan boşver calismaya başla şaşırsin:halay:

Selam ben progesteron kullanıyorum cuma adet olmam gerekti olmadım sizde progesteron danmı lütfen bilgisi olan var mı acaba

Valla yanina yaklastirmiyor haksiz oldugu halde.bakalim artik

Ma

Amin bu ay inşallah olur bakalım

bende bu gruptayım.5. deneme ayına girdik. gebelik öncesi kontrollerim de sıkıntı yoktu. amh 6.33 çıktı bende doktor pkodan şüphelendi ama reglim düzenli. ve ovulasyon tesrlerinde pozitifide görüyorum. yani yumurtlamada sıkıntım yok.o yüzden pko yu eledi..6 ay dene olmazsa eşinle beraber daha başka testler yapacağız dedi. bizde bol bol sevişiyoruz işte ya tutarsa diye :)

kızlar ben adet oldum ama erken oldum normalde 35 günde bir olurudm bu ay 28.günde oldum acaba hamilemiyim üstüne görme kanaması mıydı bilmiyorum ? umut dünyası insanın aklına hersey geliyor .sizce olabilir mi ?

herkes BATLARINII yazsın kızlar .hadi bakalım bekleyelim..benim 1 mayıs-2 mayıs

Back