Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle hayırlısı. .Canim bende sogan kuru denedim 15 gun falan. 2 gun sonra adet oldum ve 21 gunde oldum.agrim yoktu ama iltihabim sokuldu gordum resmen.4cu ayim benim olmadi.bekliyoruz.hayirlisi hepimiz icin.
Yanlış yazmisim 25 günde bir oluyorum reglCanim bende sogan kuru denedim 15 gun falan. 2 gun sonra adet oldum ve 21 gunde oldum.agrim yoktu ama iltihabim sokuldu gordum resmen.4cu ayim benim olmadi.bekliyoruz.hayirlisi hepimiz icin.
İnş canım soğan kürü içiyorum bende suanEvet hatta doktora gittim kistim kuculmus.bakalim hayirlisi hepimiz icin.
Seni çok iyi anlıyorum canımDün bi arkadasımın hamilelikhaberini aldım basladım aglamaya kızlar artık kaldıramıyorum kıskançlıktan değil ben onun kadar sevindim buna ama ben her ay bekliyorum olmuyor onun 7. Ayda olmus bana moralini bozma diyor da napayım insan tutamıyor kendini ne yazıkki takma takma takmadan da olmuyor takıncada olmuyor duadan baska care yok
Güzelmiş ozamanAdetin 3.gunu yaptim hormon testi normal dedi.hatta yumurtan gelismis bugunlerde calisin dedi.sans buya 3 gundur esimle kusuz bakalim artik.hayirlisi hepimiz icin
Valla yanina yaklastirmiyor haksiz oldugu halde.bakalim artikSeni çok iyi anlıyorum canım
Kıskançlık la alakası yok üzülüyor insan doğal olarak
Sabredelim canım yakındır ins
Güzelmiş ozaman
Kuslugu flan boşver calismaya başla şaşırsin![]()
Amin bu ay inşallah olur bakalımSeni çok iyi anlıyorum canım
Kıskançlık la alakası yok üzülüyor insan doğal olarak
Sabredelim canım yakındır ins
Güzelmiş ozaman
Kuslugu flan boşver calismaya başla şaşırsin![]()
Düzelir canım kaçırmayın günleriValla yanina yaklastirmiyor haksiz oldugu halde.bakalim artik
Insallah canim tessekkurlerDüzelir canım kaçırmayın günleri
kaç gün geciktiLütfen soruma cevap