Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba adetim biteli 11 gün oldu,bitişinden bu yana eşimle birlikteliğim devam ediyoruz hiç korunmadan. Perşembe günü doktora gittik sağ yumurtalığın çatlamış dedi o gün de beraberlik oldu ,bebiş istiyorum ne zaman test yapmalıyım acaba lütfen yardımcı olun
Yumurtlama gununden 10 12 gun sora kanda cikar.

Kızlar merhaba adetim biteli 11 gün oldu,bitişinden bu yana eşimle birlikteliğim devam ediyoruz hiç korunmadan. Perşembe günü doktora gittik sağ yumurtalığın çatlamış dedi o gün de beraberlik oldu ,bebiş istiyorum ne zaman test yapmalıyım acaba lütfen yardımcı olun
supheli iliskiden 15 gun sonra kabda cikar canim inşallah bebislerimiz bize tutunmustur ♡

Bende 6 nisanda gittim yumurtan gelismis dedi doktorum.bugunlerde calisin dedi.satve bat ne zaman

Bende dun test yaptim silik ikinci cizgiyi gordum ama kan da negatif cikmasindan korkuyorum daha yaptrmadim :(

Şaşırt mak lazım :halay:
Regl den sonraki hafta genelde ovulasyon günleri ama adet döngusunden hesapla
. Simdi kusuz.gecen dedim doktor dedi iki gunde bir.diyo hayir......nasil sasirtiyim anlamadimki:((

Bende dun test yaptim silik ikinci cizgiyi gordum ama kan da negatif cikmasindan korkuyorum daha yaptrmadim :KK43:
Kacgun olduki silikncizgi gordun.ona gore git kanda baktir.en azindan varsa dikkat edersin kendine.

Kacgun olduki silikncizgi gordun.ona gore git kanda baktir.en azindan varsa dikkat edersin kendine.
Normalde ilk hafta içi test yaptım öyle heveslenip negatif çıktı ama şimdi acaba alsam çıkar mı bilemedim kan testi için de o zaman adetim 30unda gittiği için bu hafta sonuna kadar yaptırmam mı lazım??

Normalde ilk hafta içi test yaptım öyle heveslenip negatif çıktı ama şimdi acaba alsam çıkar mı bilemedim kan testi için de o zaman adetim 30unda gittiği için bu hafta sonuna kadar yaptırmam mı lazım??
Son adet tarihin 30 mart mi

Adetim 30 unda bitti o günden beri 1 gün arayala birlikte oluyoruz ama perşembe gittiğimde yumurtalığın sağ taraftaki çatlamış dedi doktor o günde birlikte olduk bir de akıntım başladı hiç olmazdı
canim Pazartesi git kanda baktir varsa cikar.hayirlisi hepimiz icin

45 gunde bir hasta oluyorum 18 gun var hasta olmama daha regl den sonraki hafta ovulasyon gunumdu ...buda testim :(

Eklentiler

• IMG-20170410-WA0004.jpeg
    IMG-20170410-WA0004.jpeg
    14,5 KB · Görüntüleme: 103
45 gunde bir hasta oluyorum 18 gun var hasta olmama daha regl den sonraki hafta ovulasyon gunumdu ...buda testim :KK43:
Bence sabah hemen git kan tahlili yaptr.silik cizgi cogu kiside kandada pozitif cikiyor.insallah hamilesindir allah bizlere nasip eder.burdan hayirli haberlerini bekliyoruz.

Back