Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanırım hiç bir zaman içemeyecğim bişey, doktor o zaman polistk over olabilir ama bu şekilde teşhis koyamam demişti.Bişeyler varda işte :/ Allah hayra çıkarsın.Siz ne kadardır korunmuyorsunuz
Canim sen ic bak cok iyi geliyor.icine limon sik cok guzel tadi bence.yinede sen biliyon.4 aydir korunmuyoz bu dorduncu ay bakalim ne olcak.hayirlisi hepimiz icin

Amin ..evet kan sonucuna bağlı..insallah pozitiftir değerler cikar.. ne diyim hayırlısı...

Canim sen ic bak cok iyi geliyor.icine limon sik cok guzel tadi bence.yinede sen biliyon.4 aydir korunmuyoz bu dorduncu ay bakalim ne olcak.hayirlisi hepimiz icin
Valla ya Önce Allaha sonra doktorlara keşke içebilsem yılda 1 kerede olsa her insan yapmalıymışş sogan kürünü

Merhaba kızlar bu ay 13. Dongümde 2 gün ağrılı bir şekilde leke geldi...doktora gittim ovulasyon kanamasi, gebeligin belli olması için erken bir gün dedi...Bugün 5 hafta 3 gün adet günüm gecikti...idrar testinden bıktım artık..doktora gittim kan verdim yarin belli olacakmış eve gelirkende dayanamadim yine idrar testi aldim.. negatif:KK43: ... kanda ne çıkar bilemiyorum..dua edin inşallah hayırlısı olur yaa
Baya gecikmis.daha once kan testi yapmadin mi.allah yardimcin olsun canimya.insallah yarin mutlu hayirli haberi alirsin.aminn

bende icraat yok daha 4. günü reglin. yeni yeni bitiyo :KK70: şimdilik kardeş kardeş takılıyoruz :))
:KK76::KK48:
Valla Kızlar,
Bende 6 yadır korunmuyorum ve adet düzensizliği yaşamaya başladım.Şuanda hastayım özel bişey yapmıyorum sadece doğurkan dönemlerimi takvimle takip ediyorum ve folik asit kullanıyorum.Mayısda dr. gidicem nerden başlanacaksa başlayacağım artıkkk hayırlısı :)
Bende folik asit ve soğan kuru suan
Benimde duzensizlesmisti regl oldum sanıyordum 1 gün flan gelirdi 3 günden az olduğu içinde regl olmuyordu yani. Sonra soğan kürü yaptım aradan 1 ay flan geçti soğan kurunden baya kanama li regl oldum. Muayene folikül kist olduğunu ogrenmistim onlar sebepmis . Hatta beta hcg 1.20 çıktı kist sebep dendi. Şimdi hormon testi icin regl 3. Günü bekliyorum .

:KK76::KK48:

Bende folik asit ve soğan kuru suan
Benimde duzensizlesmisti regl oldum sanıyordum 1 gün flan gelirdi 3 günden az olduğu içinde regl olmuyordu yani. Sonra soğan kürü yaptım aradan 1 ay flan geçti soğan kurunden baya kanama li regl oldum. Muayene folikül kist olduğunu ogrenmistim onlar sebepmis . Hatta beta hcg 1.20 çıktı kist sebep dendi. Şimdi hormon testi icin regl 3. Günü bekliyorum .
Peki nerde doktora gideceksiniz. Bende direk bidahaki aya acaba adet 3. günü mü gitsem. Ama kesiliyor işte :/

Baya gecikmis.daha once kan testi yapmadin mi.allah yardimcin olsun canimya.insallah yarin mutlu hayirli haberi alirsin.aminn
Daha önce kan testi yapmadım belirtiler biraz artsin istedim sonucum hep hüsran oluyo..bu sabah gece hep kusacak gibi oldum...elim ayagim boşaldı..sabahta mide bulantisindan bir sey yiyemedim o yuzden doktora gittim kan verdim. Ama idrarda çıkmaması beni üzdü..amin canım sağolasın...

Valla ya Önce Allaha sonra doktorlara keşke içebilsem yılda 1 kerede olsa her insan yapmalıymışş sogan kürünü
Aynen.bende de b12 demir eksikligi cok dusuk.onlari ve folik asiti kullaniyom.mide ilaclari falan derken bakalim nolcak bu ay.birazda bizim iyi beslenmemiz gerekiyor aslinda yani bitkisel olarak.hep ilac hep ilac bagimlilik asiliyoruz vucudumuza.kafeinden uzak durmamiz lazim bol sarmsak sogan maydanoz.bide ayak bel sicakligina dikkat etmemiz gerekiyor.hayirlisi hepimiz icin

Peki nerde doktora gideceksiniz. Bende direk bidahaki aya acaba adet 3. günü mü gitsem. Ama kesiliyor işte :/
Ümraniye eğitim araştırma ya gidiyorum kesilse de gitte öğrenirsin sebebini sökülür en azından veya regl değilken git kist olabilir canım
Daha önce kan testi yapmadım belirtiler biraz artsin istedim sonucum hep hüsran oluyo..bu sabah gece hep kusacak gibi oldum...elim ayagim boşaldı..sabahta mide bulantisindan bir sey yiyemedim o yuzden doktora gittim kan verdim. Ama idrarda çıkmaması beni üzdü..amin canım sağolasın...
Hayırlısı olsun zaman i elbet vardır bekliyelim:KK200:

Once kana gecip sonra idrara geciyor.kendini strese sokma bence.iyisini dusun.insallah yarin iyi sonuc alirsin

Şimdi internetten tahlil sonucuna baktım sıfır.. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah.. kimbilir ne zaman hamile kalırım...kesin herşeyden ümidini kestigim ve beklemedigim bir anda hamile olurum... bekleyince gelmiyo mübarek...

Şimdi internetten tahlil sonucuna baktım sıfır.. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah.. kimbilir ne zaman hamile kalırım...kesin herşeyden ümidini kestigim ve beklemedigim bir anda hamile olurum... bekleyince gelmiyo mübarek...
uzme kendini sabirla gelecek insallah.Kac aydir korunmuyorsunuz.

Aynen.bende de b12 demir eksikligi cok dusuk.onlari ve folik asiti kullaniyom.mide ilaclari falan derken bakalim nolcak bu ay.birazda bizim iyi beslenmemiz gerekiyor aslinda yani bitkisel olarak.hep ilac hep ilac bagimlilik asiliyoruz vucudumuza.kafeinden uzak durmamiz lazim bol sarmsak sogan maydanoz.bide ayak bel sicakligina dikkat etmemiz gerekiyor.hayirlisi hepimiz icin
Evet aynı şeyleri bana da verdi kullandım bitti hatta hayırlısı olsun demekten başka çare yok

Yaklaşık 14 aydır korunmuyoruz...aminn inşallah..
Benim kuzenim temmuzda evlendi ve ilk gunden hic korunmadi sim 4 haftalik hamile.cok uzuluyordu.tam dusunmemeye basladi seyahate cikti bir ay ve hamile oldugunu ogrendi.bize umut olsun.hayirlisini istiyip sabirli olalim insallah

Back