Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadşım uzun bir süre tedaviye başlaman gerekiyor.Gittin mi dr bilmiyorum ama böyle beklemeklede olmaz geçmez zaman
Gittim qubis..gecen sene ocakta gittim detaylı muayene oldum herşey normal cikti..kistimde yok..bundan 1 ay oncede ultrasona girdm herşey iyi...ilaç vericegim bir durum yok dedi. Belirtilerim oldugu halde kanda cikmamasi üzdü beni..

Gittim qubis..gecen sene ocakta gittim detaylı muayene oldum herşey normal cikti..kistimde yok..bundan 1 ay oncede ultrasona girdm herşey iyi...ilaç vericegim bir durum yok dedi. Belirtilerim oldugu halde kanda cikmamasi üzdü beni..
Eşinle gittin mi?

Bazı şeyler Allahın takdiri zamanı gelmemiş demkki diyelim.eşlerde de sorun yoksa tek geriye kalan dua

Başka doktorlar denesen diyeceğim çok biliyormuş gibi olmam inşallah.Uzun bir süre, her şeyi denemişsinizdir.

Başka doktorlar denesen diyeceğim çok biliyormuş gibi olmam inşallah.Uzun bir süre, her şeyi denemişsinizdir.
Yok Estağfurullah canım..aynen geriye dediğin gibi dua...hayatımız musmutlu....akıbetimiz hayır olsun inşallah...

Selam kızlar. Bu ay takvime bırakmadım işimi iki günde bir çalışmalara devam ediyoruz. Birde öksürük grip sıkıntısı içindeyim dayanamayıp dr gttim bir torba ilaç kullanıyorum şimdi. Benim bu aydan da pek umudum kalmadı. Hep diyorum bu ay tamam Rabbim verecek ama eminim bu ay da olmayacak bu kadar ilaçtan sonra. Onun dsnda ebru destan kürüne devam ediyorum bakalım hayırlısı artık batları bekleyip göreceğiz. Umutla, yılmadan. Herkesin oluyor bi şekilde inşallah bizlerinde olur. Çok tanıdık var ilk ikş cocuk ta aylarca ugrasıp üçüncü cocuk da ilk denemede tutan bu işler hep Allahtan bekleyip dua edip görelim neler olacak yaşanacak sabrımızın deneneceği zamanlardayız sabır, sabır.

Selam kızlar. Bu ay takvime bırakmadım işimi iki günde bir çalışmalara devam ediyoruz. Birde öksürük grip sıkıntısı içindeyim dayanamayıp dr gttim bir torba ilaç kullanıyorum şimdi. Benim bu aydan da pek umudum kalmadı. Hep diyorum bu ay tamam Rabbim verecek ama eminim bu ay da olmayacak bu kadar ilaçtan sonra. Onun dsnda ebru destan kürüne devam ediyorum bakalım hayırlısı artık batları bekleyip göreceğiz. Umutla, yılmadan. Herkesin oluyor bi şekilde inşallah bizlerinde olur. Çok tanıdık var ilk ikş cocuk ta aylarca ugrasıp üçüncü cocuk da ilk denemede tutan bu işler hep Allahtan bekleyip dua edip görelim neler olacak yaşanacak sabrımızın deneneceği zamanlardayız sabır, sabır.
Ebru Destan kuründen bahsedebilirmis in? Ne için tam olarak

Ebru Destan kuründen bahsedebilirmis in? Ne için tam olarak
Kist varsa onu temizliyor, hormonal bozukluk varsa onu düzeltiyor,adet sancılarını kesiyor azaltıyor,adeti düzenliyor. Eski zamanlarda kadınlar bunu kullanırmıs adet düzensizliği için ben 28.günde adet oldum bu ay normalde 35 günde olurdum. Tabi bunlar umut olsun diye yapılan seyler

Canimya antibiyotik yazmissa kullanma.bol bol sivi ic tuket.alah yardimcimiz olsun.

Kist varsa onu temizliyor, hormonal bozukluk varsa onu düzeltiyor,adet sancılarını kesiyor azaltıyor,adeti düzenliyor. Eski zamanlarda kadınlar bunu kullanırmıs adet düzensizliği için ben 28.günde adet oldum bu ay normalde 35 günde olurdum. Tabi bunlar umut olsun diye yapılan seyler
Kür peki ?:KK51:

Aynen canım... Allah yar ve yardımcımız olsun...

Arkadaşlar merhaba sat 4 Nisan gecen ay 28.günde regl oldum bu ay yumurtlamam hangi gün acaba? Bu konuda cok tecrübeli olanlar yazabilir mi?

Arkadaşlar merhaba sat 4 Nisan gecen ay 28.günde regl oldum bu ay yumurtlamam hangi gün acaba? Bu konuda cok tecrübeli olanlar yazabilir mi?
Yaklaşık yumurtlama (ovulasyon) tarihiniz: 18/04/2017 böyle gözüküyor sistemde canım

Kızlar ovulasyon testi neden kullanmıyorsunuz :) bu kadar stres yapıyorsunuz. internette satılıyor eczanede de internette ki daha ucuz tabi

İlk hamileligim 4ay sonunda oldu. 14haftalik kalbi durdu. Sonrasında 1yil denememize rağmen olmadi. Sonrasında 8haftaik kalp atışı oluşmadığı ve küçülmeye başladığı için kürtaj oldum.

Kan pıhtılaşma testlerinde sorun yok

Genetik tahlillerimizde sorun yok.

Pkos var ve rahimde şekil bozukluğu

Şuan methormin kullaniyorum, regl düzenlemesi ve kaliteli yumurta için

Geçen ay rahim filmi çekildi bu ay kısmetse y şeklinde olan rahim histeroskopi ile traslanicak.

2yil oldu hala bekliyorum
Rahimde şekil bozukluğu dediğin, rahmin geriye dönük olması mı ?

Kızlar maydanoz kürü var hem zayıflamada hemde intihabı atmada yarıyor.

-Maydanozu robotton geçir
-bir su bardağı su ekle cezveye
-göz kararı maydonozu koyup limon sık kaynat her sabah aç karnına iç.

Kuru incir kürü

-Sıvı yağın içinde 1 gün beklet
Diğeri
-şekerli suda kaynat 1 hün dinlensin sonra hergün yeyin

Sperm güçlendirme

-lokman hekimden keçiboynuzu özü alın(20-25 tl)
-Günde 1 çay bardağının yarısının az fazlası koyulcak
-Diğer kısma meyvesuyu,su koyup içsin

Sade içebilirseniz sade içsin

Soğan kürü

-Soğanı kaynatıp suyunu için

Kızlar bunlar işe yarıyor ben sadece eşimde keçiboynuzu özünü denedim dünde çatlatma iğnesi vuruldum inşallah işe yarar.İnciride kullanıyorum.

Denemek isteyen denesin inşallah işe yarar sizlerde de
Bence bütün bunlar, karı koca detaylı bir doktor kontrolünden geçtikten sonra yapılmadı. Öyle değil mi?

Back