Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba ben benek için 15 aydır uğrasıyorum doktorum ovulasyon takibi yapmaya başladı bugğn adetimin 5. Günüydü gittim ultrason çekti temiz gözüküyor perşembe bidaha gel dedi ama ne var ne yok bişi demedi bide ultrason kağıdını elime verdi hiç bişi anlamadım bu takip nasıl olacak bilgisi olan var mı ??

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    36,9 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar selam konu da açtım ama yazan olmadı. 8 aydır bebek istiyoruz kasım ayında kimyasal gebelik oldu sonrasında bişey yok. Sonrasında 8 cmlik kistim oldu takip ve ilacla temizlendi ardından klimen+catlatma ignesi tedavisi gördüm vir kere 2 yumurtam oldu iğne oldum ama tutmadı. Doktorumu çok methettiler diye gittim ama ne hormon testi yaptı ne başka bişey hemen klomene başladık. Dr.mu değiştirmeli miyim klomen tedavisi ne kadar devam edilebilir? Yarın adetimin 3.gunu dr.a gitmem gerek avrupa yakasında bu sürecte ilgili aciklama yapacak dr bilginiz var mı :KK64: Rabbim isteyen herkese saglikli evlatlar nasip etsin insalla:dua:

Canm bana doktor hormon testi yaptı ve klomen basladı sabah akşam bes gün kullandım pazar günü bitti ilaç bugün kontrole gittim iki tane yumurta m olmus biri 13 mm diğeri de 13 mm iki gün sonra tekrar cagırdı benide acaba ne için cagırdı heyecan dan sormak aklıma gelmedi gidişat nasıl sizce

Canm bana doktor hormon testi yaptı ve klomen basladı sabah akşam bes gün kullandım pazar günü bitti ilaç bugün kontrole gittim iki tane yumurta m olmus biri 13 mm diğeri de 13 mm iki gün sonra tekrar cagırdı benide acaba ne için cagırdı heyecan dan sormak aklıma gelmedi gidişat nasıl sizce
Beni de sık sık cagirdi yumurtalar olgunlasinca igne verdi ignemi oldum iki gun sonra tekrar cagirdi yumurtalar catlamismi diye catlamisti ama bebek olmadi maalesef :KK43: insallah senin tedavin olumlu sonuclanir canim. Bakalim bende yarin baska doktora gidicem hormonlara vs bakilmadan tedaviye baslamak bana yanlis geldi.

Beni de sık sık cagirdi 2 yumurtam vardi. yumurtalar olgunlasinca igne verdi ignemi oldum iki gun sonra tekrar cagirdi yumurtalar catlamismi diye catlamisti ama bebek olmadi maalesef :KK43: insallah senin tedavin olumlu sonuclanir canim. Bakalim bende yarin baska doktora gidicem hormonlara vs bakilmadan tedaviye baslamak bana yanlis geldi.

Beni de sık sık cagirdi 2 yumurtam vardi. yumurtalar olgunlasinca igne verdi ignemi oldum iki gun sonra tekrar cagirdi yumurtalar catlamismi diye catlamisti ama bebek olmadi maalesef :KK43: insallah senin tedavin olumlu sonuclanir canim. Bakalim bende yarin baska doktora gidicem hormonlara vs bakilmadan tedaviye baslamak bana yanlis geldi.
Kesinlikle öyle hormonal sıkıntı varsa ilk onun düzeltilmesi gerekir inşallah Rabbim isteyen herkes e versin

Bende dertlesmek istedim. Yedi yillik evliyiz ve bebegim yok :( aslinda bes yil biz istemedik okul is guc borc harc derken sonrasinda ara ara birkac ay denedik ama ustune dusmedik. Araliktan beride deniyoruz ama alti aydir tik yok :(

İki aydirda biz deniyiruz kızlar ilk bebegime evlendigim ay hamile kaldım ikinciyi istiyoruz ama iki aydır olmadı. Ovulasyon testinde pozitif i görüyorum sonrasında ilişki oluyor ama tutturamadik henüz sanırım.. ne yapmam gerek soylermisiniz ? Adetim 4 gün sürüyor 2. Günü Dr a gitcem doğru mu ? Folik asit içeyim diyorum birde ? Başka neler yapılabilir kızlar bir yardımcı olun

İki aydirda biz deniyiruz kızlar ilk bebegime evlendigim ay hamile kaldım ikinciyi istiyoruz ama iki aydır olmadı. Ovulasyon testinde pozitif i görüyorum sonrasında ilişki oluyor ama tutturamadik henüz sanırım.. ne yapmam gerek soylermisiniz ? Adetim 4 gün sürüyor 2. Günü Dr a gitcem doğru mu ? Folik asit içeyim diyorum birde ? Başka neler yapılabilir kızlar bir yardımcı olun
evet 2.günü dr git canım hormon vs baktır ben gittim prolkatin hormonum yüksek cıktı biraz ilaç başladı iyikide gittim yoksa bunu bilemezdim adet dönemlerim normaldı kanamam normaldi hersey normaldi çünkü.

Canm benim bu ay 7. Ayım bekliyorum bakalım bu ay klomene basladı doktor bana yarın kontrole gidecem ilaç bitti bakalım yumurtalarıma bakacak inşallah bu süreçte bebegim olur hayırlısı ile saglıklı doktor tedavisi yardımcı olur belki bende senin gibi denedim hersey i bütün kürleri hepsini hersey i yaptım ayakları mı ilişkiden sonra diktim bir iki saat tuvalet e cıkmadım banyo yapmadım iki gün de bir ilişki yasadım ama olmadı olmadı bu ay da inşallah hüsran olmaz Rabbim duyuyordur beni 7 aydır mutlaka
Insallah cnm insallah ben doktora gittim bi kac defa 2 yila kadar normaldir dedi bekle bu surec icinde arastirmaya gerek yok dedi gittigm her doktor artik bi yilimi doldurmak icin beklicem rabbim tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin insallh isteyen herkese aaamiinnn

Bnmde hormonlarim bi donem yukseldi prolaktin faln dogal yollarla dusurdum elhamdulillah sanirim beklemk ve denemeye devam rabbim ictigimiz suya bile o vesileyi koysun insallh

evet 2.günü dr git canım hormon vs baktır ben gittim prolkatin hormonum yüksek cıktı biraz ilaç başladı iyikide gittim yoksa bunu bilemezdim adet dönemlerim normaldı kanamam normaldi hersey normaldi çünkü.
Zaten az kaldı gideyim bari canım çok sağol bende herşey normal gibi ama bilemeyiz tabi ovulasyon pozitif çıkıyor yumurta olmasa pozitif çıkmaz ki

Benim kina günümde adetim bitti 18 gun sonra tekrar oldum.normali 25 26 gündü.evde test yaptim ustune kan yaptirdim uok sipa simsi adetime 3 gun var.mide bulantisi ve yanmasindan olecem resmen bakalim.varsa gosterecekmi kendini
Tabi ben adet oldum tam kesilene kadar 6 gun surdu...birkac gun sonrada kahverengi lekelenmeler oldu.ne olup bitiyo bilmiyorum hayirlisi tabi.ovulasyon alacam bugun bakalim.regl takvimine gorw bugun yumurtlama günü

2. ay denemelerde kızlar ovulasyon testi almalımıyım sizce 25 günde bir adet oluyorum gün aşırı ilişki deniycem bu ay bakalım

merhaba kızlar bende 1 yıllık evliyim hiç korunmadık bir yıldır uğraşıyorum ama sonuç hüsran pko var 3 ay klomen+ovitrelle denedik olmadı bu ay soğan kürü ve maydonoz süt buharını denemeyi düşünüyorum uygulayan sonuç alan var mı acaba

2. ay denemelerde kızlar ovulasyon testi almalımıyım sizce 25 günde bir adet oluyorum gün aşırı ilişki deniycem bu ay bakalım

Ayni durumdayiz. 2. Aydayiz ve ben de 25-26 gunde bir olurum. Ben 12 haziranda adet oldum. 4-5 gun sonra da basladim ovulasyon testine. Neden olmasin ki bence yapabilirsin. Gerci benim yumurtlamam galiba bayrama denk gelicek ve iliski buyuk ihtimalle olmayacak bu ay ama olsun döngümu gormus olurum dedim.

Ayni durumdayiz. 2. Aydayiz ve ben de 25-26 gunde bir olurum. Ben 12 haziranda adet oldum. 4-5 gun sonra da basladim ovulasyon testine. Neden olmasin ki bence yapabilirsin. Gerci benim yumurtlamam galiba bayrama denk gelicek ve iliski buyuk ihtimalle olmayacak bu ay ama olsun döngümu gormus olurum dedim.
Benim bugün dün bitti reglim 15inde olmuştum 10 temmuzda bat.bugün alıyım o zamam ovülasyon testi.nasıl kullanılıyor ne zaman ve kaç adet cıkıyoki içinde

Benim bugün dün bitti reglim 15inde olmuştum 10 temmuzda bat.bugün alıyım o zamam ovülasyon testi.nasıl kullanılıyor ne zaman ve kaç adet cıkıyoki içinde
Ben internetten aldim eczanedekiler cok pahaliydi. Uygun bulursaniz eczaneden de alin tabi. Benimki Laboquick. Siparis verdim cuma gunu. Cumartesi geldi :) adetiniz 25 gun suruyor. En son adet peridoyonun baslamasindan sonra 8. gunde sizin baslamaniz uygun gibi. Testin icinde yazan yaziya gore soyluyorum bunu. 23 haziran yani. Var vaktiniz daha. Alabilirsiniz internetten. Ya da eczaneden.

Kullanma klavuzunda cok guzel anlatiliyor nasil kullanilacagini. Benimkinin icinde 30 tane var.

Ben internetten aldim eczanedekiler cok pahaliydi. Uygun bulursaniz eczaneden de alin tabi. Benimki Laboquick. Siparis verdim cuma gunu. Cumartesi geldi :) adetiniz 25 gun suruyor. En son adet peridoyonun baslamasindan sonra 8. gunde sizin baslamaniz uygun gibi. Testin icinde yazan yaziya gore soyluyorum bunu. 23 haziran yani. Var vaktiniz daha. Alabilirsiniz internetten. Ya da eczaneden.
teşekkr ederim bugün eczaneye bi soruyum 6. günü bugün ayy inş bebiş biran önce gelmek ister.allah kimseye aratmasın

Back