- 4 Şubat 2017
- 2.309
- 2.364
- 53
- 32
Bana
Bana hiçbir kür fayda etmedi canm tedavi basladım o yüzden bu ay bendeSelam kızlar. 4 aydır artık bebişimiz olsun diye karar verdik ve çaloşmalara başladık. 8ay önce bebeğimin kalp atışları durdu ve gebelik sonlandırıldı. O zaman doğum kontrol hapı kullanıyordum. İlk adet olduğum zamanlardan beri pko var bende. Önceleri kafama takmazdım ama evlendikten sonra öyle olmadı tabi. 2 yıl çocuk düşünmediğimiz için ve aynı zamanda pko ya faydalı olur diye Doğum kontrol hapı kullandım. Adetim düzene girdi günü hiç şaşmıyodu ve ağrım da olmuyodu. Sonra bıraktım adet olmadım hamile olduğumu öğrendim sonrası da dediğim gibi sonlandırıldı. Sonra düzensizlik devam etti pko da devam tabi. Geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım ama günleri değerlendiremedik. Eşimde stres yaptı ben de. Olmadı yani. Bu ay dedik rahat olaşım müdahale etmeyelim nasipse olur. Bu ayı geçen aya göre daha iyi değerlendirdik. Umutluydum aslında bat bugün kan verdim ve negatif. Şimdi ne yapsam bilemiyorum yani etrafımdaki herkesin gebelik haberini alıyorum ister istemez canım sıkılıyo kıskançlık değil ama kendimi kötü hissediyorum. Şu kürleri uygulamak istiyorum hangisini yapmalıyım hangisi daha kısa sürede sonuç verir acaba? Bi yanım çok umutsuz bi yanım da tam tersi. Her seferinde kendimi heveslendirmeyeceğim diyorum elimde olmuyo. Nasıl hissettiğimi eşime de anlatamıyorum hep bana kafana takma diyo ama o da kafasına çok takıyo. O yüzden burdan paylaşmayı tercih ettim. Uzun oldu biraz ama kusuruma bakmayın![]()