Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana
Selam kızlar. 4 aydır artık bebişimiz olsun diye karar verdik ve çaloşmalara başladık. 8ay önce bebeğimin kalp atışları durdu ve gebelik sonlandırıldı. O zaman doğum kontrol hapı kullanıyordum. İlk adet olduğum zamanlardan beri pko var bende. Önceleri kafama takmazdım ama evlendikten sonra öyle olmadı tabi. 2 yıl çocuk düşünmediğimiz için ve aynı zamanda pko ya faydalı olur diye Doğum kontrol hapı kullandım. Adetim düzene girdi günü hiç şaşmıyodu ve ağrım da olmuyodu. Sonra bıraktım adet olmadım hamile olduğumu öğrendim sonrası da dediğim gibi sonlandırıldı. Sonra düzensizlik devam etti pko da devam tabi. Geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım ama günleri değerlendiremedik. Eşimde stres yaptı ben de. Olmadı yani. Bu ay dedik rahat olaşım müdahale etmeyelim nasipse olur. Bu ayı geçen aya göre daha iyi değerlendirdik. Umutluydum aslında bat bugün kan verdim ve negatif. Şimdi ne yapsam bilemiyorum yani etrafımdaki herkesin gebelik haberini alıyorum ister istemez canım sıkılıyo kıskançlık değil ama kendimi kötü hissediyorum. Şu kürleri uygulamak istiyorum hangisini yapmalıyım hangisi daha kısa sürede sonuç verir acaba? Bi yanım çok umutsuz bi yanım da tam tersi. Her seferinde kendimi heveslendirmeyeceğim diyorum elimde olmuyo. Nasıl hissettiğimi eşime de anlatamıyorum hep bana kafana takma diyo ama o da kafasına çok takıyo. O yüzden burdan paylaşmayı tercih ettim. Uzun oldu biraz ama kusuruma bakmayın :110:
Bana hiçbir kür fayda etmedi canm tedavi basladım o yüzden bu ay bende

Bana

Bana hiçbir kür fayda etmedi canm tedavi basladım o yüzden bu ay bende
Şimdi gidip desem olmuyo filan diye bana diyecek 1 sene dene bende de o kadar sabır yok malesef. Ne yapacağımı şaşırdım artık olur diye umutlansam böyle hüsran yok umutlanmayayım diyorum o da olmuyo herkes soruyo bide inadına gibi :KK12:

Ama
Şimdi gidip desem olmuyo filan diye bana diyecek 1 sene dene bende de o kadar sabır yok malesef. Ne yapacağımı şaşırdım artık olur diye umutlansam böyle hüsran yok umutlanmayayım diyorum o da olmuyo herkes soruyo bide inadına gibi :KK12:
Bende 6 ay bekledim olmayınca gittim ve klomen ve ovitrelle oldum ve prolaktin hormonum bi tık yüksek çıktı onun içinde Dostinex kullanıyorum hafta da bir kez esimde bir şey cıkmadı allaha şükür ama bence git özelee git imkanın varsa orda sana öyle birşey sormazlar sürec uzun bak bekliyorum bu ilaçlar dan sonra regl olmamayı son üç gün kaldı adetime sabırla bekliyorum

Ama

Bende 6 ay bekledim olmayınca gittim ve klomen ve ovitrelle oldum ve prolaktin hormonum bi tık yüksek çıktı onun içinde Dostinex kullanıyorum hafta da bir kez esimde bir şey cıkmadı allaha şükür ama bence git özelee git imkanın varsa orda sana öyle birşey sormazlar sürec uzun bak bekliyorum bu ilaçlar dan sonra regl olmamayı son üç gün kaldı adetime sabırla bekliyorum
Klomen ben de kullanmıştım ama çatlatmadan sonrasını değerlendiremedik malesef eşim de ben de nöbetlş çalıştığımız için plan dışı nöbetler çıktı dün bat günümdü hcg 0.8 çıktı bugün de regl olmadım son ilişki tarihi 27 siydi aklım karıştı gibi istemsiz umutlanıyorum :110:

Cnm sogan kurunu dene o rahimdeki butun sıkintilari geciryo ve dogum kontrol haplari yumurtaliklari kurutuyo

Kızlar test yaptım böyle cıktı sizce var mı gebelik ya cok heycanliyim benim gördüğüm dogru mu acaba

Eklentiler

• DSC_0030.JPG
    DSC_0030.JPG
    25,3 KB · Görüntüleme: 72
6aylik evliyim 7.ayimda inofolik kullandim En son 17mayista adet gordum 1 kutu ilac bitti 3temmuzdayiz hala hastalanmadim yarın gidicem bakalım çok oldu bilgisi olan varmi

6aylik evliyim 7.ayimda inofolik kullandim En son 17mayista adet gordum 1 kutu ilac bitti 3temmuzdayiz hala hastalanmadim yarın gidicem bakalım çok oldu bilgisi olan varmi
canım şimdiye kadar neden gitmedin test falan yaptın mı gebelik için kendin evde ?

Kizlar adetim 2 gun gecti ve bn yaklasik 20 gundur gogus agrisi ve adet olcakmidim gbi sanci cekiyorum bugun idrar testi yaptim ikinci cizgi cokta olmasa braz silik cikti sizde bu ne demk oluyor bilginize ihtiyacim var tecrubeli anneler

Back