Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
slm kızlar inşallah hepimize nasip eder rabbim.. bende 16 ay oldu olmuyor mayısta aşılama yapılacak etrafta hamile görünce artık mutsuz olmaya başladığımı farkettim bu aralar baya piskolojim kötü düzeltemiyorum kendimi bir türlü...

Bende aynıyım canım. Nerde hamile görsem mutsuz oluyorum.içimde bir durtu oluşuyor engelleyemiyorum çok kızıyorum kendime . 1 yıl oldu hala bekliyoruz

Bende öyle arkadaşlar demek yalnız degilmisim. Benden sonra evlenenler hamile şuanda ve ben için için üzülüyorum sonrada kızıyorum kendime onların adına sevinme gerekirken kiskaniyosun diye ama elimde olmuyo bazen

Bende öyle arkadaşlar demek yalnız degilmisim. Benden sonra evlenenler hamile şuanda ve ben için için üzülüyorum sonrada kızıyorum kendime onların adına sevinme gerekirken kiskaniyosun diye ama elimde olmuyo bazen
Bende aynıyım canım. Nerde hamile görsem mutsuz oluyorum.içimde bir durtu oluşuyor engelleyemiyorum çok kızıyorum kendime . 1 yıl oldu hala bekliyoruz
malesef insanlar çok acımasız benim en yakın bildiklerim bile saçma sapan konuşuyor malesef kırıyorlar sürekli anlatıp canımı sıkmayayım şimdi... rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder inşallah.. benim yarın ilk aşılamam çok heycanlıyım mutluyum endişelyim çok karışık duygular içindeyim şuan inşallah rabbim nasip eder dualarınızda benide unutmayın ...

malesef insanlar çok acımasız benim en yakın bildiklerim bile saçma sapan konuşuyor malesef kırıyorlar sürekli anlatıp canımı sıkmayayım şimdi... rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder inşallah.. benim yarın ilk aşılamam çok heycanlıyım mutluyum endişelyim çok karışık duygular içindeyim şuan inşallah rabbim nasip eder dualarınızda benide unutmayın ...
İnşallah hayırlısıolsun diyelim. Rabbim bı ayetinde şöyle der. Biz diledigimiz e kız diledigimiz e erkek veririz diledigimize de hiç vermeyiz der bunu da unutmamak lazım verecek olan Allah biz elimizden geleni yapıp takdiri Allah a bırakalım

Merhabalar. Bende 10 aylik ewliyim. Doktora gittik cocuk icin. Bende sorun cikmadi yalniz eşimde sperm kalitesi dusuk cikti. Bi onerisi olan var mi acaba?

Merhabalar. Bende 10 aylik ewliyim. Doktora gittik cocuk icin. Bende sorun cikmadi yalniz eşimde sperm kalitesi dusuk cikti. Bi onerisi olan var mi acaba?
Eşinizin değerleri nasıl? Sperm sayısı? Morfoloji? İleri hareketlilik?
Burada arkadaşlar değişik kürler deniyorlar, biz sadece doktorun verdiği takviyeleri kullanıyoruz. Doktorunuz ne tavsiye etti?

Eşinizin değerleri nasıl? Sperm sayısı? Morfoloji? İleri hareketlilik?
Burada arkadaşlar değişik kürler deniyorlar, biz sadece doktorun verdiği takviyeleri kullanıyoruz. Doktorunuz ne tavsiye etti?
Doktor şu degerde falan demedi sadece tup bebek dedi fazla konusmadi. Bisede tavsiye etmedi.

Kızlar merhaba, benim bat 1 Haziran bu ay da bekliyorum her ay olduğu gibi.yarın gebelik testi yapsam çıkarmı idrarda?

Kızlar, bebiş için 6.ay içindeyim yılmadan umut dolu her ay çaba sarf ediyorum. Benim gibi olanlar dertleşelim. Bilgi sahibi olalım. Neleri yanlış yapıyoruz da olmuyor. Bilgiler sayesinde belki yanlışlarımızı eksiklerimizi gideririz bu süre zarfında. Öncelikle batlardan baslayalım haydii.. :)
Benim 1.5 seneye yakin ugrastim ya kismetti yada ondan dolayi oldu bilmiyorum ama sizinle de paylaşmak istedim adet günümde yüz ustu uzandim belimi kuyruk sokumundan yukari doğru kitlattilar belimde boşluk varmis ebeler yapiyo o ay hamile kaldim şuan 6 haftalik hamileyim sizde deneyin isterseniz

Benim 1.5 seneye yakin ugrastim ya kismetti yada ondan dolayi oldu bilmiyorum ama sizinle de paylaşmak istedim adet günümde yüz ustu uzandim belimi kuyruk sokumundan yukari doğru kitlattilar belimde boşluk varmis ebeler yapiyo o ay hamile kaldim şuan 6 haftalik hamileyim sizde deneyin isterseniz
Canm tesekkur ederim ama korkuyorum ben bu tarz seylerden tehlikeli geliyor bana

Canm tesekkur ederim ama korkuyorum ben bu tarz seylerden tehlikeli geliyor bana
Bende korkuyorum ama demedim bide sut varmis ona da arkadasim denedi sütü isitip içine maydanoz attti beline battaniye sardi onun buharinda durdu bunu uç gece yapti ama kendini sicak ttman gerekiyi ve hemen sonra ilişkiye girmek gerek iyi ve uç gün boyunca düş almayacakmissin

Bende geldim hsg cekildi bu ay bana 19 nayista sut ve maydanoz kurunu yaptim ve sogan kuru yapiyorum klomen de kullandim bi catlatma ignesi olmadim esimde 4 gun cinsel oerhiz yapti dun gece yaptik bu gun aea verdik yarin aksam yine ve 3 gun her gun yapcaz ayy bakalim ne olcak kizlar

Kizlar ben bugun hastaneye gittim. Adet gecikmesinden doktor gittim kist var dedi kan tahlili yaptirdim pazertesi sonućlarim cikcak acaba kist kotumu bilmiyorum bna yardim edermisiniz

Son bes gün bata kızlar sizin ne kadar kaldı?

Merhaba arkadaşlar , ben siteyi uzun süredir takip ediyorum ama yeni üye oldum , bilgi, tecrübe ve sorunlarımı bende paylaşmak istiyorum.
Bende 8 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama bi türlü olmadı , bende pco , eşimdede sprem hareketsizliği var. Yarın tekrar doktora gideceğim ama bu süreç çok yıpratıcıymış , bir tedaviye başlamadan önce 3,4 ay daha doğal deneyesim var bi umut :anneadayı::dua:

Back