Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar , ben siteyi uzun süredir takip ediyorum ama yeni üye oldum , bilgi, tecrübe ve sorunlarımı bende paylaşmak istiyorum.
Bende 8 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama bi türlü olmadı , bende pco , eşimdede sprem hareketsizliği var. Yarın tekrar doktora gideceğim ama bu süreç çok yıpratıcıymış , bir tedaviye başlamadan önce 3,4 ay daha doğal deneyesim var bi umut :anneadayı::dua:
Dene canım, süreç zor, Allah kolaylık versin, her şeyin hayırlısı olsun inşallah

Bugun hastaneye gittim aslinda kan tahliligi yapti temiz dedi iyi huyluymus ilac da vermedi 2 ay sonra gel dedi anladim .. başka doktora gitcem bide daha adet olamdin ya 20 sinde oluyodum

Kizlar ben de dun ovulasyon testi yaptim cok koyu olmasada belirgin cizgi vardi hemen degerlendirdik ama bugun simdi kasik agrisindan ayaga kalkamiyirum ve kanla karisik akintim var bu nedir ovulasyon kanamasi diye bi sey mi var neden olur,rahim filmi kan tahllili vs temiz :(

Kızlar bat bugün her anımı sizlerle paylaşıyorum artık bugün regl olmazsam yarın test yapmayı düşünüyorum yada cumartesi günü sabahtan bakalım ne kadar dayanabileceğim inşallah bebeğim gelmiştir bana

malesef insanlar çok acımasız benim en yakın bildiklerim bile saçma sapan konuşuyor malesef kırıyorlar sürekli anlatıp canımı sıkmayayım şimdi... rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder inşallah.. benim yarın ilk aşılamam çok heycanlıyım mutluyum endişelyim çok karışık duygular içindeyim şuan inşallah rabbim nasip eder dualarınızda benide unutmayın ...
Sıkma canını canım bu günlerde dostu da düşmanı da görüyoruz bu vesile ile.çünkü hassas bir dönemdeyiz ve insanlar en son söylenecek şeyi ilk önce söylüyor

Doktor şu degerde falan demedi sadece tup bebek dedi fazla konusmadi. Bisede tavsiye etmedi.
Canım doktorun daha detaylı bilgi vermesi gerekmez mi ? Bende bu doktorları anlamıyorum iki kelime ediyorlar devamı da gelmiyor soramiyorsun da sonra düşün dur neden diye. Sen bence sonuçlarını dokuman şeklinde bir iste.

Kızlar bugün klomen ve Dostinex basladık bunları kullanırken hamile kalsam zarar verir mi bebeğe doktor olmaz dedi ama

evet ama ben şu yasıma kadar hiç bu kadar erken olmadım işte :63:
Benim kina günümde adetim bitti 18 gun sonra tekrar oldum.normali 25 26 gündü.evde test yaptim ustune kan yaptirdim uok sipa simsi adetime 3 gun var.mide bulantisi ve yanmasindan olecem resmen bakalim.varsa gosterecekmi kendini

Kizlar bu ay incir kuru uyguladim 45 gunde bir adet oluyorumm adetime daha 19 gun var...ama goguslerim cok hassaslasti...
Sabah ilk idrarla yaptim sonuc ne olabilir sizce....

Bir çizgi var ama bu kadar erken cikar mi ki. Beklemek istemiyorsan kan testi yaptır canim

Selam kizlar eylülden beri bekliyordum tam mart ayinda oldu derken kalp afişi duyulmadi sonlandirildi soğan suyu incir kuru hepsini denemistim çalışmalara tekrar basladik inşallah saglikli bebislerimiz olur hepimizin.

Mehrba kizlar bende bu kervandanim ben 6 aylik evliyim diş faktorler beni cok etkiliyo etkiliyo bendn 10 gun sonra evlenenler bile ayinda hamile kaldi dogrusu zorumada gitmiyo degil ama kismt dyoruz nasip dyoruz insallh dyor ve bekliyoruz bnde yumurtlama gunlerimi takip ediyorm dikkat ediyorm sogan kürü aslan pencesi karabas vs hpsini denedim ama tutturamadik hala rabbim isteyen hrkesi muradina erdirsin innsallh ramazanin yuzu suyu hurmetine insallhEn Büyük KK:dua:

Mehrba kizlar bende bu kervandanim ben 6 aylik evliyim diş faktorler beni cok etkiliyo etkiliyo bendn 10 gun sonra evlenenler bile ayinda hamile kaldi dogrusu zorumada gitmiyo degil ama kismt dyoruz nasip dyoruz insallh dyor ve bekliyoruz bnde yumurtlama gunlerimi takip ediyorm dikkat ediyorm sogan kürü aslan pencesi karabas vs hpsini denedim ama tutturamadik hala rabbim isteyen hrkesi muradina erdirsin innsallh ramazanin yuzu suyu hurmetine insallhEn Büyük KK:dua:
Amin inşallah canım hayırlısıyla Rabbim gönlümüzdeki dualarimizi kabul eylesin:dua:

Bu konuda bilgi sahibi olan varsa bize yardimci olsun yaa
Canm benim bu ay 7. Ayım bekliyorum bakalım bu ay klomene basladı doktor bana yarın kontrole gidecem ilaç bitti bakalım yumurtalarıma bakacak inşallah bu süreçte bebegim olur hayırlısı ile saglıklı doktor tedavisi yardımcı olur belki bende senin gibi denedim hersey i bütün kürleri hepsini hersey i yaptım ayakları mı ilişkiden sonra diktim bir iki saat tuvalet e cıkmadım banyo yapmadım iki gün de bir ilişki yasadım ama olmadı olmadı bu ay da inşallah hüsran olmaz Rabbim duyuyordur beni 7 aydır mutlaka

Back