Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
teşekkr ederim bugün eczaneye bi soruyum 6. günü bugün ayy inş bebiş biran önce gelmek ister.allah kimseye aratmasın
Amin canim icimi ferah tutmaya ve cok ustune dusmemeye calisiyorum herseyin hayirlisi pozitif olmaya calisalim guzel seyler olur ve biz de anne oluruz insallah :)

kızlar hepinize selam. bende 1 senedir bebek istiyorum ama malesef allahım henüz nasip etmedi pco var bende geçen ay klomen kullandım 1 tane yumurta büyüdü ama sağlıklı değil yumurtan diye doktorum iğne yapmadı. bu ay femara kullandım dün bitti cuma kontrolüm var inşallah herşey yolundadır. yumurta sayım çok güzelmiş hatta çok bile yumurtam varmış ama büyümüyorlar :(

Kizlar bu ay neden böyle oldum bilmiyorm. Cok üzuluyorm, cocugum olmıcak diye dusunuyorm hep. Strese giriyorm kendi kendimin moralimi bozuyorm. Bu kasvetli havadan nasil cikcam bilmiyorm. Artik ruyalarima giriyor hamile oldugum, baska birsey dusunemez oldum. Takintili insanlar gibiym zamana birakamiyorm :( napcam ben yaaa

kızlar hepinize selam. bende 1 senedir bebek istiyorum ama malesef allahım henüz nasip etmedi pco var bende geçen ay klomen kullandım 1 tane yumurta büyüdü ama sağlıklı değil yumurtan diye doktorum iğne yapmadı. bu ay femara kullandım dün bitti cuma kontrolüm var inşallah herşey yolundadır. yumurta sayım çok güzelmiş hatta çok bile yumurtam varmış ama büyümüyorlar :KK43:
FSH in kaç çıkıyor canim

Öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun kizlar bu gece buyuk gece bu gece dualar kabul. Olunur insallah bol bol dua edelim kimse es gecmesin aranizda adet olan varsa ble hic degilse oturup bol bol dua etsin namaz kilalim kuran okuyalim tesbihler cekelim hatimler yapalim bu gece cok kisa cok mubarek bi gce ve lütfen ne istiyosak önce kardesimiz icin isteyelim ki rabbim bizede nasip etsin arkadaslar ettiginz dualar tuttugunuz oruclar verdiginiz zekatlar kisaca yaptiginiz tum ibadetlerinizi ibadetlerimizi kabul etsin insallah rabbim bize bu gecenin hurmetine ramazanin hurmetine kuranin hurmetine resulu muhammed sav hurmetine bize isteyen herkese salih evlatlar nasip etsin bize evladi hayirli kilsin insallh aminnnn

Öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun kizlar bu gece buyuk gece bu gece dualar kabul. Olunur insallah bol bol dua edelim kimse es gecmesin aranizda adet olan varsa ble hic degilse oturup bol bol dua etsin namaz kilalim kuran okuyalim tesbihler cekelim hatimler yapalim bu gece cok kisa cok mubarek bi gce ve lütfen ne istiyosak önce kardesimiz icin isteyelim ki rabbim bizede nasip etsin arkadaslar ettiginz dualar tuttugunuz oruclar verdiginiz zekatlar kisaca yaptiginiz tum ibadetlerinizi ibadetlerimizi kabul etsin insallah rabbim bize bu gecenin hurmetine ramazanin hurmetine kuranin hurmetine resulu muhammed sav hurmetine bize isteyen herkese salih evlatlar nasip etsin bize evladi hayirli kilsin insallh aminnnn
aminn canim ne guzel soyledin :) herkese dua edicem bugun insallah kabul olur dualarimz. Rabbim herkesn gonlunden geceni hayirli bir sekilde versin insallah.

Merhaba,Allah bu güzel Kadir Gecesinde bütün dualarınızı kabul etsin inşallah
Ben yaklaşık 8 ay önce 11 haftalık bebeğimin kalp atışının durması sebebiyle kürtaj oldum.O günden bu güne kadar hiç korunmamamıza rağmen hamile kalmadım.Benim gibi olan arkadaşlar varmı acaba?

Merhaba,Allah bu güzel Kadir Gecesinde bütün dualarınızı kabul etsin inşallah
Ben yaklaşık 8 ay önce 11 haftalık bebeğimin kalp atışının durması sebebiyle kürtaj oldum.O günden bu güne kadar hiç korunmamamıza rağmen hamile kalmadım.Benim gibi olan arkadaşlar varmı acaba?
benim ablam kürtaj olmstu onunda bebeginin kalbi durmustu. 8 ay snra bebegi oldu canini sıkma canim

benim ablam kürtaj olmstu onunda bebeginin kalbi durmustu. 8 ay snra bebegi oldu canini sıkma canim
Sağolasın canım yaaa...inşallah bakalım...düşükten sonda kolay hamile kalınır diyorlardı,tanıdıklarım var 4-5 ay sonra kalmışlar bende olmadı henüz endişelenmeye başlıyorum sanki,yaşta geçiyor...☺️

Arkadaslar kadin yumurtladigini nasil anlar bir belirti falan oluyomu hesaplamama göre ben 14 de yumurtlamis olmam lazim 12snden biz degerlendirmeye basladik ve dun bnm sirtimda bacaklatimda ve karnimda sanki adet olcakmisim gbi agrilar yasadim bugnde cok hafif var ayin 6 snda adet olmustum acaba tuttumu

Bu arada bnm yengemde dusuk yapmisti ama 2 ay dolmadan yine hamile kaldi olur insallh sıkmayn caninizi kizlar kaderimizde kismetimizde varsa er yada gec bizi bulur yok eger yksada biz napsakta olmaz dilerim rabbimden bize evladi hayirli kilar ve nasip eder cnku bu durum kadin icin hayatindaki en zor imtihandir rabbim bize kaldiramayacagimiz yukler yuklemesin

Kızlar benim de sol yumurtam catlamadı iğneden sonra bende onun stresini yasıyorum sagdaki catladı sol kaldı inşallah kendiliğinden catlar da o da kist falan olusturmaz inşallah Rabbim korusun bütün kötü seylerden

Merhaba arkadaşlar benim de testime bakar mısınız koyu olduğu gün ve ertesi günü değerlendirdik ama dün gece yaptığım ve bu sabah yaptığım testlerde sanki yeniden koyulaşma var en alttaki bu sabah bir üstündeki dün gece yaptığım Acaba neden böyle olmuş olabilir

Eklentiler

• IMG_3720.JPG
    IMG_3720.JPG
    31,5 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba arkadaşlar benim de testime bakar mısınız koyu olduğu gün ve ertesi günü değerlendirdik ama dün gece yaptığım ve bu sabah yaptığım testlerde sanki yeniden koyulaşma var en alttaki bu sabah bir üstündeki dün gece yaptığım Acaba neden böyle olmuş olabilir
Belki ikinci yumurtan catlamak üzeredir bende iki yumurta olustu mesela bu ay o yüzden degerlendirmelisin

Selam kızlar. 4 aydır artık bebişimiz olsun diye karar verdik ve çaloşmalara başladık. 8ay önce bebeğimin kalp atışları durdu ve gebelik sonlandırıldı. O zaman doğum kontrol hapı kullanıyordum. İlk adet olduğum zamanlardan beri pko var bende. Önceleri kafama takmazdım ama evlendikten sonra öyle olmadı tabi. 2 yıl çocuk düşünmediğimiz için ve aynı zamanda pko ya faydalı olur diye Doğum kontrol hapı kullandım. Adetim düzene girdi günü hiç şaşmıyodu ve ağrım da olmuyodu. Sonra bıraktım adet olmadım hamile olduğumu öğrendim sonrası da dediğim gibi sonlandırıldı. Sonra düzensizlik devam etti pko da devam tabi. Geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım ama günleri değerlendiremedik. Eşimde stres yaptı ben de. Olmadı yani. Bu ay dedik rahat olaşım müdahale etmeyelim nasipse olur. Bu ayı geçen aya göre daha iyi değerlendirdik. Umutluydum aslında bat bugün kan verdim ve negatif. Şimdi ne yapsam bilemiyorum yani etrafımdaki herkesin gebelik haberini alıyorum ister istemez canım sıkılıyo kıskançlık değil ama kendimi kötü hissediyorum. Şu kürleri uygulamak istiyorum hangisini yapmalıyım hangisi daha kısa sürede sonuç verir acaba? Bi yanım çok umutsuz bi yanım da tam tersi. Her seferinde kendimi heveslendirmeyeceğim diyorum elimde olmuyo. Nasıl hissettiğimi eşime de anlatamıyorum hep bana kafana takma diyo ama o da kafasına çok takıyo. O yüzden burdan paylaşmayı tercih ettim. Uzun oldu biraz ama kusuruma bakmayın :110:

Back