- 13 Ocak 2017
- 401
- 300
- 53
- 33
Dene canım, süreç zor, Allah kolaylık versin, her şeyin hayırlısı olsun inşallahMerhaba arkadaşlar , ben siteyi uzun süredir takip ediyorum ama yeni üye oldum , bilgi, tecrübe ve sorunlarımı bende paylaşmak istiyorum.
Bende 8 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama bi türlü olmadı , bende pco , eşimdede sprem hareketsizliği var. Yarın tekrar doktora gideceğim ama bu süreç çok yıpratıcıymış , bir tedaviye başlamadan önce 3,4 ay daha doğal deneyesim var bi umut
Amin inşallah cnm
Meraba arkadaslar bende yumurtaliklarimda kist cikti sizce kist iyimi acaba hamile kalabilirmiyimİnsallah bu kez olur canım
Kist tedavi edilebilir tedavisi ne baktır. Doktor lar hamile kalmaya engel olarak görmüyorlarMeraba arkadaslar bende yumurtaliklarimda kist cikti sizce kist iyimi acaba hamile kalabilirmiyim
bu ay bende diğer aylardan daha fazla ilişki yasadım eşimle işte yine olmazsA Bununda demekki bir önemi yok ne kadınlar var tek seferde hamile kalan .rabbim işte ahh ahhHer ay iki gün öne atıyor
Sıkma canını canım bu günlerde dostu da düşmanı da görüyoruz bu vesile ile.çünkü hassas bir dönemdeyiz ve insanlar en son söylenecek şeyi ilk önce söylüyormalesef insanlar çok acımasız benim en yakın bildiklerim bile saçma sapan konuşuyor malesef kırıyorlar sürekli anlatıp canımı sıkmayayım şimdi... rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder inşallah.. benim yarın ilk aşılamam çok heycanlıyım mutluyum endişelyim çok karışık duygular içindeyim şuan inşallah rabbim nasip eder dualarınızda benide unutmayın ...
Canım doktorun daha detaylı bilgi vermesi gerekmez mi ? Bende bu doktorları anlamıyorum iki kelime ediyorlar devamı da gelmiyor soramiyorsun da sonra düşün dur neden diye. Sen bence sonuçlarını dokuman şeklinde bir iste.Doktor şu degerde falan demedi sadece tup bebek dedi fazla konusmadi. Bisede tavsiye etmedi.
Benim kina günümde adetim bitti 18 gun sonra tekrar oldum.normali 25 26 gündü.evde test yaptim ustune kan yaptirdim uok sipa simsi adetime 3 gun var.mide bulantisi ve yanmasindan olecem resmen bakalim.varsa gosterecekmi kendinievet ama ben şu yasıma kadar hiç bu kadar erken olmadım işte
Kizlar bu ay incir kuru uyguladim 45 gunde bir adet oluyorumm adetime daha 19 gun var...ama goguslerim cok hassaslasti...
Sabah ilk idrarla yaptim sonuc ne olabilir sizce....
Mrb adetin kaçıncı gunu başlanıyor soğan kurunekaynayan suyun içine dörde böldüğün soğanı at suyuna renk verene kadar kaynasın daha sonra günde iki defa içinben böyle yapmıstım kızlar
2 günü baslanıyor canmMrb adetin kaçıncı gunu başlanıyor soğan kurune
Tesekkur ederim canim2 günü baslanıyor canm
Amin inşallah canım hayırlısıyla Rabbim gönlümüzdeki dualarimizi kabul eylesinMehrba kizlar bende bu kervandanim ben 6 aylik evliyim diş faktorler beni cok etkiliyo etkiliyo bendn 10 gun sonra evlenenler bile ayinda hamile kaldi dogrusu zorumada gitmiyo degil ama kismt dyoruz nasip dyoruz insallh dyor ve bekliyoruz bnde yumurtlama gunlerimi takip ediyorm dikkat ediyorm sogan kürü aslan pencesi karabas vs hpsini denedim ama tutturamadik hala rabbim isteyen hrkesi muradina erdirsin innsallh ramazanin yuzu suyu hurmetine insallh
Canm benim bu ay 7. Ayım bekliyorum bakalım bu ay klomene basladı doktor bana yarın kontrole gidecem ilaç bitti bakalım yumurtalarıma bakacak inşallah bu süreçte bebegim olur hayırlısı ile saglıklı doktor tedavisi yardımcı olur belki bende senin gibi denedim hersey i bütün kürleri hepsini hersey i yaptım ayakları mı ilişkiden sonra diktim bir iki saat tuvalet e cıkmadım banyo yapmadım iki gün de bir ilişki yasadım ama olmadı olmadı bu ay da inşallah hüsran olmaz Rabbim duyuyordur beni 7 aydır mutlakaBu konuda bilgi sahibi olan varsa bize yardimci olsun yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?