Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen esine emin olunca soyle bence kanda cikarsa yaniValla canım bıktım usuandım bende iyice stres oluyorum bir keresinde 17 gün geçti yok artık dedim 4 tane idarar 2 kan testi yaptırdım hemen sonrasında hasta oldum artık yani ümitler azaldı. İnşallah vardır. Akşam tok yapsam testi ama eşim evde ya onun henüz varsada bilmesini istemiyorum. :)
evet canım nasip olduğunda planlarım varSen esine emin olunca soyle bence kanda cikarsa yani![]()
İlk kez gecen ay denedik olmadı, bakalım bu ay yine denemelerdeyiz, inşallah meleklerimize kavuşuruz canımSelam kızlarrr... bende bebek,icin,umutla bekleyenlerdenimmmsizde ne var ne yok
İnşallah canım inşallah benim ilk gebeligim 4 ay önce sonlandı malesef 4 aydir deniyoruz hayla tık yokİlk kez gecen ay denedik olmadı, bakalım bu ay yine denemelerdeyiz, inşallah meleklerimize kavuşuruz canım
İnsallah bu kez olur canımİnşallah canım inşallah benim ilk gebeligim 4 ay önce sonlandı malesef 4 aydir deniyoruz hayla tık yok![]()
İnşallah tatlımmm.. sen kac aydır deniyorsun peki? Kaybin falan var mıİnsallah bu kez olur canım
Biz yeni dusunmeye basladik, gecen ay ilk denememizdi, olmadı, bu ay tekrar deniyoruz bakalım, kaybım yok, Rabbim burada isteyen herkese nasip etsin inşallahİnşallah tatlımmm.. sen kac aydır deniyorsun peki? Kaybin falan var mı
Amin inşallah cnmBiz yeni dusunmeye basladik, gecen ay ilk denememizdi, olmadı, bu ay tekrar deniyoruz bakalım, kaybım yok, Rabbim burada isteyen herkese nasip etsin inşallah
İnşallah canımBenim de bu 6.ayım inşallah artık olur amin
Bugun bir arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrendim benden sonra evlenen depresyona girdim ilk önce beni m kendi mi psikolojik olarak düzeltmem lazım artık kaldıramıyorum bu haberleri onun adına cok ama cok sevindim tabi ama kendi adıma ölüyorum bitiyorum galiba ya
Sabredecek gücüm de kalmadı ama demek ki sabrediyoruz ki bu kadar dayanabiliyoruzBen on haftalikken düşük yaptım Bugün aynı zamanlarda hamile olduğumuz arkadaşla telefonda konuştuk o bana geçmiş olsun dedi ben de ona hamilelik nasil gidiyor dedim Benim de içim gitti Hep neden diye soruyorum, bir yandan da sormamam gerek diye düşünüyorum
Bende 2 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım doktora gittim herşey yolunda dedi bir ay daha beklememi söyledi o bir ay biran önce geçsin istiyorum artık güzel haberler duydukça bende ümitleniyorum inş isteyen herkese bebişler nasip olur![]()
Aynı şeyi geçen ay yaşadım (kendimi takip edebiliyorum, ovulasyon sancım oluyor) ve bu testleri ilk olarak geçen ay denedim. Cep telefonuma yüklediğim programın bana söylediğinden 2 gün önce, ovulasyon sancımdan 1 gün önce yumurt ladığımı anladım. Ben 12 de başladım. 17 de yakaladım.