- 4 Şubat 2017
- 2.309
- 2.364
- 53
- 32
canım sen ne drumdasın ?24 nisan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sen ne drumdasın ?24 nisan
Dr a gidin esinizi de yonlendirin ona göre tecrubelerimizi paylaşırız insallahbu postu görünce atladım hemen bende 1,5 yıldır deniyoruz olmuyor kızlarrr ne önerirsiniz
olsun canım hayırlısı neyse o olsun diye dua etmiyormuyuz? demekki böylesi hayırlısıCnm malesef doktor tüp bebeğe gönderdi tüp bebek tedavisine baslicam diğer ay
Soğan kürü ne başla bence canım :) diğer topige yazmıştım ben de pko luymusum bebek için daha bisey demedi doktor bana yarım kaldı kur ama tamamlicam dedim gibikizlar bnde gecen cumartesi sabahi karindan bakarak polikistik oldugumu syledi doktoor gebelige engel olmadigini syledi ama yinede insan tergin oluyorrabbim insallh hepimize tez vakitte saglikli kalabalik evlatlar nasip etsin insallaahh..
cnm bn iki gun basladm sabah aksam ac karnima ictim ama tadi igrencti brktm bide ilski oldugu icin devam edemedimSoğan kürü ne başla bence canım :) diğer topige yazmıştım ben de pko luymusum bebek için daha bisey demedi doktor bana yarım kaldı kur ama tamamlicam dedim gibi
Bu rahim filmi nasıl çekiliyor ve ne durumda çekiliyor bilgin var miadet bitiiminden 3-5 ğün arasında çekiliyor adet bittikden sonra ilişki olmucak rahım fılmı çekılene kadar
benim 2 Mayıs gibikızlar batları gecen oldu mu? haberler ne durumdasınız![]()
Nasıl cekiliyor bilmiyorum ama bayanda muayenede ve hormon testinde bir sorun cikmazsa erkekte de tahliller sonucu bir sorun yoksa iste o zaman rahim filmi demisti bana doktor.Bu rahim filmi nasıl çekiliyor ve ne durumda çekiliyor bilgin var mi
benim 2 Mayıs gibi![]()
Yani sorun çıkmazsa ve çocuk hemen isteniyorsa cektiriliyorNasıl cekiliyor bilmiyorum ama bayanda muayenede ve hormon testinde bir sorun cikmazsa erkekte de tahliller sonucu bir sorun yoksa iste o zaman rahim filmi demisti bana doktor.
Fiyatlar ne durum ? Aktara tel den mi sonuç yolladinizPkosla ilgili bir gelişme barmı diye birgün facebooka girdim sonra ist bir baharatçının prifilini gördüm ve girdim isim vermeyım reklam olur atılırım yasak çinkü neyse sonra orada yorumlars baktım pkoslu kadınların %90 ı bir ay sonunda hamile kaldıkları yazıyordu 4tüp bebek denemsi yaptıranı mı aramazsınız aşılamamı doktorlar asla bebeğin olmaz diyenlerimi neler neler var neler neler okuduk bir bilseniz bu aktarcı doktor ve ibrahım saraçoğluyla fotoları var videoları var guvenılır bir aktar ve turkiyenın heryerinden geliyorlarmış bu aktarcıya bende aradım benden hormon tahlili yaptırmamı istediler yaptırdım yolladım konuştuk bana dediği evet tahlilinde pko var ama gördüğüm en iyi tahlil sonucu bunlar dedi yanı hormon değerim çok iyiymiş bir pkolu olarak inşallah hamiş kalırım bir ay sonra ve size umut olurum bunarada siparişlerim elimde geldi şimdi ne yollamış diye soracaksınız bu tahlil sonuçları kişiden kişiye değişiyor verdikleri bitkiler kğrler ve fiyatlar bana hayıt meyvesı ekstresi yollamış ünsilin direncim. Ar diyede zerdecal ve zehtin yaptağı ekstresi yollamış dun başladım ama bugunregl oldum mecburen bıraktım regliyken kullanılmıyor çünkü ama çarsamba başlıyorum inşalahhh
Yani sorun çıkmazsa ve çocuk hemen isteniyorsa cektiriliyor
Ben bu regl i olursam hormon testine giricem oda sırf kan tahlili yle galiba
Fiyatlar ne durum ? Aktara tel den mi sonuç yolladiniz
Fiyat tahlilşerinize bağlı benım 120 lira tuttu ünsülin direnci de vardı çünkğ üş birki ekstresine 120 kargodahğl 130 tl verdim evet whatsapla yolladım hormon tahlili evet yani kan tahlili
Peki bu aktar ne uzmanı da biliyor k bakmayin güven açısından biliyorsunuz dur belki diye soruyorumAdetin 3. Gunu doktor çağırıyor hormon tahlili yaptırıyorsunuz sadece kan testiyle evet
Peki bu aktar ne uzmanı da biliyor k bakmayin güven açısından biliyorsunuz dur belki diye soruyorum
Anladım yine bir soruym dedim
Peki çok sordum galiba ama rendavu alıp kontrol etmeden direk kan vermeye mi yolluyor
Kızlar bat 4 mayıs benim bu iki gündür mide bulantım var ama kusmuyorum bi arkadasım da hamile olduğu zaman ilk zamanlarda böyleydi tuvalet e gider lavabo nun basında öğüre öğüre bi hal olurdu sizce test yapmalımıyım yarın idrarda cıkar mı?