Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Peki bu aktar ne uzmanı da biliyor k bakmayin güven açısından biliyorsunuz dur belki diye soruyorum
Anladım yine bir soruym dedim:super:
Peki çok sordum galiba ama rendavu alıp kontrol etmeden direk kan vermeye mi yolluyor

İbrahim saraçoğlu nasıl prof dr ise oda uzman doktor kategırisinde anlatabildim mi bilmşyorum

Evet sperm testini tek yerde yaptırmayın
Bize bi hastane nerdeyse sperm yok dedi hemen tüp bebek önerdiler
Başka bir hastaneye gittik herşey normal dedi
Yani tek yere bağlı kalmayın

Bence tekrar esiniz sperm testi yaptirsin guvenilir bir yerde .Baska dr a gidin bazen yaniltici olabiliyor tek dr görüşü
İlk doktorda 38 milyondu ikincide 55 milyon mlde yani doktorlar cok güzel dedi sonuclarına farklı farklı

Dr a gidin esinizi de yonlendirin ona göre tecrubelerimizi paylaşırız insallah
canım benm gitmediğim doktor kalmadı ki hepsi sıkıntı yok dedi o yüzden aşılamayada gerek yok dedi ama her doktor aynıısnı söyledi artık napcağımı bilemiyorum bakalım bu ay tekrar gideceğim

Erken gebelik testleri var diğerlerine göre daha pahalı ama en doğru sonuc verenlerden bırı
Erken gebelik testi ile yapmadım normal evde vardı onla yaptım ama negatif :( bat 4 mayıs yaklaştı diye yapayım dedim ama yok malesef

Erken gebelik testi ile yapmadım normal evde vardı onla yaptım ama negatif :KK43: bat 4 mayıs yaklaştı diye yapayım dedim ama yok malesef

Rabbım ol de olsun rabbım bekletme bizleri duy sesımızı yarabbım inşallah olacak tatlım inşallah

Rabbım ol de olsun rabbım bekletme bizleri duy sesımızı yarabbım inşallah olacak tatlım inşallah
İnşallah bende yok diye ilaç içtim öksürük için cok kötü öksürükvardı. Dualarımız kabul olsun inşallah en yakın zamanda Rabbim bizi de duyar mutlaka

bende eşimle ilişki yaşayamıyorum
(konu dışı ama belki fikri olan vardır)

evet olmadı 8 ay oldu

o anda kasılıyor gibi oluyorum
psikolojik bir durum
kendimi eşime bırakamıyorum
ne yapmalıyım bayanlar yardım :(

psikolojik bir durum
ne yapmalıyım bayanlar yardım :KK43:
Vajinusmusla ilgili paylasim alanlari var orada daha cok yardim alirsiniz tecrubeler paylasiliyor

psikolojik bir durum
ne yapmalıyım bayanlar yardım :KK43:
Kesinlikle vajinismus ile ilgili paylaşım alanlarına girin. Ben de bu sıkıntıyı yaşadım ama çok şükür atlattım. Hatta bence direkt bir doktora gidin çünkü 3 ay sonrasına net bir şekilde vajinismus teşhisi koyuyorlar ve tedaviye başlıyorlar. Geçmiş olsun.

Screenshot_20170502-190504.png kizlar test bozukmu yoksa hamilelik olabilirmi..
Screenshot_20170502-190504.png

Back