- 21 Nisan 2017
- 23
- 40
- 3
- 25
Aralikta dusuk yaptim. Bebek yapmak icin uğrasiyorum daha olmadi gecen ayda adetim gecikti 31bthgc cikti sonra uc gun sonra adet oldum. Cok uzuldum. Ne yapmam lazim kizlar bana yardim edin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aralikta dusuk yaptim. Bebek yapmak icin uğrasiyorum daha olmadi gecen ayda adetim gecikti 31bthgc cikti sonra uc gun sonra adet oldum. Cok uzuldum. Ne yapmam lazim kizlar bana yardim edin
Ne demek cnmbunu başka bir arkadaşım daha tavsiye etmişti canım okuyayım tabi inşallah:) sağolasın
Bir sey sorabilirmiyimNe demek cnm
Tabi sor cnmBir sey sorabilirmiyim
Siz de eşiniz de detaylı bir doktor kontrolünden geçtiniz mi?Kızlar, bebiş için 6.ay içindeyim yılmadan umut dolu her ay çaba sarf ediyorum. Benim gibi olanlar dertleşelim. Bilgi sahibi olalım. Neleri yanlış yapıyoruz da olmuyor. Bilgiler sayesinde belki yanlışlarımızı eksiklerimizi gideririz bu süre zarfında. Öncelikle batlardan baslayalım haydii.. :)
Bal corek otunu dene cnm onu burda bir arkdsm yapti kiz suan hamile ins wende kalrsn o da kimyasal gecrmsti smdi hamile ins iyi haberlrni alrzAbla ben aralikta dusuk yaptim. Da o zamandan beri hamile.kalamiyorum hamile kalmak da istiyorum . Genc ay da 31 bthgc cikti sonra 4 gün sonra adet oldum sence ne yapmaliyim ilac kullanmak istemiyorum dogal yontemler varmi acaba bana bilgi verirmisin
Abla ben 17 yasimdayim hamile kalmayi cok istiyom evliyim inşallah olur erken anne olmayi istiyorum cocugumlq buyumek istiyorum arkadas olmak istiyorumBal corek otunu dene cnm onu burda bir arkdsm yapti kiz suan hamile ins wende kalrsn o da kimyasal gecrmsti smdi hamile ins iyi haberlrni alrz
Bal corek otunu nasil yapcam ??Abla ben 17 yasimdayim hamile kalmayi cok istiyom evliyim inşallah olur erken anne olmayi istiyorum cocugumlq buyumek istiyorum arkadas olmak istiyorum
can bende 20 yasyndym sende baya erken evlenmssn cnm ins olurdn interntte bakablrsn cnm ben blmyrm yapmdm hic ins olur birde meryem suresi oku cnm 41 gun ins dger aya kalrsn hamile cnmAbla ben 17 yasimdayim hamile kalmayi cok istiyom evliyim inşallah olur erken anne olmayi istiyorum cocugumlq buyumek istiyorum arkadas olmak istiyorum
Sagol ablacim cok teserkur edrim insallah allah sana da bana da hayirli evlat verircan bende 20 yasyndym sende baya erken evlenmssn cnm ins olurdn interntte bakablrsn cnm ben blmyrm yapmdm hic ins olur birde meryem suresi oku cnm 41 gun ins dger aya kalrsn hamile cnm
İns amin cnmSagol ablacim cok teserkur edrim insallah allah sana da bana da hayirli evlat verir
İnsallah canım ya.Yarın büyük gün benim için.Çok korkuyorum.Hayal kırıklıgı yasamak istemiyorum.Sadece bugun ciddi bir baş dönmesi yasadım.ya tansiyonum düştü ya da gebelik.Ama karnımda da adet sancısı gibi agrılar da var.Bilmiyorum ne olacak.Canim ben hamile degilim fqkat soyle nirsey var , sen ager hamile isen bwlirti olmamasi normal herkesde ayni belirti olck die bisey yok hamileysen ki muhtemelwn daha iki haftalik oluyor hamilelik belirtileri 4 ve 5 inci haftada kendini gosderiyot
Siz de eşiniz de detaylı bir doktor kontrolünden geçtiniz mi?[/QUOTE ben gittim bende allaha şükür herhangi bir sıkıntı yok. Eşim içinde daha gitmedik inşallah gerek kalmaz bu ay
Geçmiş olsun canım kontrolden geçtiniz mı sağlıksız bebek duser derler çünküAralikta dusuk yaptim. Bebek yapmak icin uğrasiyorum daha olmadi gecen ayda adetim gecikti 31bthgc cikti sonra uc gun sonra adet oldum. Cok uzuldum.
Yok mayista doktoro gitcez gittim doktorro birsey yokmus tekrar gitcemGeçmiş olsun canım kontrolden geçtiniz mı sağlıksız bebek duser derler çünkü
Aşilama ne demek cnmBende bugün aşılama yaptırdım 14gun nasıl geçecek bilmiyorum Allahım hepimize anneligi nasip ettirsin inşallah amin
Hmm anladim cnm insallah allah hepimize hayirli evlatlar nasip ederEşinin spermlerinin yıkanıp senin yumurtalıklarına yakın biyere bırakılması kısaca böyle diyebilirim canım