Gebeliğe Hazırlık Bebiş için yılmadan çaba sarf etmeye devam edenler.devam değil mi kızlar :dertleşmeye

• Konu Sahibi Konu Sahibi Prmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle vajinismus ile ilgili paylaşım alanlarına girin. Ben de bu sıkıntıyı yaşadım ama çok şükür atlattım. Hatta bence direkt bir doktora gidin çünkü 3 ay sonrasına net bir şekilde vajinismus teşhisi koyuyorlar ve tedaviye başlıyorlar. Geçmiş olsun.
teşekkür ederim

3 seneden beri uğraşıyoruz bunun en az bir sene olmamasının sebebi kocamın kafasızlığı.bu ayda olmadı diyince artık kendi üzülüyor.

Slm kızlar yaklaşık 6 aydır siteyi takip ediyorum kimyasal gebelik yaşadığımdan beri tesadüfen buldum burayı ogunden beri takipteyim konuları her ay belirti aramaktan ve husrandan yoruldum 10 ay oldu geçen ay tahlillerim yapıldı hsg de çekildi hiç bi sorun yok kimyasal dan sonra hamilelik daha kolay dendi olmadı hsg den sonra hamilelik daha kolay dendi yine olmadı umudumu kaybetmedim tabi ama sanki hiç olmayacak gibi:((

Her konuyu tek tek bütün sayfaları okudum hatta bu ay hamile kaldığımda buraya sayfalar dolusu yaşadıklarımı belirtileri mi anlatıp güya umut olacaktım herkese ama bugün malesef kırmızılar yine geldi:( bu ay hsg den dolayı çok umutluydum ama olmadı işte burda yazılanlar hem umut oluyo hemde umutsuzluk bosyere beklenti içine girip sonuç hüsran olunca acı da daha büyük:(

Benim de bu ay 6. ay olacak aralık ayından beri deniyoruz bazı aylarda eşim yorgunluğu vs bahane ettigi icin verimli günleri kaçırdık, amh değerim düşük ama tüp bebek için görüştüğümüz doktor 6 ay deneyin demişti bekliyoruz bakalim kısmet. Ben de çok üzülüyorum hamile görünce, işyerindeki arkadaşım ovulasyon filan hiç takip etmediği halde ilk ayda hamile kaldi ben de öyle supriz olsun isterdim de yüce Allah biliyor bizim için hayırlı olanı, bekleyip göreceğiz. Bu işi yarış gibi gormemek lazım. Ben de konudan uzaklaşmak için forumlara nadiren bakıyorum etrafta görünce de çok etkilenmemeye çalışıyorum. Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah, moralinizi yüksek tutun :KK54:

Benim de bu ay 6. ay olacak aralık ayından beri deniyoruz bazı aylarda eşim yorgunluğu vs bahane ettigi icin verimli günleri kaçırdık, amh değerim düşük ama tüp bebek için görüştüğümüz doktor 6 ay deneyin demişti bekliyoruz bakalim kısmet. Ben de çok üzülüyorum hamile görünce, işyerindeki arkadaşım ovulasyon filan hiç takip etmediği halde ilk ayda hamile kaldi ben de öyle supriz olsun isterdim de yüce Allah biliyor bizim için hayırlı olanı, bekleyip göreceğiz. Bu işi yarış gibi gormemek lazım. Ben de konudan uzaklaşmak için forumlara nadiren bakıyorum etrafta görünce de çok etkilenmemeye çalışıyorum. Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah, moralinizi yüksek tutun :KK54:
amin inşallah bende her ay kendime söz veriyorum forum yok düşünmek yok araştırmak yok diye ama ertesi gün kendimi yine bu forumda buluyorum:) uzaklaşmak istiyorum ama malesef henüz beceremedim

Bazen foruma cok takilmak da olumsuz etkiliyor mesela biri bir belirtiden bahsetse hemen kendimize yoruyoruz acaba bende de mi böyle ? Diye o nedenle kendimize yeni uğraşlar bulmalıyız ben de is arkadaslarimin yerli yersiz guya espri yapmalarindan bunaldim surekli imayla hamilelik sormalar filan ,Ama nasibimiz bizi bekliyor sabirla beklemeliyiz güçlü olmalıyız dua etmeliyiz

Bazen foruma cok takilmak da olumsuz etkiliyor mesela biri bir belirtiden bahsetse hemen kendimize yoruyoruz acaba bende de mi böyle ? Diye o nedenle kendimize yeni uğraşlar bulmalıyız ben de is arkadaslarimin yerli yersiz guya espri yapmalarindan bunaldim surekli imayla hamilelik sormalar filan ,Ama nasibimiz bizi bekliyor sabirla beklemeliyiz güçlü olmalıyız dua etmeliyiz
Kesinlikle Katılıyorum Acaba Hiç İnternet Olmasaydı Da Bukadar Çok Şey OGRENMESEYDİK Daha Mı Kolay Olurdu Herşey Daha Mı Rahat Olurduk??

Back