Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devlette tahlillerin uzun sürer canım i kanın varsa özele git.bana ilk etapta yumurtlama kontrolu yapıldı.yumurta için hap verdi dr.olmayınca aşılama yapıldı olmadı tüp denendi oda olmadı şi di 2.tüp düşünüyoruz9 aydir evliyim. 3 ay dogum kontrol hapi kullandim. 6 aydir korunmuyorum. Kontrol icin doktora gitmeyi dusunuyorum.acaba ne zaman gitmeliyim adetken mi? Bir de ilk etapta nasil tedavi uygularlar basindan boyle bir surec gecen oldu mu. Bir de cok tahlil olacagini dusundugumden devlet hastanesine gitmeyi dusunuyorum sizce ozel hastane mi tercih etmeliyim. Lutfen beni bilgilendirin
Devlette tahlillerin uzun sürer canım i kanın varsa özele git.bana ilk etapta yumurtlama kontrolu yapıldı.yumurta için hap verdi dr.olmayınca aşılama yapıldı olmadı tüp denendi oda olmadı şi di 2.tüp düşünüyoruz![]()
İnşallah kötü birşey yoktur canım bi gidin bakalım ne diyecek haberdar et biziYok mayista doktoro gitcez gittim doktorro birsey yokmus tekrar gitcem
Mrhba arkadaşım,9 aydir evliyim. 3 ay dogum kontrol hapi kullandim. 6 aydir korunmuyorum. Kontrol icin doktora gitmeyi dusunuyorum.acaba ne zaman gitmeliyim adetken mi? Bir de ilk etapta nasil tedavi uygularlar basindan boyle bir surec gecen oldu mu. Bir de cok tahlil olacagini dusundugumden devlet hastanesine gitmeyi dusunuyorum sizce ozel hastane mi tercih etmeliyim. Lutfen beni bilgilendirin
Bilmiyorum ben canım İAvrupa yakasındayım.Kızlar Ümraniye eğitim araştırma hastane sine giden varmı ?
Jinekolojik ve infertilite onereceginiz doktor var mi
Canım ben 2 gun önce doktora gittim.Özel hastaneydi.Adetimin üçüncü günü gittim.Beni alttan muayene ett.Yumurtalarıma baktı.Gayet güzel calıştıgını söyledi.Hormon testi,D vitamini testi,bir de adını bilmediğim ama 200 tl tutan bir test yaptı.Eşimde sperm testi yaptı.Sonuç olarak benim D vitamımım dusuk çıktı.Divit kullanmaya basladım.Eşimin spermleri de hareketsiz dedi.Onada ilaç yazdı.Devlet karsılamıyormuş.Bir kutu ilaç 150 tl.Yani toplamda 600 tl mal oldu bize.Keske daha önce gitseymişim.6aydır da biz ugrasıyoruz.Bence hiç vakit kaybetme9 aydir evliyim. 3 ay dogum kontrol hapi kullandim. 6 aydir korunmuyorum. Kontrol icin doktora gitmeyi dusunuyorum.acaba ne zaman gitmeliyim adetken mi? Bir de ilk etapta nasil tedavi uygularlar basindan boyle bir surec gecen oldu mu. Bir de cok tahlil olacagini dusundugumden devlet hastanesine gitmeyi dusunuyorum sizce ozel hastane mi tercih etmeliyim. Lutfen beni bilgilendirin
Canim kac aylik evlisiniz siz? Insallah en kisa zamanda bebegin seninle olur. Doktora gittik ama 6 aydir deniyosunuz dye sadece ultrason ile muayene etti ve normal dedi. Bende hala halsizlik uyku hali bas agrisi devam ediyor ustelik adetimde kahverengi lekeye dondu ve kesilmedi hala leke leke.bugun saglik ocaginda kan verdim bakalim ne olacakCanım ben 2 gun önce doktora gittim.Özel hastaneydi.Adetimin üçüncü günü gittim.Beni alttan muayene ett.Yumurtalarıma baktı.Gayet güzel calıştıgını söyledi.Hormon testi,D vitamini testi,bir de adını bilmediğim ama 200 tl tutan bir test yaptı.Eşimde sperm testi yaptı.Sonuç olarak benim D vitamımım dusuk çıktı.Divit kullanmaya basladım.Eşimin spermleri de hareketsiz dedi.Onada ilaç yazdı.Devlet karsılamıyormuş.Bir kutu ilaç 150 tl.Yani toplamda 600 tl mal oldu bize.Keske daha önce gitseymişim.6aydır da biz ugrasıyoruz.Bence hiç vakit kaybetme
Canm ilacın adı ne proxeed plus mı yazdı eşineCanim kac aylik evlisiniz siz? Insallah en kisa zamanda bebegin seninle olur. Doktora gittik ama 6 aydir deniyosunuz dye sadece ultrason ile muayene etti ve normal dedi. Bende hala halsizlik uyku hali bas agrisi devam ediyor ustelik adetimde kahverengi lekeye dondu ve kesilmedi hala leke leke.bugun saglik ocaginda kan verdim bakalim ne olacak
Biz proxeed kullaniyoruz keciboynuzu ve incir kürü uyguluyoruzBenim sorum kızlar spermleri harekete geçirmek için yapılan bir kür veya beslenme sekli ile ilgili bilgisi olan var mı.İnsan korkuyor ya olmazsa diye
Bence tekrar esiniz sperm testi yaptirsin guvenilir bir yerde .Baska dr a gidin bazen yaniltici olabiliyor tek dr görüşüKızlar 1 yıl oldu bebek olmuyor esimin spermleri yeterli ve iyi hareketi dedi doktor benim de tüplerde yumurtalıklarda hicbi sıkıntı yok sadece prolaktinim yüksekti onu da ilacla kontrol altına aldım. Smdi yine olmuyor ama
adet bitiiminden 3-5 ğün arasında çekiliyor adet bittikden sonra ilişki olmucak rahım fılmı çekılene kadarRahim filmi ne zaman cekiliyo
tamam. Canim tesekkur ederimadet bitiiminden 3-5 ğün arasında çekiliyor adet bittikden sonra ilişki olmucak rahım fılmı çekılene kadar
ne durumdasın canım ?28 nisan bat![]()