- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #47.781
kızlarrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmzemuszemus
çok kalamıcam bi bakayım dedim
biz iyyiz çok şükürr
doğum hiç kolay olmadı detaylı yazıcam hikayemi bi ara ama ancak popomun üstüne oturabilince olcak bu sanırım :sinifsinif:
bi damla bile sütüm yok oğlum emmek istiyor ama mafoldumben napıcam bilmiyorum çaylara otlara başladık süt olsun diyee
şimdilik bizden haberler bu kadar
kendinize iyi bakın çok öptümmmmopuyorumnanaktan
hepinize dualarınız ve iyi dilekleriniz için teşekür ediyorum
iyiki varsın ağladım valla heyecanınızı okurken
canım allah analı bablı büyütsün maşallah sübhanallah çok şeker allah bağışlasın inşallah bol bol sütün olur canım benim
ıyı aksamlar ablacım allah a emanet ol....
bugün de senden haber alamasaydım yarın aramayı düşünüyordum, çünkü bir gitmişsin pir gitmişsin...selam milleeeeeet nasılsınız dicem ama gelirseniz okursunuz cancanlar
dün pat diye çıktım bir dahada gelemedim bilgi işlemden programcı eleman geldi benim pc de bir kaç sorun vardı onları halletmeye ama sağolsun öğlen geldi akşam gitti pc başına oturamadım bile eve gelir gelmezde yemekti çocuktu derken zaman geçti alamadım elime yine pc bu günde sabahtan beri hastanedeyim ceren hanımım idrar yolu enfeksiyonu geçtimi diye öğrenmek için gittik ama öğrenemedik çünkü benim kızım işemedi hatta işeyeceği yerde zıçtı kaka bulaşmaması gerekiyormuş yeniden poşet takılıp idrar alınması gerekiyormuş bende yalnız olduğum için bir saat daha duramıcam haftaya eşimle gelirim dedim eve döndüm. evde temizlik var her yer her yerde ve benim akşama yemeğe misafirim var mutfağa girişmeden önce size bir yazamda beni merak etmeyin dedim kuzular.
geçmişe accık baktımda dünürüm gelmiş oh oh ne güzel damadımda pek yakışıklıyumış hani kızıma göre maşallah kuzuma rabbim nazarlardan korusun inşallah.
bensenb gelmiş haber etmiş kendinden demek oda haftaya bu gün anne oluyor hee vay beee daha dün bebek için uğraşıyordu şimdi anne olucak kucağına alıcak ikizlerini ne güzel darısı arifem ve neşemin başına inşallahhhhhhhhhhh
hmmm demek mesai yapamadınneyse ben mutfağa gireyim ancak yetiştiririm yemekleri malıum ceren faktörü var :):)
pazartesiye kadar gelemem heralde canlarım pazartesi tekrar mesai başlar hadi kaçtım ben byyyeee...
Bu arada Filiz ablaaaaaaaaa aklına kötü bişi gelmesin benim haftasonu mesaisi başlamadı
canımmmmm senden haber almak çok güzel demek doğum geldi senin için çok mutluyum gerçekten daha dün yumurtlama tarihimizi hesaplıyorduk bir sürü değişik yöntemler çok şükür rabbime bak oğluşum 2.5 aylık darısı başına bebişlerini sağlıkla kucağına alırsın inşallah bence sezeryan olmasına üzülme sağlık durumun ona elveriyorsa oda bir doğum şekli sonuçta bebişler olduktan sonra zor olur ama olabildiğince çabuk iyi haberlerini bize ulaştırr olurmu sakın heyecan yapma dualarım seninle kendine ve bebişlerine dikkat etselam kızlar uzun zaman oldu görüşmeyeli
hepinizi çok özledim
doğum yapan bütünnn arkadaşlarımı tebrik ediyorum Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin
enson bulcuk doğum yapmış sanırım taze annecik umarım iyisindir
burcum neşem arifem filizim ierrror nur ceren entelliye beyaz ve diğer arkadaşlarım hepinizi ayrı ayrı öpüyorum umarım hepiniz iyisinizdir
kumsal bi sen online görünüyorsun nasılsın tatlım
ben haber vermek açısından kendimden kısaca bahsedeyim gebelik şekeri kolestaz derken son 3 ayımda bayağı sıkıntı çektim fakat bugünki enson kontrolümde doktorum gelecek hafta cumartesiye doğum tarihi verdi yani yarınki cumartesi değil haftaya cumartesi
sezeryan nedenine gelince hem ikiz oluşu hem şeker kolestazın varlığı hemde baş-makat duruşu nedeniyle %100 sezeryanlıkmışım aksi taktirde Allah biliyor en azından normali denemeyi düşünüyordum nasip böyleymiş
işte böyle haftaya bende Rabbim nasip ederse anneler kervanına katılacağım dualarınıza ihtiyacım var canlarım
hepinizi çok merak ediyorum geçmişe baktım herşey yolunda gibi görünüyor ama şuan ayrı ayrı taze haberler almayı çok isterdim
neyse Rabbim hepinize en başta sağlık versin en önemli olan şey bu
bebelerimiz umarım iyilerdir hepsini benim için öpün anneleri olurmu
zaman su gibi akıp geçmiş inanın duygulanıyorum bir zamanlar yok yumurtlama yok şu bu derken şimdi bebeişlerini kucaklayan annelerimiz bile oldu aramızda bu çok güzel bir duygu
Rabbim en başta neşeme ve arifeme ve bütün isteyen arkadaşlarıma en kısa zamanda meleklerini versin inşallah
dualarımdasınız anne ve anne adayları
unutuldunuz falan sanmayın çok nadirde olsa imkanlarım dahilinde girip en azından sizlerden haber almak bile bana yetiyor
Rabbim yar ve yardımcımız olsun cümlemizinde
Allaha emanet olun...
sizleri sevdiğimi vede unutulmadığınızı unutmayın olurmu ?
biz iyyiz çok şükürr
doğum hiç kolay olmadı detaylı yazıcam hikayemi bi ara ama ancak popomun üstüne oturabilince olcak bu sanırım :sinifsinif:
bi damla bile sütüm yok oğlum emmek istiyor ama mafoldumben napıcam bilmiyorum çaylara otlara başladık süt olsun diyee
kendinize iyi bakın çok öptümmmmopuyorumnanaktan[/QUO
burcucum hoşgeldin sefa geldin sağlıkla aldın çok şükür yavrunu kucağına seni çok iyi anlıyorum poponun üstüne eskisi gibi oturman biraz zaman alacak yafrum haberin ola tecrübeyle sabittir süt benimde ertesi sabah gıdım gıdım geldi birkaç gün içinde rayına giriyor ağlıyordum ben çocuğum aç kaldı die sütüm çok az geliyordu sakın vazgeçme emzir süt eninde sonunda gelir eme eme de artar sakın bozma moralini
kendine miracımıza dikkat et
yaaa burcu maşallah gerçekten ne kadar yakışıklı bir adam bu yaw Allah anasına babasına bağaşlasın inşallah
biz iyyiz çok şükürr
kendinize iyi bakın çok öptümmmmopuyorumnanaktan
burcuu maşallah cnm ya allah nazarlardan saklasın çok tatlı
hayırlısıyla kavuştun miracına opuyorumnanaktan
allah analı babalı büyütsün cnm
arkadaşlar bn 12 de uçağa biniyorum nasipse türkiyedeyim bugün
hepinizi öpüyorum çok sık gelemem artık nete ama elimden geldiinde uğrarım kendinize çook çook ii bakın :1hug::1hug::1hug:
selam kızlar uzun zaman oldu görüşmeyeli
hepinizi çok özledim
doğum yapan bütünnn arkadaşlarımı tebrik ediyorum Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin
enson bulcuk doğum yapmış sanırım taze annecik umarım iyisindir
burcum neşem arifem filizim ierrror nur ceren entelliye beyaz ve diğer arkadaşlarım hepinizi ayrı ayrı öpüyorum umarım hepiniz iyisinizdir
kumsal bi sen online görünüyorsun nasılsın tatlım
ben haber vermek açısından kendimden kısaca bahsedeyim gebelik şekeri kolestaz derken son 3 ayımda bayağı sıkıntı çektim fakat bugünki enson kontrolümde doktorum gelecek hafta cumartesiye doğum tarihi verdi yani yarınki cumartesi değil haftaya cumartesi
sezeryan nedenine gelince hem ikiz oluşu hem şeker kolestazın varlığı hemde baş-makat duruşu nedeniyle %100 sezeryanlıkmışım aksi taktirde Allah biliyor en azından normali denemeyi düşünüyordum nasip böyleymiş
işte böyle haftaya bende Rabbim nasip ederse anneler kervanına katılacağım dualarınıza ihtiyacım var canlarım
hepinizi çok merak ediyorum geçmişe baktım herşey yolunda gibi görünüyor ama şuan ayrı ayrı taze haberler almayı çok isterdim
neyse Rabbim hepinize en başta sağlık versin en önemli olan şey bu
bebelerimiz umarım iyilerdir hepsini benim için öpün anneleri olurmu
zaman su gibi akıp geçmiş inanın duygulanıyorum bir zamanlar yok yumurtlama yok şu bu derken şimdi bebeişlerini kucaklayan annelerimiz bile oldu aramızda bu çok güzel bir duygu
Rabbim en başta neşeme ve arifeme ve bütün isteyen arkadaşlarıma en kısa zamanda meleklerini versin inşallah
dualarımdasınız anne ve anne adayları
unutuldunuz falan sanmayın çok nadirde olsa imkanlarım dahilinde girip en azından sizlerden haber almak bile bana yetiyor
Rabbim yar ve yardımcımız olsun cümlemizinde
Allaha emanet olun...
sizleri sevdiğimi vede unutulmadığınızı unutmayın olurmu ?
slm arkadaslar bu sabah 8:30 da suyum patladi hastaneye gitdik 2 cm acilma olmus saat 14:00 de tekrar gidicez kontrole sancim yok suan saskinim.
nisan bozulmasi denilen seyde oldu arkadaslar duanizi eksik etmeyin...
birsey olcak olursa ben gülcine haber dar edicem dua edinnnnn
Ben su an İstanbuldayım. Gecen hafta geldik. Herkes dört gözle Yusufumuzu bekliyordu. Babanne, dede, hala, teyze hep yediler bitirdiler oglusumu:))) Biraz esimin ailesinde kaldık, simdide benim annemdeyiz. Önümüzdeki ayın 4 ünde geri dönüyoruz inş.
aaaaaa hadi bakalım, hayırlısın olsun, senin doğum da başladı ha? Allah bir avzda kurtarsın, kolay bir doğum olsun inşallah... haberlerini bekliyoruz hayatım :) çok çok sevindim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytslm arkadaslar bu sabah 8:30 da suyum patladi hastaneye gitdik 2 cm acilma olmus saat 14:00 de tekrar gidicez kontrole sancim yok suan saskinim.
nisan bozulmasi denilen seyde oldu arkadaslar duanizi eksik etmeyin...
birsey olcak olursa ben gülcine haber dar edicem dua edinnnnn
Canım hakkında hayırlısı olsun.. Insallah hayırlısı ile yavrularını saglıklı bir sekilde kucagına alırsın.
Ay hakikaten ne günlerdi yok yumurta takibi, kırmızılar geldi gelecek derken hamile kaldık ve simdi sende inş. yavrularını kucagına alacaksın. Darısı Gülçininde temenni ettiği gibi nesemese ve kumsalın basına olsun...
Ben su an İstanbuldayım. Gecen hafta geldik. Herkes dört gözle Yusufumuzu bekliyordu. Babanne, dede, hala, teyze hep yediler bitirdiler oglusumu:))) Biraz esimin ailesinde kaldık, simdide benim annemdeyiz. Önümüzdeki ayın 4 ünde geri dönüyoruz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?