- 26 Haziran 2009
- 7.660
- 3
- 42
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #47.761
niye herke birden elini ayağnı çekti yaawww mafoldumben bende çıkayım barikkk iyi akşamlar kızlarr
ağlama kuzum kıyamama sanada iyi akşamlar özgecim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niye herke birden elini ayağnı çekti yaawww mafoldumben bende çıkayım barikkk iyi akşamlar kızlarr
Canım biz de seni çok merak etmeye başlamıştık, şekerinin yükselmesine üzüldüm ama sağlık olsun, inşallah haftaya ctesi yavrularını kucağına alınca bütün sıkıntılarını unutacaksın :) şimdiden geçmiş olsun diyorum canım, Allah sağlıkla hayırlısıyla kurtarsın... doğumdan sonra da haberdar edersin inşallah bizi :) biz de seni seviyoruz canımselam kızlar uzun zaman oldu görüşmeyeli
hepinizi çok özledim
doğum yapan bütünnn arkadaşlarımı tebrik ediyorum Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin
enson bulcuk doğum yapmış sanırım taze annecik umarım iyisindir
burcum neşem arifem filizim ierrror nur ceren entelliye beyaz ve diğer arkadaşlarım hepinizi ayrı ayrı öpüyorum umarım hepiniz iyisinizdir
kumsal bi sen online görünüyorsun nasılsın tatlım
ben haber vermek açısından kendimden kısaca bahsedeyim gebelik şekeri kolestaz derken son 3 ayımda bayağı sıkıntı çektim fakat bugünki enson kontrolümde doktorum gelecek hafta cumartesiye doğum tarihi verdi yani yarınki cumartesi değil haftaya cumartesi
sezeryan nedenine gelince hem ikiz oluşu hem şeker kolestazın varlığı hemde baş-makat duruşu nedeniyle %100 sezeryanlıkmışım aksi taktirde Allah biliyor en azından normali denemeyi düşünüyordum nasip böyleymiş
işte böyle haftaya bende Rabbim nasip ederse anneler kervanına katılacağım dualarınıza ihtiyacım var canlarım
hepinizi çok merak ediyorum geçmişe baktım herşey yolunda gibi görünüyor ama şuan ayrı ayrı taze haberler almayı çok isterdim
neyse Rabbim hepinize en başta sağlık versin en önemli olan şey bu
bebelerimiz umarım iyilerdir hepsini benim için öpün anneleri olurmu
zaman su gibi akıp geçmiş inanın duygulanıyorum bir zamanlar yok yumurtlama yok şu bu derken şimdi bebeişlerini kucaklayan annelerimiz bile oldu aramızda bu çok güzel bir duygu
Rabbim en başta neşeme ve arifeme ve bütün isteyen arkadaşlarıma en kısa zamanda meleklerini versin inşallah
dualarımdasınız anne ve anne adayları
unutuldunuz falan sanmayın çok nadirde olsa imkanlarım dahilinde girip en azından sizlerden haber almak bile bana yetiyor
Rabbim yar ve yardımcımız olsun cümlemizinde
Allaha emanet olun...
sizleri sevdiğimi vede unutulmadığınızı unutmayın olurmu ?
iyi akşamlar canım, güzel bir hafta sonu diliyorum :)niye herke birden elini ayağnı çekti yaawww mafoldumben bende çıkayım barikkk iyi akşamlar kızlarr
iyi akşamlar canım, sana iyi hafta sonları diliyorum :)kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar kendinize çok ama çok dikkat edin
allaha emanet olun çok öpüyorummmm
kızlarrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmzemuszemus
çok kalamıcam bi bakayım dedim
biz iyyiz çok şükürr
doğum hiç kolay olmadı detaylı yazıcam hikayemi bi ara ama ancak popomun üstüne oturabilince olcak bu sanırım :sinifsinif:
bi damla bile sütüm yok oğlum emmek istiyor ama mafoldumben napıcam bilmiyorum çaylara otlara başladık süt olsun diyee
şimdilik bizden haberler bu kadar
kendinize iyi bakın çok öptümmmmopuyorumnanaktan
kızlarrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmzemuszemus
çok kalamıcam bi bakayım dedim
biz iyyiz çok şükürr
doğum hiç kolay olmadı detaylı yazıcam hikayemi bi ara ama ancak popomun üstüne oturabilince olcak bu sanırım :sinifsinif:
bi damla bile sütüm yok oğlum emmek istiyor ama mafoldumben napıcam bilmiyorum çaylara otlara başladık süt olsun diyee
şimdilik bizden haberler bu kadar
kendinize iyi bakın çok öptümmmmopuyorumnanaktan
gözün aydın canım, Allah sağlıkla kucağın almayı nasip etsin inşallah :)bugün benim için harika birgün sonunda bebişimin cinsiyetini öğrendim onu beklerken sabırsızlığım bir kat daha arttı şuan 14 haftalık hamileyim ve şimdi küçük delikanlımı bekliyorum.......
sen de bizi çok duygulandırdın ama :)hepinize dualarınız ve iyi dilekleriniz için teşekür ediyorum
iyiki varsın ağladım valla heyecanınızı okurken
oyyyyyyyyy yerim ben bu minik delikanlıyı yaaaaaaaaaa... Maşallah canım maşallah, Allah nazarlardan saklasın
tamam canım :)yenı album ekledım arkadaslar.....opuyorumnanaktan
filiz ablam tsk ederım o senın guzellıgın....allah hepımızın yardımcısı olsun...buarada kayınvalıdem bende fazla gelemıyorum topık e bılgınız olsun ablacım...demın:jeyyar: uyudu hemen geleyım dedım...
sen uyut uyut onu kaç gel buraya :)
tamam ablacım yemegıne uyku ılacı katımmı?:roflol::roflol::roflol:
koy koy zaten gıcık oldum kaynanana :roflol:
neyse ben kaçıyorum canım, iyi akşamlar :)