selam kızlar uzun zaman oldu görüşmeyeli
hepinizi çok özledim
doğum yapan bütünnn arkadaşlarımı tebrik ediyorum Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin
enson bulcuk doğum yapmış sanırım taze annecik umarım iyisindir
burcum neşem arifem filizim ierrror nur ceren entelliye beyaz ve diğer arkadaşlarım hepinizi ayrı ayrı öpüyorum umarım hepiniz iyisinizdir
kumsal bi sen online görünüyorsun nasılsın tatlım
ben haber vermek açısından kendimden kısaca bahsedeyim gebelik şekeri kolestaz derken son 3 ayımda bayağı sıkıntı çektim fakat bugünki enson kontrolümde doktorum gelecek hafta cumartesiye doğum tarihi verdi yani yarınki cumartesi değil haftaya cumartesi
sezeryan nedenine gelince hem ikiz oluşu hem şeker kolestazın varlığı hemde baş-makat duruşu nedeniyle %100 sezeryanlıkmışım aksi taktirde Allah biliyor en azından normali denemeyi düşünüyordum nasip böyleymiş
işte böyle haftaya bende Rabbim nasip ederse anneler kervanına katılacağım dualarınıza ihtiyacım var canlarım
hepinizi çok merak ediyorum geçmişe baktım herşey yolunda gibi görünüyor ama şuan ayrı ayrı taze haberler almayı çok isterdim
neyse Rabbim hepinize en başta sağlık versin en önemli olan şey bu
bebelerimiz umarım iyilerdir hepsini benim için öpün anneleri olurmu
zaman su gibi akıp geçmiş inanın duygulanıyorum bir zamanlar yok yumurtlama yok şu bu derken şimdi bebeişlerini kucaklayan annelerimiz bile oldu aramızda bu çok güzel bir duygu
Rabbim en başta neşeme ve arifeme ve bütün isteyen arkadaşlarıma en kısa zamanda meleklerini versin inşallah
dualarımdasınız anne ve anne adayları
unutuldunuz falan sanmayın çok nadirde olsa imkanlarım dahilinde girip en azından sizlerden haber almak bile bana yetiyor
Rabbim yar ve yardımcımız olsun cümlemizinde
Allaha emanet olun...
sizleri sevdiğimi vede unutulmadığınızı unutmayın olurmu ?