- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #47.601
amaaaan in cin top oynuyor Cunda'da, tamamen boşalmış, Mehmet'de tekneyi karaya çekmeye hazırlanıyor, teknenin temizliğiyle falan uğraşıyor
he valla, deli mi ne? neyse zaten ben herşeylerini 30 derecede yıkamıştım o zaman bunları da atayım yıknasın, odası ctesi falan gelecek ancak kurur ve ütülerim :) kıyar mıyım ben oğluşuma, yatırmam öyle pis tozlu şeylere :) ne dinleyeceğim kaynanayı :umursamaz: umurumda bile değil valla
hmmm anladım ben seni :1no2:
neyse gideyim atayım makineye şunları hemen geliyorum :)
biz varkene iğne atsan yere düşmezdi sanki bedava bişi dağıtıyorlarmış gibi kalabalık vardı adım zor atılıyordu nen
o zaman mehmet abime kolaylıklar gele
deli tabii deliiiii hemide zır deli manyak karıııııı Çok üzgünüm çoook
yıka tabii o ne ya kaç elden nerelerden geçiyorda ulaşıyor bize onlar içinde böcekmi var mikropmu var yiyecek çocuğu allah allah yaaa
hadi yıkada gel anca toparlanırsın bencede yerimseniben
ya bu listenin hali ne almış başını gitmiş çüş yani oha felan oldum hee
neredeyse bir sayfa liste olacak
senden önce Gcan var canım ama bu işler hiç belli olmaz, bakarsın sen önce doğurursun :) bize haber vermeyi sakın ihmal etme amalmaz:
ablacım hoşgeldin
bayramdı işte o zaman :) şimdi yerliler kaldı, bir de ben mafoldumben
sağol canım, işi çok zor valla, kardeşini de kovaladı kaldı tek başına, gerçi kovalamadan önce de herşeyi kendi yapıyordu ya neyse :)
valla ya... bir de bunlara çocuk emanet edeceğim ben, Allah korusun valla, Allah muhtaç etmesin beni onlara :Saruboceq:
geldim geldim Şeniz
sen yokken böyle oldu anacım, bir el at artık istersen zemuszemus
atacam atacamda işte fırsat bulamıyorum kafamda bişey var onun için eve gittiğimde kendi bilgisayarımın başına bir oturabilsem yapıcam da bakalım ne zaman olucak
hoşbulduk canım, nasıl oldun? daha iyi misin?
çok merak ettim ya... hadi bakalım ilk fırsatta bekliyorum o zaman :)
kızlar burcunun eşiyle konuştum bebişte oda uyuyomuş iyilermiş zemuszemus
bugün bunalımdayım ablacım
kızlar burcunun eşiyle konuştum bebişte oda uyuyomuş iyilermiş zemuszemus
yapmaaaaaa... daha çok bunalıma sokarsın kendini :) canını sıkan bir şey mi oldu?bugün bunalımdayım ablacım
yaaa fazlada dile getirmek istemiyorum valla ablacım
yapacam koycam buraya boktan bişi olcak kimse beğenmicek birde dalga konusu olcek bumuydu bu kadar beklediğimiz diye bende ayar olucam sonra kaydirigubbakcemile3
aaayyyy benim çok canım sıkılıo yaaaa mafoldumben
yapmaaaaaa... daha çok bunalıma sokarsın kendini :) canını sıkan bir şey mi oldu?
hmmm... sen yap bir görelim bakalım... dalga geçenin alnını karışlarım leyn benklava:
hava acayip sıkıntılı yayağsa rahatlayacak sanki
aaayyyy benim çok canım sıkılıo yaaaa mafoldumben
sayenizde benim de sıkılmaya başladı mafoldumben
yaaa fazlada dile getirmek istemiyorum valla ablacım
yapacam koycam buraya boktan bişi olcak kimse beğenmicek birde dalga konusu olcek bumuydu bu kadar beklediğimiz diye bende ayar olucam sonra kaydirigubbakcemile3
oh oh iyi uyusunlar ikiside yoruldu hakkettiler uykuyu kolay değil zor yol kaydirigubbakcemile3
yaaa ooff nur seni okudukça ben daralıyom yapma bunuuuu :mymeka:
:teselli::teselli:sayenizde benim de sıkılmaya başladı mafoldumben
bende senin bu lafına koptum delüüüü :lepi:yaaa ooff abla ya şu nura bişi söyle hep onun yüzünden oluyo bunlar zaten
evet evet alnını karışla dalga geçenin :mymeka:
hadi yağmur duasını çıkalım o zaman :Saruboceq:
sendemi brütüs
ayyyyyy ben buna çok güldüm :roflol: :roflol: :roflol:
ay valla sıkıntı kalmadı koptum yaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bunu bekliyormuşum meğer
saadet zincirii gibi sıkıntı zinciri oluştu nen topikte kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?