- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #47.621
bana niye kötü davranıyorsunuz amasenağlamasenağlama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süpersin yaaaaaa :roflol:yaaa ooff abla ya şu nura bişi söyle hep onun yüzünden oluyo bunlar zaten
evet evet alnını karışla dalga geçenin :mymeka:
hadi yağmur duasını çıkalım o zaman :Saruboceq:
sendemi brütüs
ayyyyyy ben buna çok güldüm :roflol: :roflol: :roflol:
ay valla sıkıntı kalmadı koptum yaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bunu bekliyormuşum meğer
saadet zincirii gibi sıkıntı zinciri oluştu nen topikte kaydirigubbakcemile3
canıııııııııım canım canım canım, kıyamam sana, gel sana bir sarılayım canım benim :1hug: Şeniz gelip gitti mi senin misafirler?tama yazmıyorum böyle
çok mutluyumhihoyyythihoyyyt
ayyy kızlar aklıma bişi geldi sizede yazamda okuyup gülün accık
şimdi bizim burda peyzajcı bir kız var benden küççük ama iyi anlaşıyoruz (ben anlaşılmayacak insamıyım dimi)
neyse bu kızın anasının güzellik salonu var dolayısı ile sürekli gelen müşterileri
geçenlerde karılar toplaşmış aynı biz gibim başlamışlar sohbete nerden geldi ise konu bebeklere çocuklara onların yaptığı işlere verilen eğitime felan gelmiş. Bir tanesi dönmüş demişki:" hani küçükken çocuklara sorulur ya büyüyünce ne olacaksın felan diye çocuğa aşılanır aslında bu bebeklikten başlanması gereken bir soru cevap hali imiş. avrupada ve amerikada herkes çocuğunu severken daha bebekkene agu gugu bugu diyerek değilde işte ah benim oğlum doktor olucakmış ah benim kızım avukat olacakmış yesiğnler felan deyip daha minicikken aklına sokup beynini yıkıyorlarmış"
hesapta çocukta bunlarla büyüdüğü için daha çok sorumlu hissediyormuş kendini ve azimle çalışıyormuş o denileni olmak için.
bu sırada bizim kızın anası (güzellik salonu olan) eyvaah demiş
bizim kız sormuş anne ne oldu diye
ne olacak demiş
ben küçükken seni severken amanda aman senin kuşunu muşunu yesinler diyerek seviyordum şimdi sen ne olucan :1shok: delikafadulden
koptum yaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
fıkra gibi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yok ablacım yeni geldiler oturuyoruz şimdi
tama yazmıyorum böyle
:teselli::teselli:
bende senin bu lafına koptum delüüüü :lepi:
süpersin yaaaaaa :roflol:
canıııııııııım canım canım canım, kıyamam sana, gel sana bir sarılayım canım benim :1hug: Şeniz gelip gitti mi senin misafirler?
:roflol: :roflol: :roflol: vallahi fıkra gibi çok güldüm :roflol: :roflol: :roflol: kızcağız kaç yaşında şimdi?
yok ablacım yeni geldiler oturuyoruz şimdi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 boş oturmak yoook al bakem elişini kızlara çeyiz yapcas :hulya:tama yazmıyorum böyle
:roflol::roflol::roflol: hahhahahahaaaahaaayyyy süpermiş nennn kadının esprüüü yeteneğine hayran kaldımmm sırnaşık şeyayyy kızlar aklıma bişi geldi sizede yazamda okuyup gülün accık
şimdi bizim burda peyzajcı bir kız var benden küççük ama iyi anlaşıyoruz (ben anlaşılmayacak insamıyım dimi)
neyse bu kızın anasının güzellik salonu var dolayısı ile sürekli gelen müşterileri
geçenlerde karılar toplaşmış aynı biz gibim başlamışlar sohbete nerden geldi ise konu bebeklere çocuklara onların yaptığı işlere verilen eğitime felan gelmiş. Bir tanesi dönmüş demişki:" hani küçükken çocuklara sorulur ya büyüyünce ne olacaksın felan diye çocuğa aşılanır aslında bu bebeklikten başlanması gereken bir soru cevap hali imiş. avrupada ve amerikada herkes çocuğunu severken daha bebekkene agu gugu bugu diyerek değilde işte ah benim oğlum doktor olucakmış ah benim kızım avukat olacakmış yesiğnler felan deyip daha minicikken aklına sokup beynini yıkıyorlarmış"
hesapta çocukta bunlarla büyüdüğü için daha çok sorumlu hissediyormuş kendini ve azimle çalışıyormuş o denileni olmak için.
bu sırada bizim kızın anası (güzellik salonu olan) eyvaah demiş
bizim kız sormuş anne ne oldu diye
ne olacak demiş
ben küçükken seni severken amanda aman senin kuşunu muşunu yesinler diyerek seviyordum şimdi sen ne olucan :1shok: delikafadulden
koptum yaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
fıkra gibi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:1hug::1hug:bana niye kötü davranıyorsunuz amasenağlamasenağlama
kısss sen bizim yanımıza gel sevgülüler yalnız kalsın ilaydada gaz versin anacımm :jeyyar:yok ablacım yeni geldiler oturuyoruz şimdi
süpperim demiii :sm_cool:
evet ya fıkra gibi aklıma geldikçe gülerim özellikle cereni severken ooyy kuşum derim koparım ardından kaydirigubbakcemile3 cerende saf saf güler garibim kaydirigubbakcemile3
kız 87 doğumlu ablacım yaş:22
mesleği belli allahtan peyzaj kaydirigubbakcemile3
gülçinnn sen ne dion ben nedion kız napsın şimdi de bakimmm kaydirigubbakcemile3
akannehirakannehirfarkındaysanız ben hiçbir şey demiyorum kaydirigubbakcemile3
yavrucummm kız beşikte çeyiz sandıkta hade hep beraberrr :hulya::hulya:yengecim canım sen çeyiz iste ben yaparım sana
aaayyy kızlar yaaaa çok duygusal bi an yaşıyorumm mafoldumben burcuşş bebişi emziriyomuşşş böle onu öle düşününce içim bi tuhaf olduu senağlama taaa burcunun bu kadarcık halini biliom gamyoncuiremsu hatun şimdi anne oldu onu o halde gözümün önüne getirince hüngür fışkır oluorum ona muhtaç kokusuna muhtaç bi yavru var kucağında yaaaa benim arkadaşım ne zaman bu kaa büyüdü kiiii mafoldumben
Ablacım kocasına soramadım ama iyilermişş :kedi: burcu benden büyük bide heeecanııııımmmm :1hug: ama o büyürken sen yerinde saymadın di mi? sen de büyüdün güzelim :) sen esas gördüğün zaman çok duygulanacaksın... sütü iyi miymiş bari? sıkıntısı var mıymış Burcu'nun?
:roflol::roflol::roflol: hahhahahahaaaahaaayyyy süpermiş nennn kadının esprüüü yeteneğine hayran kaldımmm sırnaşık şey
gülçinnn sen ne dion ben nedion kız napsın şimdi de bakimmm kaydirigubbakcemile3
evet süpersin :)
yok beee kızı kuşum muşum diye sevme sakın, bilinçaltı bu belli mi olur? :roflol: :roflol: :roflol: ay çok güldüm valla
aman allahtan mesleği belli kızın... onun bilinçaltına pek işlememiş anlaşılan :roflol:
farkındaysanız ben hiçbir şey demiyorum kaydirigubbakcemile3
aaayyy kızlar yaaaa çok duygusal bi an yaşıyorumm mafoldumben burcuşş bebişi emziriyomuşşş böle onu öle düşününce içim bi tuhaf olduu senağlama taaa burcunun bu kadarcık halini biliom gamyoncuiremsu hatun şimdi anne oldu onu o halde gözümün önüne getirince hüngür fışkır oluorum ona muhtaç kokusuna muhtaç bi yavru var kucağında yaaaa benim arkadaşım ne zaman bu kaa büyüdü kiiii mafoldumben
kızlar ya... menzil Gülü'nün hiiiiiiiç sesi soluğu çıkmıyor çok uzun zamandır, haber alanınız var mı içinizde?
Ablacım kocasına soramadım ama iyilermişş :kedi: burcu benden büyük bide heee
Ablacım kocasına soramadım ama iyilermişş :kedi: burcu benden büyük bide heee
hadeeeeeeee... alemsin sen yaaaaaa... bir de şu kadarcık halini biliyorum diyor :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: