- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #47.641
kıızz nuuuurr ne oldu sevgililerin başınımı tutuyonn nenn kaydirigubbakcemile3
oyuruyoz kız beraber kociş bizi dışarı çıkaracak benim moralim çok bozuk olunca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıızz nuuuurr ne oldu sevgililerin başınımı tutuyonn nenn kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: gülçin yavrummm sen bana çoookk iyi gelion yirim seni yirimmmm ŞenizKIZ delüüü ne espirisi karı ciddi ciddi söylemiş bunu yüz ifadesini görmen gerekti diyor kız bana anlatırken asıl onu hayal edemiyorum ben kaydirigubbakcemile3
bilmeeeeemmm kaydirigubbakcemile3
hangi meslek taa zevkli ise onu yapsın kaydirigubbakcemile3
ooyyyy kıyamaaaammm eee doğurdu ise besleyecek analık bu
sende özge öyle bir anlattınki yani sanki koca karısın heee duyanda seni burcunun ninesi sanır böyle gamyoncuiremsu hallerini bilirmiş manyak burcu o halde iken sen nasıldın acaba böylemi :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3
ilahhiiiii :roflol:
tüüüüüüühhhhh terbiyesiiizzz birde kendinden 20 yaş küçük gibi anlatıyor :mymeka:
hadeeeeeeee... alemsin sen yaaaaaa... bir de şu kadarcık halini biliyorum diyor :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sorma yaaaaaaa manyak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ooyyyy kıyamaaaammm eee doğurdu ise besleyecek analık bu
sende özge öyle bir anlattınki yani sanki koca karısın heee duyanda seni burcunun ninesi sanır böyle gamyoncuiremsu hallerini bilirmiş manyak burcu o halde iken sen nasıldın acaba böylemi :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3
ilahhiiiii :roflol:
iyidir abla emin ol kötü olsa haberi gelirdi
doğurduğunda nasıl haberi ulaştı bebeyi alan unuttu buraları valla çok kzııyorum çoooooooooookkkkkkkkk kötükedihüso
tüüüüüüühhhhh terbiyesiiizzz birde kendinden 20 yaş küçük gibi anlatıyor :mymeka:
kaydirigubbakcemile3kıızz nuuuurr ne oldu sevgililerin başınımı tutuyonn nenn kaydirigubbakcemile3
ooooh süper, hadi bakalım, şimdiden afiyet olsun ve iyi eğlenceler :)oyuruyoz kız beraber kociş bizi dışarı çıkaracak benim moralim çok bozuk olunca
:roflol::roflol: gülçin yavrummm sen bana çoookk iyi gelion yirim seni yirimmmm Şeniz
oyuruyoz kız beraber kociş bizi dışarı çıkaracak benim moralim çok bozuk olunca
:roflol::roflol: gülçin yavrummm sen bana çoookk iyi gelion yirim seni yirimmmm Şeniz
,:roflol: :roflol: :roflol: ben de Burcu'dan kat kat büyük zannetim yaniiii :roflol: :roflol: :roflol:
evet bence de iyidir... tamamen gittiler gerçekten ya, neyse napalım
valla ha ben de öyle düşündüm :)
kaydirigubbakcemile3
ooooh süper, hadi bakalım, şimdiden afiyet olsun ve iyi eğlenceler :)
Gülçin ilaçtır ilaç, her derde devadır zemuszemus
sen varya sen nur ben analdım senin derdini
kociş seni 2 gün çıkarmadı bunalım takıldın demi gezenti yaaa sırf dışarı çıkmak için sen bunalıma girmişsindir
yok bişi değil garibim ilayda da iyi bişi sanıp seni örnek alıcak ona üzülüyorum kaydirigubbakcemile3
sorma yaa öyle bir yazıyoki haspam duyanda okuyanda ağlayacak haline yaşlandı deyii kaydirigubbakcemile3
iyiyim demi ablaam Şeniz bak tanıyan nasıl biliyor yerimseniben
:roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol:
he valla... ben napim, nerelere gidiim?
hem de en iyi canikom Şeniz
iyide ablacım sen şimdi nura neden afiyet olsun dedin ben anlayamadım :uhm:
yemeğe gidiyoz yazmamışki
yoksa birileri bişileri dadlu niyetine götüüryorda ondanmı afiyet olsun dedin ablaa :kedi: kaydirigubbakcemile3
ayyy deme öyle ablam utanıyorum :kedi:
hangi ilaç olsam acaba :uhm:
majezik olam barimde hamişlerde kullanıyor olabilsin kaydirigubbakcemile3
bu akşam tam formundasın yani, öldürdün beniiiiiiiiiii :roflol: :roflol: :roflol:canlarım ciğerlerim kuzu sarmalarım benim baştan heyecanlı sonra duygusal devamı bunalım ve kapanışı komedi olan bir günden hepinize iyi akşamlar diliyorum.........
ben ufak ufak kaçıyorum kociş çarşıda beni bekliyor alış ve de veriş yapçazzzz
o alcak ben vercem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
neyse ben kaçtım fırsat bulursam evden girerim bulamazsam bilinki biz kocişle hala alış-ve-verişteyiz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayyy delimiyim neyim ya kendim yaptığım espiriye kendim gülüyom valla giydirecekler bana gömleği tersten kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hadi ben kaçtımmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ben de seniiiiiiiiiiiiiiiiiii Şeniz opuyorumnanaktan hihoyyytsevooorum kız seniiiii yerimseniben Şeniz
bu kez cidden gittimmm
gülçin bebeemmm çıkar ayak döktürmüşün geneee çatlattın nen bennniiii :roflol: kanatlana kanatlana eve gitcem şimdi tutamıcak kimse beniii hihoyyyt
canlarım ben kaçıorum hepinizi çok seviorum çokta öpüorummm Şeniz
Kızlarrr hamıleyımmmmmmmm allah sızede nasıp etsınnnn