- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #45.741
yok anacım bugun benden hayır yok oturmak bile sorun
anneme gidicem saat 2 de orda yatıcam bugun
aa hayırdır sancınmı varfisfisfis
dursaydın biras ben yeni gelmiştim :gitme:.canım benim ablam da epidural odu çok şükür tutuo eli ayağı kaydirigubbakcemile3.tabii yapan kişinin çok tecrübeli ve alanında iyi olması şart senin neden normal doğum olmuo?
ay o zaman maaşallah diyeyimde nazar değmesin size...
bizimde ilk torun ama 1 çöp almadı daha... 2 aydır oğluyla küs, benide aramıyor hiç. birde hbr gönderiyor neden aramıyor beni diye... gelde köpürme...
halecim canım benim doğum için koşuşturmaya başlamışsın
inşallah çok kolay ve güzel olur herşeyyy
halecim valla amma koşturmuşun haa test esnasında çıkıcak senin kızz uğraşamam ben sonuç monuç deyip
aaa hay allah... neyse sonuçlar iyi çıkar inşallah
eee pazartesiye mi kaldı o zaman?
hoşgeldinnn halemtoşummm göbüşlü maruluummm
hoşgeldin canım nasılsın evet bende sabah okudum çok sevindim bu habere
günaydın canımmmmm amin inşallahhhhgünaydın annişler ve anniş adayları ve anniş olmak isteyen adaylar güzel bi gün geçiririz inş bugün :))
canım sancıların mı varya iyi takip et kendiniyok anacım bugun benden hayır yok oturmak bile sorun
anneme gidicem saat 2 de orda yatıcam bugun
arada giren ağrılar bu gun daha sık oluyo:sinifsinif:
evde yanlız olmıyayım bari annemde yatayımm kafamçokkarıştı
arada giren ağrılar bu gun daha sık oluyo:sinifsinif:
evde yanlız olmıyayım bari annemde yatayımm kafamçokkarıştı
halecim inşallah güzel bi şekilde sonuçlanıcak bu koşuşturman
ay inanmıyorum o caniye sadece 12 yılmı ceza vermişler bence müebbet yemesi lazım onun
gerçekten yazıkkkklmaz:
en güzeli cnm yalnız kalma tabi git biran önce allah korusun yanında biri olsun
kızlar ben kaçıyorum uznaıcam biraz midem bulanıyo nedense birazdan eşimde gelir öğlen arası gelirim sonra öptüm hepinizi :1hug:
arkadaşlar siteye bugün üye oldum yazılarınızı okudum tam bir aile ortami gibi ne güzel sankili abla kardeş dertleşiyorlarmış gibi..:1hug:
bende tüpbebek tedevisiyle 14 haftalık hamileyim üçüz olduğu için biraz riskli diyorlar inş bebeklerime bişey olmaz:uhm::uhm: heralde burda üçüz çocuğu olan annelerde var tecrubelerinden faydalanmak isterim
hoşgeldin canımm allah bağışlasın bebişlerini sağlıklı sıhhatli inşallaharkadaşlar siteye bugün üye oldum yazılarınızı okudum tam bir aile ortami gibi ne güzel sankili abla kardeş dertleşiyorlarmış gibi..:1hug:
bende tüpbebek tedevisiyle 14 haftalık hamileyim üçüz olduğu için biraz riskli diyorlar inş bebeklerime bişey olmaz:uhm::uhm: heralde burda üçüz çocuğu olan annelerde var tecrubelerinden faydalanmak isterim
canım hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.arkadaşlar siteye bugün üye oldum yazılarınızı okudum tam bir aile ortami gibi ne güzel sankili abla kardeş dertleşiyorlarmış gibi..:1hug:
bug gece 1 de yattım 3 de kalktım 4te yattım sabah 5te kalktım ve 7 de yattım...mafoldumben
sebebıı diş agrım yıne... az kaldı su dogum bı bıtsede dişçiye kossammm mahfoldummm yaa...
sımdı yıne basladı agrıııı mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?