- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #45.581
canolar sohbetinize doyum olmuyor ama ben cikiyorum biraz islerim var makinaya camasir atayim buralari toparlim.hepinize iyi sohbetler öpüyorum allaha emanet olun byeeeee
kızlar kocişim geldi dışarı çıkıcaz azıcık evde otur otur fenalık geliyo yoksa
görüşürüz yinee çok öptüm
Adıyla büyüsün... Güzel isim seçmişsiniz... Ne heyecanlısındır şimdi... hayırlısıyla laırsın inş. kucağına... güzel hayırlı haberlerini alırız bizde...
önemli degil tatlim allah yardimcin olsun kolay gelsin sana
sezeryan doğum yapıcaksın sanırım... anestezi uzmanıyla konuşacağına göre... hayırlı haberler diliyorum ben o zaman sana... :CüvCüv:
sen yokken gözüme başka birini kestirip onu yiyim bari... cokacimcoook delikafadulden
canlar aranızda spinal sezeryan olacak olan var mı??
tedirgin oluyorum bazen hareket etmio bişeymi var acaba die uzanıp bekliom oynasın die o hareket edince içim rahatlıyo yüzünüde göremioz cuma gittiğimde dr uğprastı baya ve dedi ki eşi önünde duruo bebek derinde biraz ondan net bi görüntü olmıuyo flu çıkıo sanırım bnde ondan hissetmiyorum hareketlerini CADIARZU
kan olayını biliyorum canım ve bnde önceden kansızlık vardı 1 kaç yıl tedavi görmüştüm haplar şuruplar -tatlicadiarzu-
doktora söledim ama tınlamadı kız kaç kez söledim sanki eline yapışcak yaptırsa sinir şey ya neyse az kaldı türkiyeye gidince nasipse yaptorcam artık
şimcikkk geldimmm ...
efet smdı gıttım sonucları aldım doktorum dedıkı sana gun ve saat solucem dedı anestezıcıyı gıt gor sora gel dedı piki dedim
goturdum anestezıcı bayan teyze vardı ablada dıelim genctii :))
neyse bu bana bı kagıt ımzalattı hatta bı kac tane böle anestezı bılgılerı yazıyo ustunde sen okucakmıssın o anlatmıyomus hahahah :))) neyse sırtımı dınledı tansıyonumu ölçtü derken dedı devamlı kullandıgın ılac varmııııı :uhm: olmasmıı levotiron malum ben hipertiroiid hastasıyım ... hadeee bana sonucların lazım dedı dedım nerden bulim pardon git doktoruna yaptırın bı daaaa dedı ona gore endokrıncı bana bısı sölesin dedi... hadıı saah verdıgım kan yetmedııı bıda gıttım kan verdımmı saaat 3 de cıkıcakmıs sonuclar arıcam doktorcum cıvanımcımı cepten oda bana sölücekmiş gel endokrıncıyle goruselım yada gorusmeyelım dıye...
benım hormonlarım cok duzensızde her testımde sonuclar farklı cıkıyo bu yuzden evrıceklerı anestezıyı etkılıyomus anlıycagınız.. saat 3 olsun sonuclar cıksında ona gore doktorla bıda gorusurucem telde kıslar...
işte bu kaaaaa te te bu kaaaa :))
baya uzunmuş canın senin işin... bu kadar hastende koşturma zor olsa gerek... Allah yardımcın olsun... umarım testler sorunsuz çıkarda bir an önce karara bağlanır durum...
selam kizlar ben geldim yine kimsecikler yokkk(
ohh ohh üst üste gelmiş kan verme işi morarmıştır kolcazların cnm yaa bnm mosmor oluyo hep :sinifsinif:şimcikkk geldimmm ...
efet smdı gıttım sonucları aldım doktorum dedıkı sana gun ve saat solucem dedı anestezıcıyı gıt gor sora gel dedı piki dedim
goturdum anestezıcı bayan teyze vardı ablada dıelim genctii :))
neyse bu bana bı kagıt ımzalattı hatta bı kac tane böle anestezı bılgılerı yazıyo ustunde sen okucakmıssın o anlatmıyomus hahahah :))) neyse sırtımı dınledı tansıyonumu ölçtü derken dedı devamlı kullandıgın ılac varmııııı :uhm: olmasmıı levotiron malum ben hipertiroiid hastasıyım ... hadeee bana sonucların lazım dedı dedım nerden bulim pardon git doktoruna yaptırın bı daaaa dedı ona gore endokrıncı bana bısı sölesin dedi... hadıı saah verdıgım kan yetmedııı bıda gıttım kan verdımmı saaat 3 de cıkıcakmıs sonuclar arıcam doktorcum cıvanımcımı cepten oda bana sölücekmiş gel endokrıncıyle goruselım yada gorusmeyelım dıye...
benım hormonlarım cok duzensızde her testımde sonuclar farklı cıkıyo bu yuzden evrıceklerı anestezıyı etkılıyomus anlıycagınız.. saat 3 olsun sonuclar cıksında ona gore doktorla bıda gorusurucem telde kıslar...
işte bu kaaaaa te te bu kaaaa :))
epiduralle spinal arasında ne fark var ikside belden aşağı uyuşturma deilmi :uhm:evet sezeryan canım epidural yada spinal bakalım ona karar verıces.. :lepi:
belkim bennn:uhm:
evet canım hem sneınde kan sorunun vardı hatırlıyorum konusmustuk :)) baaarsaaak olayı fılannn delikafadulden gel sendebi o zaman burda rahat rahat yaptırrısın sankim eline yapışcak kendı bakıyo kanına töbeee töbee katil eder bu dotorların bazısı ınsanııı-tatlicadiarzu-
selam kizlar ben geldim yine kimsecikler yokkk(
hoş geldin mehay...
hosgeldın mehaycım nasılsın :) :hulya:
hoşgeldin bizler varız :sm_confused:
maşşalah zeynep adamıza :1hug:kizlar iste musyasin bebisi :)) masallah deyin ...
]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?