- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #45.561
ay canim insallah alicaz allahin izniyle ay ben heycanlandim yaa
benim dogumuma esimde giricek o yüzden cok heycanliyim
ayy eşim girerse ben dayanamam ağlamakdan bi hal olurum kesin :sinifsinif:
bende heyecanlanıyorum çok merak ediyorum oğlumu zaten şöyle bi görüp tekrar içeri sokma imkanı olsaydı kaydirigubbakcemile3
sağol hayatım iyiyim :)filiz abla nasilsin
:roflol: :roflol: :roflol: sen çatlaksın yaaaaa :roflol: :roflol: :roflol:ayy eşim girerse ben dayanamam ağlamakdan bi hal olurum kesin :sinifsinif:
bende heyecanlanıyorum çok merak ediyorum oğlumu zaten şöyle bi görüp tekrar içeri sokma imkanı olsaydı kaydirigubbakcemile3
tedirgin oluyorum bazen hareket etmio bişeymi var acaba die uzanıp bekliom oynasın die o hareket edince içim rahatlıyo yüzünüde göremioz cuma gittiğimde dr uğprastı baya ve dedi ki eşi önünde duruo bebek derinde biraz ondan net bi görüntü olmıuyo flu çıkıo sanırım bnde ondan hissetmiyorum hareketlerini CADIARZUcanım zaten haftaların ılerleyıne hangı haftada neler oluyo yavastan anlarsın acılma olayı normal ıstersen bakılır
şekerin gayet iiyi cıkmıs benımde asagı yukarı aynı cıkmıstı...:kedi:
bebişin kilosuda normal bence hatırladıgım kadarıyla :)
canım hareletıne gelınce bak ben netten ne okmustum eger bebek bıraz derının daha gerısınd duruyo yınede hıssetmen zor oluyomus 9 ay boyunca zor hısseden varmış :CüvCüv: sımdılık tekemle ıyı hos oluyodaaa bu haftalarda sen dusun sımdı kafa asagı duruyo ya tekmeler hep aynı yerde göbek delıgımde ve kemıklerını hıssedercesıne sert bı ursun göbegın oynuyoo delikafadulden
bu arada kan testını mutlaka yaptır canım bak ben hala cekıyorum benım aylarca bısı olmadı 7. aydan sonra baya demırını alıyomus bebek ozaman dusuyo ıste degerlerın valla ılaclar suruplar solusyonlar malum nerdeyse seruma gıdıcektık... dogumda zorluyomus kan yetmeyebılıyomus oyuzden ıhmal etme buralara gelıcne hemen yaptır :)
he valla ya rahatlasam bi gelsem oralara insanın memlekti gibisi yok :kedi:hayatcımmm kıyamam kıs sanaaa gel artık bir an önce buralara kipris havasından uzakta rahatla acıkkk kaydirigubbakcemile
oluyummm anammmturkbayragi
bilmioz artık teyzesi uslumu olur kudurukmu ben çok hareketliymiş anne karnında ama çok uslu bir bebkmişim abimde tam tersi çok sakin bi bebişmiş anne karnında annem hiç kıpırdamazdı dio ama doğunca çok çektirmiş anneme sırnaşık şeyhayatcım maşallah bebişine gııı kilosu milosu herbişey iyi
aman uyusun kızın içerde uslu bi bebek olcak demekki
tmm cnm görüşrüz haberlerini beklioz opuyorumnanaktankıslar ben kacarrr gıdıp su anestezıcıyle bı konusayım gelıyım gelırım yıne hade cok öptüm siziii opuyorumnanaktan
sağol hayatım iyiyim :)
:roflol: :roflol: :roflol: sen çatlaksın yaaaaa :roflol: :roflol: :roflol:
ayy eşim girerse ben dayanamam ağlamakdan bi hal olurum kesin :sinifsinif:
canlar aranızda spinal sezeryan olacak olan var mı??
allah iyilik versin ablacim
teşekkür ederim canımnur masallah kizin bir pamuk pirenses gibi olmus allah nazarlardan saklasin cok tatli
evet ablacım doğum yapınca sancı mancı kalmaz dediler ama beni kandırmışlar:benneyaptımkiçok yorma kendini canım :) eee başladı artık değil mi adetler :)
evet ablacım yalancıkdan sancıyo şimdi kaydirigubbakcemile3
bakalım ne zaman 10 dakkaya düşcek sırnaşık şey
sende aralık annesi olucaksın sanırım dimi :)bnm 15 aralık görünüo doğum
teşekkür ederim canım
büyüdükçe tatlılaşıyorlar valla
evet ablacım doğum yapınca sancı mancı kalmaz dediler ama beni kandırmışlar:benneyaptımki
hiç korkma canım sancıya bazen gerek kalmıyor benim hiç sancım olmadan gittim mesela hastaneye
evet... ilk kontrolümde 11 Aralık dedi Doktorum... sonra 8 aralığa kadar indi... Bizim minikler yay burcunda olcaklar sanırım... kız mı geliyor sana da :) alkisalkisalkis
:kedi:sağol hayatım iyiyim :)
:roflol: :roflol: :roflol: sen çatlaksın yaaaaa :roflol: :roflol: :roflol:
bilmioz artık teyzesi uslumu olur kudurukmu ben çok hareketliymiş anne karnında ama çok uslu bir bebkmişim abimde tam tersi çok sakin bi bebişmiş anne karnında annem hiç kıpırdamazdı dio ama doğunca çok çektirmiş anneme sırnaşık şey
inş uslu bir kız olur malum dıştayım kimsem yok doktorlar zaten bi dünya alem uslu olması çok ii olur ama hayırlısı sağlıkla bi doğsunda kuzucum Şeniz
ama ultrasonda otur izle kıpır kıpır ne el duruyo ne ayak şekilden şekle girio -tatlicadiarzu-
tmm cnm görüşrüz haberlerini beklioz opuyorumnanaktan[/QUOTEsağlıklı uslumu uslu bi bebişin olsun :Saruboceq:
evet o ihtimalde var tabi su gelir güldür güldür olursaaa koştura koştura gideriz artık hastaneyekaydirigubbakcemile3teşekkür ederim canım
evet ablacım doğum yapınca sancı mancı kalmaz dediler ama beni kandırmışlar:benneyaptımki
hiç korkma canım sancıya bazen gerek kalmıyor benim hiç sancım olmadan gittim mesela hastaneye
teşekkür ederim canım
aaa sancılanıyor musun sen? doğumdan sonra kalmaz derler gerçekten ve ben çok örneğini gördüm bunun
oy oyyy sancı kalıyosa ben yandım o zaman zaten 10 gün sürüyodu :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?