- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #45.001
kıs erken kacmıom kıtap okuyom sıkıldım valla bı kış köşesi buldum evde dedıgın gıbı ohhh misss du aksam gıttım 5 kıtap aldımda sölemsi aippp bugun bırıne baslıcam opuyorumnanaktan
yes cicim hıc bı zaman elimden kıtap dusmedı ama bu aralar ınan oturdugum ıcın sureklı 2 gune bı kıtap bıtııyooo:kedi:
:roflol::roflol::roflol: o ne leynnnnnn :roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bakışınnn yeawrummm :jeyyar:
hoşgelmişiiiiiiiinnnnnnnna.s.
cıksss o benim aytenimmm:dilcikar: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım sağol, görmemişim burada olduğunu o yüzden çıktım ben de :)filiz abla nasılsın
aaaa o haftaya salı doğurmayack mıydı? hayırlısı olsun, Allah sağlıkla kurtarsın ikisini de inşallahkızlar musyas hastanede yarın doğuma alıncak büyük ihtimal
özledik seni özledik, cadım benim :)selam m,llet nasılsınız
ben çok yoğun günler geçiriyorum bu yüzden sizi iyice boşladım farkındayım bu lafım eskilere tabii yeniler beni tanımaz
neyse cancanlar az kaldı nasipse bayram ertesi iş başı yaptığımda hem şirkette hemde kk da mesai başlamış olucak benim için :)
dünür kıııı naber nasıl oldun daha iyisin inşallaahhh
musyas haftaya salı doğum yapmıcakmıydı bu salımıydı o???
rabbim sağ salim kurtarsın inşallah hayırlısı il bebeğini kucağına alsın.
savcılığa versene güzelim, ne bekliyorsun? bu işler bu kadar kolay mı, rahatsız edeceksin bir kadını, sonra da egonu tatmin edeceksin... yok öyle yağmakızlar kk hata verio bende hep(
akıntım hala devam ediyor benim şefaf renkte
fatoşcum sapık hala çağrı atıyo yılmadı bıkcak elbet
ne okuyorsun Karpuzcum, şu an ben Stephenie Meyer'ın son kitabı Şafak Vakti'ni okuyorum... tam 4 kitap ve çok sürükleyici :)yok kıss şu seriyi bitirmeliyim yeni kitaplar aldım onlara baslamam lazım ama kadın kıtap yazdıkca sayfaları arttırmışş maşşall yakında son kıtap 10000 sayfa fılan cıkıcak :dance::dance: sen naptınnn canan tandamısın hala organları buldunmu :roflol::roflol:
delikafaduldendelikafadulden cok haklisin bende bu konuda cok sikayetciyim...
zart diye gidiyorlar vallaa:roflol:
biz öleee zart die gideriz zort diyede geliriz şekerimmm laelaelaelaelaedelikafaduldendelikafadulden cok haklisin bende bu konuda cok sikayetciyim...
zart diye gidiyorlar vallaa:roflol:
mrb şekerim hoşgelmişinnnSelam kizlar nasilsiniz bugun???
ne geldi neennn :mymeka: o burcumun temizlikten çıkmış duygusal ruh haliiii bi keremmm -tatlicadiarzu-geçti artık şekerim paylaşmasaydın burda söölerim artık arada yalnız aklıma başka şeyler geldi aytenle ilgili o manada mı sööledin bilmiyorum :roflol: :roflol:
Selam kizlar nasilsiniz bugun???
biz öleee zart die gideriz zort diyede geliriz şekerimmm laelaelaelaelae
mrb şekerim hoşgelmişinnn
ne geldi neennn :mymeka: o burcumun temizlikten çıkmış duygusal ruh haliiii bi keremmm -tatlicadiarzu-
hoşbulduk canım :) ben vampir romanlarından ya da filmlerinden hiç ama hiç hoşlanmam ama bu seri gerçekten çok sürükleyici, romantik :) benim hoşuma gitti, teyzem yollamıştı bana, bitirince sana yollayabilirim kargoyla istersen :)hoşgeldin filiz ablacım nasılsın?kitaptan biraz bahseder misin arıyorum ben de şööle sürükleyici bişeyler:)
canıııııımmmm... ne zaman dönüyorsun İstanbul'a? İzmir'de ne yapıyorsunuz?ay ne güzel biraz kalabalıklaşıyoruz beni canım çok sıkılıyor odanın içinde tıkılı kaldım resmen
evimi çok özledimsenağlamasenağlama
hoşbulduk canım :) ben vampir romanlarından ya da filmlerinden hiç ama hiç hoşlanmam ama bu seri gerçekten çok sürükleyici, romantik :) benim hoşuma gitti, teyzem yollamıştı bana, bitirince sana yollayabilirim kargoyla istersen :)
canıııııımmmm... ne zaman dönüyorsun İstanbul'a? İzmir'de ne yapıyorsunuz?
nerdeee... her geçen gün daha kötüye gidiyorÖZGECİM.... canım benım artık gelecegım sık sık....dınlenıyorum cok sukur bana bulasmayın dedım doguma kadar...
HİLALCİM....hıc sorma hayatım devam esımın aılesıyle ugrasmakla....
FİLİZ ABLAM....nasılsın sıkıntılarınızı atlatabıldınızmı ?bızdede aynı durum esım arabayı satıcak cekimiz ekim e cok zor valla allah yardımcımız olsun...bu yaz ısler cok durgundu...yıne cok sukur fakat ıste yetıstıremedık....
aaa gerçekten mi ablacım isterim tabii hem ne kadar sevinirim ya ben severim öyle şeyleri her telden çalarım bi ara cinayet romanları okuodum beyaz balina serileri :kedi:-tatlicadiarzu-
ÖZGECİM.... canım benım artık gelecegım sık sık....dınlenıyorum cok sukur bana bulasmayın dedım doguma kadar...
HİLALCİM....hıc sorma hayatım devam esımın aılesıyle ugrasmakla....
FİLİZ ABLAM....nasılsın sıkıntılarınızı atlatabıldınızmı ?bızdede aynı durum esım arabayı satıcak cekimiz ekim e cok zor valla allah yardımcımız olsun...bu yaz ısler cok durgundu...yıne cok sukur fakat ıste yetıstıremedık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?