- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #44.961
bn daha yaptırmadım o yüzden bilemiom :kedi:günaydın herkese ama gene kimse bok ya of bu tetanoz aşısı beni mahvetti ykolumun ağrısından uyuyamadım gece şimdi de azaldı ama hala ağrıo ya sizinde bööle oldumu kıslar çok kötüyüm ya şaşı görüorum sanki ya
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay anam ne yazmışım pardon kıslar kolumu tuta tuta yazıodum kötü bi kelime olmuş yok dicektim kaydirigubbakcemile3 ya bu ne dırgunluk ya
tünaydın kızlaarrrr
herkesler iydir inşallahhh hava serin süper yaa
hilalcim aşıdan kolum benimde ağrımıştı bir iki gün kaldıramıosun kolunu ama geçiyo sonraa
tünaydın kızlaarrrr
hilalcim aşıdan kolum benimde ağrımıştı bir iki gün kaldıramıosun kolunu ama geçiyo sonraa
bn daha yaptırmadım o yüzden bilemiom :kedi:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tünaydın cnmm senin kontrol ne zaman dı azaldı artık sayılı günler ayyu için kıpr kıpırdır dimi şimdi ne güzel ya :1hug:
niyee erkenden kaçıon bugun bakim seeennnn :mymeka: hade bul bakim serin bi kış köşesiii yerimsenibenyaaa basladı yıne bu sıcaklar yaaaa uyku basıyo yıneee :umursamaz:
gıdıom ben evın serın bı kösesını bulup kıtap okucamm haydi görüşürüssssopuyorumnanaktan
inşallah canımmmevet ya yebi doğanlar pek bi çikin oluyolar sırnaşık şey ama çok şekerlr yaa Şeniz ayy 2.5 ayıum var daha kızımın gelmesine inş sağlıkla gelsin yavrucum :Saruboceq::kedi:
hilaltoşummmm hoşgeldin anacımmm opuyorumnanaktangünaydın herkese ama gene kimse bok ya of bu tetanoz aşısı beni mahvetti ykolumun ağrısından uyuyamadım gece şimdi de azaldı ama hala ağrıo ya sizinde bööle oldumu kıslar çok kötüyüm ya şaşı görüorum sanki ya
aytenimmmm hoşgelmişinnn -tatlicadiarzu-tünaydın kızlaarrrr
niyee erkenden kaçıon bugun bakim seeennnn :mymeka: hade bul bakim serin bi kış köşesiii yerimseniben
inşallah canımmm
hilaltoşummmm hoşgeldin anacımmm opuyorumnanaktan
aytenimmmm hoşgelmişinnn -tatlicadiarzu-
ne zaman yağtırcaksın canım sen yada yaptırcak mısın?
yaptırıcam cnm burda yapmıyolar o yüzden sona bıraktık 4 ekimde türkiyedeyim nasip olursa son 2 ay arka arkaya yaptırıcam inş öyle konuştuk doktorumla
tünaydın kızlaarrrr
ismim canan canım opuyorumnanaktanaaa yeni fakettim canım yurt dışında olduğunu:)ne güsel adın ne canım senin?
güle güle görüşrüzkıslar ben çıkorum sonra uğrarım bi ara gene öptüm siziiiiiiiiiii
kızlar kk hata verio bende hep(
akıntım hala devam ediyor benim şefaf renkte
fatoşcum sapık hala çağrı atıyo yılmadı bıkcak elbet
arada verebiliorum canımm müsait olabildikçe ancaakkk kaydirigubbakcemile3 aytenn burcumun -tatlicadiarzu- bu versiyonum şekerimmmmhoşbuldum canım iyi cevap verebildin müsaitsin galiba.
ayten kim kıs kaydirigubbakcemile3
:gitme:kıslar ben çıkorum sonra uğrarım bi ara gene öptüm siziiiiiiiiiii
ayyyyyy bendede hata verio hep niyeküüükızlar kk hata verio bende hep(
slm kızlar nasılsınız bakalım
slm nur nasılsın küçüğümüz nasıl öp bnm için :1hug:slm kızlar nasılsınız bakalım
arada verebiliorum canımm müsait olabildikçe ancaakkk kaydirigubbakcemile3 aytenn burcumun -tatlicadiarzu- bu versiyonum şekerimmmm
:gitme:
ayyyyyy bendede hata verio hep niyeküüü
slm canım opuyorumnanaktan
nasılsın ilayda nasıl
biz iyyiz çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?