- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #44.781
iiyim cnm sen naıslın*kızızmda ii çok şükür geçti hastalığı
uyuttum şimdi kalkar yine gündüz pek uyumuyor senin bebeiş nasıl tekmeler çok sert mi?
hoşgeldiiiiinnnnnnnn... ohh ne güzel keyif yapmışsın :)herkesciklere tünaydınnnnnn
herkesler gelmiş muhabbet olmuş ne güzelll kaçırdım ben
ama dön sağa dön sola yatakda 12 yi yaptım :))))
eyvaaaahhhhh akannehirbenimde p.tesi haftaya merakla bekliyorum bu gittiğimizde çatı muaynesi yapcak galibaa emin değilim ama delikafadulden
hoşgeldin canım, sakın korkma ve üzülme... bende de çok fazla belirti olmamıştı, herkesin belirtisi farklı oluyor ya da hiç belirti olmuyor... yaşın kaç bu arada?merhabalar sevgili üyeler ben yeni üye oldum ancak 1.5 aydır intermetten hep arşivdeki tüp bebek bölümünü okudum çok yardımcı olduğunu söylemeliyim kimseyle paylaşamadığınız şeyleri burda okumak yalnız olmadığınızı gösteriyordu. ben 2. kez micro ile hamile kaldım şu an 5+2 deyim. bu çarşamba 9 unda kalp atışı için gideceğim . ancak okadar endişeliyimki anlatamam ilkin de de kalp atışı gelişmemişti ve kürtaj olmuştum. 2 bir kürtajı kaldıramam diyorum yaşımda zaten çok genç değil,
bu arada hiç bir belirtide hissetmiyorum bu hamilelik rahat mı geçiyor demek oluyor acaba, ne bulantı ne idrara çıkma ne göğüs şişkinliği sadace iştahsızlık var ve uyku ile çabuk yorulma normal mi böyle olması?
kesesini geçen hafta görmüştüm inşallah bu sefer yolunda gider nolur benimle paylaşın çünkü ben henüz kimseyle birşey paylaşıp sevincimi bile yaşayamıyorum .
sevgiler,
aaaa kıyamam miniğime, kabus görmüştür belki annesi, birden gaz girmiş olabilir, korkma :)kızlar biraz önce kızıma bişey oldu
son sesle ağlamaya başladı ne mememi aldı ne bberonu susturamadım resmen çok korktumsenağlamasenağlama
bi sıcak duş aldırıp uyutuuyorum şimdi uyurke biberonuda verdim
ne oldu acaba kuzuma
hadi bakalım, gözün aydın canım, bizi habersiz bırakma, çok sık gelmiyorsun, doğum yapar yapmaz güzel haberini ver bize :)selam kızlar nasılsınız size müjdeli haber vermeye geldim haftaya salı doguma gidiyom dualarınıza ihtiyacım var melegim erken geliyo çünküüü
selam kızla nasılsınız
kızlar kuzularımın resmi
hoşgeldin canııııııımmmmm :1hug: :1hug: :1hug:
iyiyiz canım sen nasılsın ben kızı uyutana kadar sen çıkmışsınselam kızla nasılsınız
evet ablacım oda çingenemay ay ay... bu senin ablanın çingene değil mi? çok tatlı maşallah, İlayda'm da çok şeker, maşallah
ooyyy nur büyütmüşsün kız sen ilaydayı maşallah bebişime maşallah
uyyy yerim ikisinide ne kadar güzeller maşallah valla büyümüş ilayda annesi maşallahh
selam kızla nasılsınız
hoş bulduk ablaammmmmmmmmmmmmmm Şeniz Şeniz
nasılsın keyifler yerindemi
iyiyiz canım sen nasılsın ben kızı uyutana kadar sen çıkmışsın
evet ablacım oda çingenem
ikiside çok tatlı teyzesi
evet canım gün gün büyüyorlar
uyyy yerim ikisinide ne kadar güzeller maşallah valla büyümüş ilayda annesi maşallahh
slm dünür nasılsını ceren nasıl
idare ediyorum güzelim... hani derler ya iç güveysinden hallice diye, aynen öyle kaydirigubbakcemile3
canım yaa kız durmuyor deyince sen onunla ilgilen diye çıktım sakinleştiğine sevindim ilaydanın duş iyi geldi demek bizede çok yarıyor banyo :)
slm dünüüüürrr görüşemez olduk kıııı ne biçim dünürlük bu böyle
gelinin iyi meraklanma canikom günden güne büyüyor işveli cilveli bir kız oluyor valla başımı belaya sokacak bu senin gelinin heee miraç doğsun artık sahip çıksın şu kıza ::)
vaaaayyyyyyyy başladı demek işvelere cilvelere... siz yanmışsınız, bakalım nasıl başa çıkacaksınız kızlarla kaydirigubbakcemile3canım yaa kız durmuyor deyince sen onunla ilgilen diye çıktım sakinleştiğine sevindim ilaydanın duş iyi geldi demek bizede çok yarıyor banyo :)
slm dünüüüürrr görüşemez olduk kıııı ne biçim dünürlük bu böyle
gelinin iyi meraklanma canikom günden güne büyüyor işveli cilveli bir kız oluyor valla başımı belaya sokacak bu senin gelinin heee miraç doğsun artık sahip çıksın şu kıza ::)
anladım ablaaammm
aynen bende sendenim
az kaldı az geliyo Miraç merak etme sen dünürkaydirigubbakcemile3
haydi yine iyisin 3. sıraya düştün kaydirigubbakcemile3 psikolojik olarak iyi gelir kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?