- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #44.761
selam kızlar nasılsınız size müjdeli haber vermeye geldim haftaya salı doguma gidiyom dualarınıza ihtiyacım var melegim erken geliyo çünküüü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu çarşamba gideceğim , tarihte çok ilginç oldu 09.09.09:) akşamda bu tarihin meditasyonuna katılacağım eğer mutlu çıkarsam dr dan
:lepi:hadi inşallah bu tarih uğur getırır sana :teselli: güzel haberlerini bekleriz ama şakkıdı
bende bu tarıhde dogsun kızım ısterdım ama 09-09 olucakda 29-09-09 olucak inşallahhh tabı onceden gelmek ıstemesse kucuk hanım opuyorumnanaktan
kızlar biraz önce kızıma bişey oldu
son sesle ağlamaya başladı ne mememi aldı ne bberonu susturamadım resmen çok korktumsenağlamasenağlama
bi sıcak duş aldırıp uyutuuyorum şimdi uyurke biberonuda verdim
ne oldu acaba kuzuma
selam kızlar nasılsınız size müjdeli haber vermeye geldim haftaya salı doguma gidiyom dualarınıza ihtiyacım var melegim erken geliyo çünküüü
merhabalar sevgili üyeler ben yeni üye oldum ancak 1.5 aydır intermetten hep arşivdeki tüp bebek bölümünü okudum çok yardımcı olduğunu söylemeliyim kimseyle paylaşamadığınız şeyleri burda okumak yalnız olmadığınızı gösteriyordu. ben 2. kez micro ile hamile kaldım şu an 5+2 deyim. bu çarşamba 9 unda kalp atışı için gideceğim . ancak okadar endişeliyimki anlatamam ilkin de de kalp atışı gelişmemişti ve kürtaj olmuştum. 2 bir kürtajı kaldıramam diyorum yaşımda zaten çok genç değil ,
bu arada hiç bir belirtide hissetmiyorum bu hamilelik rahat mı geçiyor demek oluyor acaba, ne bulantı ne idrara çıkma ne göğüs şişkinliği sadace iştahsızlık var ve uyku ile çabuk yorulma normal mi böyle olması?
kesesini geçen hafta görmüştüm inşallah bu sefer yolunda gider nolur benimle paylaşın çünkü ben henüz kimseyle birşey paylaşıp sevincimi bile yaşayamıyorum .
sevgiler,
son sesle ağlamaya başladı ne mememi aldı ne bberonu susturamadım resmen çok korktumsenağlamasenağlama
ne oldu acaba kuzuma
ne oldu acaba kuzuma
ayy cnaım bişi, yoktur inşallahhh dişmiş olmasın gercı kac aylık bılmıyorum ama :kedi:
anammmmmmmmmmmm kıssssssssssssss ne bu acele :kedi:
senın kıs acelecı cıktı desene...kaydirigubbakcemile5
canımın ıcı böbrek olayın yuzunden fılanmı öne alındıısengözlerimebaksanab
kız okusaydın bi korktu heralde kıyamam ya mafoldumben rahmetli ananem derdi hep çoçukları korkuturlarmış öle arada annen yok baban yok derlermiş :uhm:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisooo bi bebiş daha gelio bulçuk karpuuz musyas kaptı sizin sırayıı :roflol:
hadi cnm hayırlısı sağlıklı bi doğum yaparsın inşş Şeniz
ayy kuzum yaa korkmuuştur canım öyle bi daldıysa
sen sev onu annesi masaj falan yap rahatlasın azıcık
hadi yaaa süperrrrrrrrrrrrrrrrrzemuszemus sağlıkla gelsin kuzucum
saolun canlarım darııs tüm dogurcak aannelere ve hamişlere ve inşbebiş istiyen herkeseeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankız okusaydın bi korktu heralde kıyamam ya mafoldumben rahmetli ananem derdi hep çoçukları korkuturlarmış öle arada annen yok baban yok derlermiş :uhm:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisooo bi bebiş daha gelio bulçuk karpuuz musyas kaptı sizin sırayıı :roflol:
yok kuzum sancuılarımız başladı hareketleride yavaşladı bebegimin yer dar gelmiş artık doktorumuzdaartık almam zamanımız gelid riske atama ikinizide dedi 2hafta için haftaya kaarar kıldık hayırlısıyla dogumaaa
canım 2.5 aylık yavrum diş değil gazgaliba ama çok korktumayy cnaım bişi, yoktur inşallahhh dişmiş olmasın gercı kac aylık bılmıyorum ama :kedi:
nasıl korktum burcum anlatamam sana bağrıma bastım yavrumu ama susturamadım çok kötü oldumayy kuzum yaa korkmuuştur canım öyle bi daldıysa
sen sev onu annesi masaj falan yap rahatlasın azıcık
kız okusaydın bi korktu heralde kıyamam ya mafoldumben rahmetli ananem derdi hep çoçukları korkuturlarmış öle arada annen yok baban yok derlermiş :uhm:
yok kuzum sancuılarımız başladı hareketleride yavaşladı bebegimin yer dar gelmiş artık doktorumuzdaartık almam zamanımız gelid riske atama ikinizide dedi 2hafta için haftaya kaarar kıldık hayırlısıyla dogumaaa
nasıl şimdi sakinleştimi ayy kıyamam ya içim sızlıo böle küçük bebişler ağlayınca bnmmafoldumbencanım 2.5 aylık yavrum diş değil gazgaliba ama çok korktum
nasıl korktum burcum anlatamam sana bağrıma bastım yavrumu ama susturamadım çok kötü oldum
okudum canım aklıma ne geldiyse okudum
iiyim cnm sen naıslın*kızızmda ii çok şükür geçti hastalığıinşallahhh canımmm sayılı gun cabuk gecse barii :kedi:
kolay gelsın ablacımm güle güleee:kedi:
canımcım nberrrr:kedi: kızıcın napıyooo:kedi:
cnm bize de oluyor bazen gaz sancısı yada karnı ağrıdığında yapıyor duş ii gelmiştir birazkızlar biraz önce kızıma bişey oldu
ne oldu acaba kuzuma
canım 2.5 aylık yavrum diş değil gazgaliba ama çok korktum
nasıl korktum burcum anlatamam sana bağrıma bastım yavrumu ama susturamadım çok kötü oldum
okudum canım aklıma ne geldiyse okudum
ayhh kuzumm yaaa uyudumu bari şimdii opuyorumnanaktan
uyudu canım başında oturuyorum kzumun mamasını verdim şimdi yavaş yavaş yiyor
uyudu canım başında oturuyorum kzumun mamasını verdim şimdi yavaş yavaş yiyor