- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #44.441
Midem acayip bulaniyor bugun yaaa(((((((
cekicem canim tamamen bir bitsinde ilk firsatda cekip koyucamdoğumdaşımmmm opuyorumnanaktan
oğlumun adaşının odasının resimlerini çeksene bakalım merakla bekliyoruzzz
sağol canım, evet şanslıymışım :)
hoşgeldin Gönülcüm, yormuşsun kendini, dikkat et :)
kızlar ben biraz çıkıyorum, sonra görüşürüz, öpüyorum hepinizi :)
ben bebek bakim kursuna gidiyorum birde doguma hazirlik kursuna cok güzel geciyor.baya birseyler ögrendim.doguma hazirimmmmmm
bize bahsetsene azıcık pratik ve acil şeylerden neler yapmamız gerek
kızlar merhaba nasılsınız sizleri çok özledim
gülçin burcu kızlar nasılsınız cerenimiz nasıl iyimi burnundan et alınmış çok geçmiş olsun burcu miracımız nasıl sıkı tekmeleri çoktan yemeye başlamışsındır
yok kız tuzlu su akmıyoda ama kullanmıyoruz çeşme suyu hiç bi şekilde zaten burda kahve falanda köpürmüyo burda sürekli damacana alıoz içme suyuda erikli yada pınar alıyoruzevtt canımm yaaa kaydirigubbakcemile3 kızz benim kardeşimin kankisiyle kuzenimin eşi orda askerlik yaptı su bile yokmuş nen musluktan tuzlu su akıomuş herşey çok pahalıymış bidee :1ninca:
günaydin canım amin inşallahhh
evet cnm doktorlar ölçüo kafa ense kol bacak baş popo vs hepsini tek tek ölçüyorlaropuyorumnanaktansorumu bir daha sorayım da atlamayın sizin bakılıo mu her seferinde ense kalınlığına?
cnmm yaa:teselli: diş ağrısı dert ağrısı dimi az kaldı doğumada sabret dicemde zordur bilirim diş ağrısını:1hug:günaydın kızlarrr
gece sahurdan sonra feci diş ağrısı çektim ve artık dayanamayıp ilk defa bi ağrı kesici içtim
öp bizim için ecemi :lepi:Kızlar merhaba nasılsınız? Biz çok iyiyiz.
hastane sayfasına yazdığınız mesajlar için hepinize çok teşekkür ederim canlarım.
Filiz ablacığım, hastaneden çok memnun kaldım inan. Doktorum da Filiz Tosun ÇATAKLI. Çok iyi, çok ilgili, çok samimiydi. Biz muayenehanesine de gittik iki üçkez. Merak edecek olursan özelden bilgi veririm.
Hepinizi öpüyorum kızlar. Bebişimle ilgilenmem lazım şimdi.Görüşmek üzere.
ayy sıra sizde sonrada bizdee delikafaduldenmehaycım aynılarını bende yaşıyorumm(((
ekim annelerinden biri doğurmuş iyice tırstım
evet ya artık bu aylardan itibaren çok dikkat etmek gerekio tansiyon yükselmesi tuzlu yememeli bide ağır kaldırmak yormak kendini sakınmamaız lazımgeçen gün mavi deniz söyledi, kasım annelerinden biri de doğum yapmak zorunda kalmış, bebek kuvözdeymiş, anne iki gün yoğun bakımda yatmış... kızlar lütfen kendinizi yormayın ve zorlamayın... erken doğumların başlıca sebebi stres, yorgunluk ve vücudu zorlama... yok evi süpürmekti, yok misafir ağırlamaktı... derken Allah korusun erken doğum oluveriyor, artık çok çok daha dikkatli olmak zorundayız
ben bebek bakim kursuna gidiyorum birde doguma hazirlik kursuna cok güzel geciyor.baya birseyler ögrendim.doguma hazirimmmmmm
mideni üşütmüş olabilirsin bana doktor öyle demişti bu aydaki bulantı bebekle alaklı değilmiş
ayy gaz sorunu bitmiyor dimiburcu inan valla girmeye fırsatım olmadı kızımın çok aşırı gaz sorunu var ayıptır söylemesi lavaboya bile zor gidiyorum çok ağlıyor annemler bana yakın ablam saolsun ilk bir ay yanımdaydı .
kullanıcı paneli profil düzenlede an latta kilo ve takvim çizelgesi var onu silebilirsinburcu takvimime nereden giriyodum siliyim onu söylermisin
anam bn uyumuş kalmışım bilgisayar başında:kedi: kociş geldi öğlen aramış aramış cvp veren yok merak etmiş markete gitmiş bugün yok ya bana çikolatalar falan almş meyveler almış gece yerim sıkılmym die bişy istionmu die aramış aramış tık yok korkmuş eve gelmiş hemen opuyorumnanaktan gözümü bi açtım kociş yanımda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla bu uyku düzeni şaşırttı beni :kedi:
:
cok sicakti burasi nasil usutmus olabilirimki??soguk su falanda icmiyorum hic...
filiz ablam nerelerde nasıl iyimi rüzgar paşamız nasılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?