- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #44.461
kızlar ben bi duş alayım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten sıcakda terlemek üşütmemize yetiyo terliyoruz üstümüzde kuruyo
ben şimdi feci terledim bi duş alıcam yemeğimi yiyeyim
canııııııııııımmmmmmm nasılsın? yoksun ortalarda uzun zamandır, Cemre nasıl? anneliğe alışabildin mi?kızlar merhaba nasılsınız sizleri çok özledim
burdayım canım burdayım... Rüzgar'ım iyi çok şükür teyzesi... Kasım başında İstanbul'a gidiyorum, Kasım'ın 18'inden sonraki herhangi bir günde doğum olacak inşallah :)filiz ablam nerelerde nasıl iyimi rüzgar paşamız nasılmış
canııııımmmm hoşgeldin birtanem :)selam kızlar nasılsınızz fazla geçmişe bakamıyorum cancanlar varm yeni haberler
ierror cicim hoş geld,n nassen kjuzum iyisen?
kızlar ben bi duş alayım![]()
haklisin bende bir dus alayim bari cok terlemedim cok serin 2 gundur ama rahatlarim biraz.....
filiz abla msn açsana azcık
canııııımmmm hoşgeldin birtanem :)
sıhhatler olsun ikinizede şimdiden :)
kızlar ben kaçıyorum anneme gidicem kendinize iyi bakın görüşürüz
güle güle canım :) sen de kendine iyi bakkızlar ben kaçıyorum anneme gidicem kendinize iyi bakın görüşürüz
hoşgeldin canım, Alp nasıl? sen nasıl oldun?kılzar ne güsel hepiniz burdasınız nasılsınız benim oğluş uyudu biraz bakabildim size fırsattan istifade anneme bırakıp bi duşa gircem inşallah
selam herkese kimse yok ama ben anlatayımrof.şu an bir sorun görmediğini herşeyin 1-2 ay sonra daha net belli olacağını bir risk olduğunu ama riskin düşük bir ihtimal olduğunu söyledi.amniyosentez önerdi ama ben kabul etmedim çünkü allah korusun bebeğimde özür falan olsa da aldırmayı sağlığımızı tehdit eden bir durum olmadığı sürece asla düşünmem allah veriri allah alır ki çok görüyorum kesin özürlü denilen bebekler sapasağlam doğuyo amniyosentezi de zaten bebek zor duruo bide bu şekilde riske atamam istemedim yani.şu an sadece bir dahaki muayenelerimde bu sorunun kalkmış olduğunu duymak istiyorum,dua ediyorum ve dualarınızı bekliyorum neler atlattım bunu da atlatıcam inş.ayrıca dün doktorum daha kötü bir ihtimalden şüphelenmiş ve prof bişey yok demiş o konuda zaman içinde herşey düzelir inş.......
slm kızlar nasılsınız bakalım bugün cok yogundum sabahdan hast gittim kan sonuçlarım cıkmıs eve geldim oğlanı aldım pazara gittim ordan markete of yoruldum valla bir bakayım dedim birazdanda yemege girişeyim
yarın misafirim var daha ne yapacagımıda karar veremedim bir akıl verin bana kızlar ne olabilir 2 aile gelecek bizle 3aile olacagız önerilerinizi bekliyorum
sizler nasılsınız bebişler nasıl bakalım
yaawww ben ne ara gelsem bu liste git gide uzuyor hee her gün yeni biri gelip listeyemi dahil oıluyor ablaaaaaaaaaa
ne oldu bizim topik kurallarına yaaa