- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #44.421
mehaycım aynılarını bende yaşıyorumm(((
ekim annelerinden biri doğurmuş iyice tırstım
kiz kim dogurmusssssssss:1shok:hic haberim yok daha girmedim oraya.....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mehaycım aynılarını bende yaşıyorumm(((
yapma ya... ev ev üstüne olmaz ki... işin çok zor... her hafta süper loto oynuyorum ama bir 3 bile tutturamadım... nasıl bir bahane bulabilirsin ki? biraz düşünmek lazımbenim kayınvalidem çocuk konusunda baya deneyimli emekli hemşire aynı zamanda bu konuda güveniyorum ona
şu bahsettiğin mucizeden banada lazım ablacım :Saruboceq: yoksa kayınvalidem ve kocam kayınvalidemde kışı geçirmeyi teklif edicek ve hayır demek için mantıklı bi bahanem olmalı fisfisfis
canııııım resimler çok güzeeeeelllllllll... yorum yazmaya vaktim olmadı, kusura bakma :)slm canlarım nasılsınız ben kızı uyuturken fırsat buldum size öyle yazıyorum
rica ederim canım, nasıl gidiyor hamilelik? iyi misin? ağrın sızın var mı?selam canim dun aniden cikmam gerektigi icin cevap verememistim sana..tesekkurler...:1hug:
kiz kim dogurmusssssssss:1shok:hic haberim yok daha girmedim oraya.....hemen gidip bakayim.....
yalancı sancılar başladı demek ki... dikkat et 1 saat içinde 4'den fazla sancılanırsan doktoruna haber ver canım...kizlar dun ve bugun kasiklarima bicak saplanir gibi sancilar giriyor..ama surekli degil tabi ara ara..dun sogan dograrken oyle bir sanci geldiki sogan ve bicak elimden firladi...(((
aaaaaaa hadi bakalıııııııımmmm... az kaldı kızlar azzzzzmehaycım aynılarını bende yaşıyorumm(((
çok şükür canım, senin hamile olduğunu görünce ticker'ında çok mutlu olmuştum :)ruzgardenizcim evet cok uzun ugraslar sonucu cok zor hamile kalabildim...cok sukur kavusmamada az kaldi..fransada yasiyorum evet ....
yapma ya... ev ev üstüne olmaz ki... işin çok zor... her hafta süper loto oynuyorum ama bir 3 bile tutturamadım... nasıl bir bahane bulabilirsin ki? biraz düşünmek lazım
ben bişey oynamadan bekliyorum mucizeyi nasıl olcaksakaydirigubbakcemile3
valla evimde battaniye altında oturmayı tercih edicemi yüz defa söyledim eşime mesajı almıştır herhalde henüz bişey demiyor zaten annemde kalalım diye ama deme ihtimalini bildiğim için tedbiri alıyorum şimdiden
yapma ya... ev ev üstüne olmaz ki... işin çok zor... her hafta süper loto oynuyorum ama bir 3 bile tutturamadım... nasıl bir bahane bulabilirsin ki? biraz düşünmek lazım
canııııım resimler çok güzeeeeelllllllll... yorum yazmaya vaktim olmadı, kusura bakma :)
rica ederim canım, nasıl gidiyor hamilelik? iyi misin? ağrın sızın var mı?
ben taniyorum canim ama cok fazla girmiyordu topige...cok sasirdim ustelik tahmini dogum tarihi 25 ekimmis o dogurduysa sira bizde olabilir....alkisalkisalkisnçınar diye biri 31.haftasında doğurmuş bebek küvezdeymiş
bende pek görmemiştim topikte nçınarı belki sen tanırsın
yalancı sancılar başladı demek ki... dikkat et 1 saat içinde 4'den fazla sancılanırsan doktoruna haber ver canım...
aaaaaaa hadi bakalıııııııımmmm... az kaldı kızlar azzzzz
çok şükür canım, senin hamile olduğunu görünce ticker'ında çok mutlu olmuştum :)
ben taniyorum canim ama cok fazla girmiyordu topige...cok sasirdim ustelik tahmini dogum tarihi 25 ekimmis o dogurduysa sira bizde olabilir....alkisalkisalkis
iyiyim canım, paşa da iyi maşallah... kıpır kıpır :)ne kusuru ablacım
sen nasılsın paşamız nasıl
ben aslında kürlerle çok içiçe dışdışa olmuştum, haziranda tüp bebek yapalım diye karar vermiştik ama Şubat'ta hamile kaldım, spontane oldu yani :)tesekkur ederim canim....seninkidemi tedaviyle olmustu yanlis hatirlamiyorsam??:uhm:
kız deli dur sevinmeee:umursamaz: 40.dolduralımm erkenden gelmesin veletler
kız deli dur sevinmeee:umursamaz: 40.dolduralımm erkenden gelmesin veletler
iyiyim canım, paşa da iyi maşallah... kıpır kıpır :)
ben aslında kürlerle çok içiçe dışdışa olmuştum, haziranda tüp bebek yapalım diye karar vermiştik ama Şubat'ta hamile kaldım, spontane oldu yani :)
slm canolar nasilsiniz biz iyiyiz dün cok yoroldum miracin odasini düzenledim camasirlarini yikadim ütüledim yerlesdirim ..sizler nasilsiniz varmi bir degisiklik
sağol canım, evet şanslıymışım :)cok sevindim senin adina...sansin varmis....
hoşgeldin Gönülcüm, yormuşsun kendini, dikkat et :)slm canolar nasilsiniz biz iyiyiz dün cok yoroldum miracin odasini düzenledim camasirlarini yikadim ütüledim yerlesdirim ..sizler nasilsiniz varmi bir degisiklik
kızlar ben biraz çıkıyorum, sonra görüşürüz, öpüyorum hepinizi :)