- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #44.141
nasılsın canım nasıl gidiyor hazırlıklar son gaz devam galiba sakın son günlere bırakmayın ben şekerleri doğuma yakın alırım diordum bebişim 13 gün erken geldi dolayısıyla şekersiz oldu :)) 1 ay kala tüm hazırlıklar bitmeli benceburcu iş yaptım biraz yoruldum dula kalkacam daha akşam kociş dışarı çıkartacak hazırlanacam sonra yarın evlilik yıldönümümüz ama bugün müsaitiz yarın ablam olcak bu arada teyze oluyorum..iş güç zaman geçirmeye çalışıyorum evde iş çok bitmiyor sagolsun komşum yardım ediyor..bu hafta sonuna girmeden bebek odasındaki eşyaları boşaltcaz çünkü daha erken gelebilirmiş mobilya hazırlıklı olmak lazım..
inan bana sen hç anlamadan dilini anlayamadığın o küçük mucize kollarında oluyor sende böle kalıosun ben şimdi napcam die :)))ay canım yazını okurken bi tuaf oldum acaba bende bebeğimi kucağıma alıp senin dediklerini diycemmi acaba ogünler hayal gibi bana mafoldumben
nasılsın canım nasıl gidiyor hazırlıklar son gaz devam galiba sakın son günlere bırakmayın ben şekerleri doğuma yakın alırım diordum bebişim 13 gün erken geldi dolayısıyla şekersiz oldu :)) 1 ay kala tüm hazırlıklar bitmeli bence
inan bana sen hç anlamadan dilini anlayamadığın o küçük mucize kollarında oluyor sende böle kalıosun ben şimdi napcam die :)))
unutma umut bitince beklediğin şey gelmez umudunu kaybetme asla dua et ve hayatını bu konuya endekslemeden devam et rabbim hayırlısıyla zamanı gelince gönderecektir bebişini burda kimler bebek sahibi oldu imkansız denen durumlardabende çok istiyorum anne olmayı 4 yıldırda bekliyorum ama insanın bi zaman sonra sabrı kalmıyo artık umutlarımda pek kalmadı gibi hayırlısı olsun rabbim hayırlı bi şekilde büyütmeni nasip etsin
ayyyy çok yoruldum ancak yazabilcem hava ki açık bi kapalı yağsa keşke ama tontişimmmmsüper olur kuşummŞeniz
hava kötümü oralarda sabah hava durumunda yagıslı dıodu yukarlar..sengözlerimebaksanab
bızım burdada bulutlu esıyo baya ınsanı hareket ettırmıyoo fisfisfis
aynennnnburdada hava bi güneş bi bulut ama ben çok terliyorum
hadi hayırlısı güzelimmmselamlar herkesee nasılsınız kızlar
biletimizi aldık bugün 4 ekimde uçuyoruz türkiyeye ayy içim bi hoş oldu ya kocişimi bırakıp nasl gitcem yalnız aç susuz burlarda:çok üzgünüm:
normal doğum nie yasak yaaa ne tuhaf heee aman sen sağlıklı olda kociş hasretini dindirirsin sonraaaa :))) ülkemizin nimetleri ne büyük dimiiiicnm burda sağlık koşulları ii değil hastanede normal doğumda yasak ayrıca allah korusun çoçuğa bişy olsa yada bana müdahale edecek kapasitede değiller birde ailem türkiyede annemde panik atak var uçağa binemiyo haliyle gelemiyor burda eşimde çalışıyo uçağada 32. haftadan sonra almıyorlar :gitme::gitme::gitme:
mecburum yani kızımız için herşey :sinifsinif: ama çok zor olcak kocişim olmadan :çok üzgünüm:
allah hayırlı zamanda nasip etsin canımm oğluna sağlık versinevet canım planlı gebelik olucak allah nasip ederse oğlusum büyüdü artık 2 aydır kullnıyorum folikasit 1 ayı kaldı allah nasip ederse
wuhuuuuuu :jeyyar: bebeeemm limuzinimi kufaörün kapısına yolluom bekle beni huuuuuukıslar ben bı kuafore gıdıyımmm kaş maş agda bı gırısıyım hadi öptüm sizi gelince görşürüs opuyorumnanaktan
bahçelievler bakırköye yakın dimiii benim kuzenim bahçelievler bakırköy arasında bi özel hastaneye gidiodu doğum yaptı çokta memnun kaldı titizdir bide çookkk...merhaba kızlar
ben yeni katıldım sizlere birşey sormak istiyorum 18 haftalık hamileyim ,bakırköyde oturuyorum bana tavsiye edeceğiniz. modern doğum yöntemlerini kullanan şefkatli bir doktora ihtiyacım var.
bana yardım edin lütfen..
canımmm süper anlatmışsın gülermisin ağlarmısın oldummm fisfisfis allah yardımcın olsun canımmmaşallah hepinize hadi heyecanla yeni bebişlerimizi bekliyoruz benim oğluşumda bugün 43 günlük oldu biraz yaramaz hep ağlıyor ama sağlığı iyi çok şükür benim halim harap yalnız kilolar duruyor saç baş darmdağınık sürekli memişler ortada uykusuz harap bitap tam lohusa depresyonu halindeyim işte beyefendi yarım saat oldu uyuyalı yine mıkırdamaya başladı :))
mavicim teyzemii oluosunnn ailenize bi bebiş daha gelicek ne güzelll rabbim hayırlı doğumlar versin hepinizeeeburcu iş yaptım biraz yoruldum dula kalkacam daha akşam kociş dışarı çıkartacak hazırlanacam sonra yarın evlilik yıldönümümüz ama bugün müsaitiz yarın ablam olcak bu arada teyze oluyorum..iş güç zaman geçirmeye çalışıyorum evde iş çok bitmiyor sagolsun komşum yardım ediyor..bu hafta sonuna girmeden bebek odasındaki eşyaları boşaltcaz çünkü daha erken gelebilirmiş mobilya hazırlıklı olmak lazım..
rabbim sizede her isteyenede nasip etsin inşallahh mübarek günlerin yüzü suyu hürmetinebende çok istiyorum anne olmayı 4 yıldırda bekliyorum ama insanın bi zaman sonra sabrı kalmıyo artık umutlarımda pek kalmadı gibi hayırlısı olsun rabbim hayırlı bi şekilde büyütmeni nasip etsin
maşallah hepinize hadi heyecanla yeni bebişlerimizi bekliyoruz benim oğluşumda bugün 43 günlük oldu biraz yaramaz hep ağlıyor ama sağlığı iyi çok şükür benim halim harap yalnız kilolar duruyor saç baş darmdağınık sürekli memişler ortada uykusuz harap bitap tam lohusa depresyonu halindeyim işte beyefendi yarım saat oldu uyuyalı yine mıkırdamaya başladı :))
burcu iş yaptım biraz yoruldum dula kalkacam daha akşam kociş dışarı çıkartacak hazırlanacam sonra yarın evlilik yıldönümümüz ama bugün müsaitiz yarın ablam olcak bu arada teyze oluyorum..iş güç zaman geçirmeye çalışıyorum evde iş çok bitmiyor sagolsun komşum yardım ediyor..bu hafta sonuna girmeden bebek odasındaki eşyaları boşaltcaz çünkü daha erken gelebilirmiş mobilya hazırlıklı olmak lazım..
oh güzelleşecen desene git bakalım göürüşürz sekercim
merhaba kızlar
ben yeni katıldım sizlere birşey sormak istiyorum 18 haftalık hamileyim ,bakırköyde oturuyorum bana tavsiye edeceğiniz. modern doğum yöntemlerini kullanan şefkatli bir doktora ihtiyacım var.
bana yardım edin lütfen..
ay canım yazını okurken bi tuaf oldum acaba bende bebeğimi kucağıma alıp senin dediklerini diycemmi acaba ogünler hayal gibi bana mafoldumben
ayyyy çok yoruldum ancak yazabilcem hava ki açık bi kapalı yağsa keşke ama tontişimmmm
wuhuuuuuu :jeyyar: bebeeemm limuzinimi kufaörün kapısına yolluom bekle beni huuuuuukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
burcu iş yaptım biraz yoruldum dula kalkacam daha akşam kociş dışarı çıkartacak hazırlanacam sonra yarın evlilik yıldönümümüz ama bugün müsaitiz yarın ablam olcak bu arada teyze oluyorum..iş güç zaman geçirmeye çalışıyorum evde iş çok bitmiyor sagolsun komşum yardım ediyor..bu hafta sonuna girmeden bebek odasındaki eşyaları boşaltcaz çünkü daha erken gelebilirmiş mobilya hazırlıklı olmak lazım..
sendemi kıvırcıksın ben gibi Şeniz ben hiç fön çektirmem benim kuaför dioki saçından memnun olan bi kıvırcık seni gördüm kaydirigubbakcemile3kısss limuzine yasık kıs kuafor apartmandan cıkıyorum karsıya gecıyorum orası :roflol:
ayh guselleştim biras fönde cektırdım yıne yıne yınee off ne zaman kendı saclarımla barısıcam bılmıomm sositososito kel kalınca zannumca :roflol:
sölemesi aip yarın eflilik yıldönumumusdeee :kedi:
mrb şeker hoşgeldinnnselam :))
saol canımcım allah hepimizin yardımcısı olsun işte aynen öle bazen yüzüne bakınca gülmekten ölüorum gece yarısı ağlayıpta susmayınca bende onla ağlıyorum annelik böle manyakça bi duygu işte :))ayyyy çok yoruldum ancak yazabilcem hava ki açık bi kapalı yağsa keşke ama tontişimmmm
aynennnn
hadi hayırlısı güzelimmm
normal doğum nie yasak yaaa ne tuhaf heee aman sen sağlıklı olda kociş hasretini dindirirsin sonraaaa :))) ülkemizin nimetleri ne büyük dimiiii
allah hayırlı zamanda nasip etsin canımm oğluna sağlık versin
wuhuuuuuu :jeyyar: bebeeemm limuzinimi kufaörün kapısına yolluom bekle beni huuuuuukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bahçelievler bakırköye yakın dimiii benim kuzenim bahçelievler bakırköy arasında bi özel hastaneye gidiodu doğum yaptı çokta memnun kaldı titizdir bide çookkk...
canımmm süper anlatmışsın gülermisin ağlarmısın oldummm fisfisfis allah yardımcın olsun canımm
mavicim teyzemii oluosunnn ailenize bi bebiş daha gelicek ne güzelll rabbim hayırlı doğumlar versin hepinizeee
rabbim sizede her isteyenede nasip etsin inşallahh mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine
oy oy büyüdü kuzucuk yaramazlık bile yapıyo baksana maşallah
şöyle iki üç aylık olsun rayına oturur herşey sende toparlasın acık kendini kilolar zaanla gider hemen gitce değil yaa daha çok koşturcak nede olsa velet peşinden koşturdukçada kilo milo kalmaz merak etme
yaramazlık yapıoki hemde ne ilk doğduğu günler hep uyuyodu hatta sarılık olunca doktoruyandırıp emzireceksin dedi çocuk uyanmıo uğraşıoz uğraşıoz sonra bi uyandı şimdide bayrakları bi açıo kapatana aşk olsun
bende şimdi yemek yapmaya başladımm
aa ne güsel teyze olucaksın hemde anne süper yaa
evlilik yıldönümüzün kutlu olsun Allah kocişinle yavrunla uzun sağlıklı huzurlu ömürler versin inşallah bende çocuk odasını boşlattım cuma gelicek salona taşındık artık orda oturuyoruz
selam :))
oy oy negüzel evlilik yıldönümleri arka arkaya desenize bizde 9 agustosda 12 yılımıza girdik eskidik mi nekaydirigubbakcemile3
sendemi kıvırcıksın ben gibi Şeniz ben hiç fön çektirmem benim kuaför dioki saçından memnun olan bi kıvırcık seni gördüm kaydirigubbakcemile3
aaa mavininde evlilik yıldönümüymüşşş allah uzun seneler nasip etsin ikinizedee kaydirigubbakcemile5
canım sizindemii kaydirigubbakcemile3 yarın bizimde evlilik yıldönüümüzz 4. yıl dolucak inşallahhh siz kaç oldunuz opuyorumnanaktan
saol canımcım allah hepimizin yardımcısı olsun işte aynen öle bazen yüzüne bakınca gülmekten ölüorum gece yarısı ağlayıpta susmayınca bende onla ağlıyorum annelik böle manyakça bi duygu işte :))
kızlar oğluşum uyanmak üzere uyanmadan halinizi ahtrınızı sorayım yeni gelenler var arifecim nasılsın
gülçincim cerenimiz nasıl büyümüştür maşallah sende iiisindir umarım
filizcim sen nasılsın rüzgar nasıl
varmı kızlar değişiklik haberler
ben bugün ilk defa oğluşumu yalnız yıkadım ama suyu ayarlayamadım dereceye yanlış bakmışım cocuğu soğuk suyla yıkadım annem geldi kızım bu su soğuk dedi bi korktum oğluşuma bi şey olur die çocuğu giydirdim üzerini örttim umarım bi şey olmaz
slm kızlar anne aday adaylarıı alıyormusnuz aranıza bende 2 bebege niyetliyim su an fiolikaist kullanıyorum 1 ayım kaldı 3 aylık süremin dolmasına beklemedeyim
kızlar burda mısınız yaw ne zaman gelsem kimsecikler yok nasılsınız nurcum burcucum bebişler nasıl
maşallah hepinize hadi heyecanla yeni bebişlerimizi bekliyoruz benim oğluşumda bugün 43 günlük oldu biraz yaramaz hep ağlıyor ama sağlığı iyi çok şükür benim halim harap yalnız kilolar duruyor saç baş darmdağınık sürekli memişler ortada uykusuz harap bitap tam lohusa depresyonu halindeyim işte beyefendi yarım saat oldu uyuyalı yine mıkırdamaya başladı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?