- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #44.161
kızlar oğluşum uyanmak üzere uyanmadan halinizi ahtrınızı sorayım yeni gelenler var arifecim nasılsın
gülçincim cerenimiz nasıl büyümüştür maşallah sende iiisindir umarım
filizcim sen nasılsın rüzgar nasıl
varmı kızlar değişiklik haberler
ben bugün ilk defa oğluşumu yalnız yıkadım ama suyu ayarlayamadım dereceye yanlış bakmışım cocuğu soğuk suyla yıkadım annem geldi kızım bu su soğuk dedi bi korktum oğluşuma bi şey olur die çocuğu giydirdim üzerini örttim umarım bi şey olmaz
biz iyiyiz canım büyüyoruz işte günden güne bir şeker olduk sorma gitsin agular gugular başladı kuzum annesini görünce gülücük saçıyor etrafa babasıda kızıyor bana neden gülmüyor diye bizde durumlar böyle :):)
canım benim soğukkanlı ol hayatım sakın tedirgin olma emi gülüm. ben ceren 25 günlüktü tek başıma yıkadım ve o gün bu gündür her gün yada gün aşırı tek başıma yıkarım alıştık birbirimize baya zevkli oluyor. ayrıca sen kendine göre ayarla suyu tatlım bende ilkinde derece ile yıkadım ama su banada soğuk gelmişti baktım benim vücuduma göre olan su cerenide rahatsız etmiyor bizde öyle devam ettik ama sen giydirdiysen bebişi vücut ısısı normale dönmüştür bir bak elinle kontrol et sonra üzerindeki fazlalıkları al terlemesin bebiş. Aklında bulunsun canım bebişi yalnız sen yıka al kucağına gir duşa süppperrr oluyor inan biz çok eğleniyoruz cerenle :):)
kızlar ben şimdi kek yapcam bir bardak süt diyo tarifde sütüm yok su koysam olmazmı yavfisfisfis
dünürümmmmm koy gitsin suyu yaawww süt niyetine :):)