- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #4.121
çok şükür bugun sağ salim üşümeden geç kalmadan gelebildim işe. ısınmaya süper çözümler buluyorum artık soğuk beni üretken yaptı valla kaydirigubbakcemile3 peluş yeleğim var onu petekde ısıtıp belime koyuyorum sonuç mutlu bir gevşememirmirmirmir
kızlarrr yani bir kahvaltı molası verdim kendime sizde bu arada yazmışsınızda yazmışsınız maşşallah...
öncelikle mavicim denizcim ne oluyor ben anlamadım ne tavrı yahu kuzum. ya ben sadece en olumlu dilde açıklama yapmaya çalıştım orda burcunun durumunu ya ben burda ne zaman açıkça bir şeyler yazsam içimden geldiği gibi mutlaka alınan birileri çıkıyor bir alınganlık bir kırılganlık seziyorum kızlar allah aşkına ben kırıcımı konuşuyorum yaa valla her konuya yorum yapmıcam artık üzülüyorum böyle oluncasadece bana sorulanlara cevap vericem bundan sonra sustumm...
neyse burcucum ısınma yöntemin süppermiş cicim benimde 4 gündür omuzlarımda şal var tiftikten örülmüş nasıl sıcak tutuyor varya iyiki almışım :)
arifecim iyi olmana sevindim tatlım ama sen yinede meyve tüketmeye devam et birde yorulmamaya lütfen....
lotus hoş geldin balım nasılsın nerelerdesin yoksun uzun zzmandır sendemi çok yoğunsun şeker?
mavi deniz sakın bu yazdıklarımada alınma hee sana verdiğim değeri biliyorsun sakın kırılma bana. ben uyarayımda....
İyiyim cerencim...iş yoğunluğum var bu aralar malum yılbaşı geliyor!!!! daha önceki haftalarda k.k da bulunmaktan aksattığım işlerim var onları tamamlamam gerekiyor...hamilelikle ve bebek gelişimi ile ilgili yazılara okumaya dalınca zaman akıp gidiyor nasıl geçiyor anlamıyorum.haaaa bu arada ben bu hafta çok iyiyim bu mide bulantılarından...gerçekten dedikleri gibi 16 hafta da bitiyormuş.....sadece 1 sabah vukuatımız oldu...onun dışında gün içinde bulantılar olmadı...çok şükür!!!!
al benden de o kadar yıl sonu malum işlr yoğunlaşıyor. sağlık olsun şükür ki işimiz var...
hımm bende fazla takıldım buralara dediğin doğru canım kk da gezmekten zaman nasıl geçiyor anlamıyor insan. şu elimdeki işlerim bir bitsede oohh deyip rahat bir nefes alsam...
bulantıların geçti demek benimde geçti biliyormusun aman diyimde dilimi ısırayım. bu aralar maşşallah çok iyiyim. her ne kadar korku ile yemek yesemde yediklerim en azından bende kalıyor :)
aizin bebişin cinsiyeti belli oldumu ? gamyoncuiremsu
kızlar bebeğin duruşu doğruysa kaçıncı haftada cinsiyetini öğrenebiliriz
kızlar bebeğin duruşu doğruysa kaçıncı haftada cinsiyetini öğrenebiliriz
lotuscum salı günü bizede bildir mutlaka bebişin durumunu merakle bekliyo olucaz burda
nurcum hoşgeldin nasılsın bakalım
entelliyecim bi soğuk bi sıcak hasta ediyor insanı dediğin gibi hiç çıkmamak lazım aman dikkat et kendine canım
filizi merakla bekliyorum bende işallah süper haberler verir bize hepbirlikte güsel bi sevinç yaşarız
lotuscum salı günü bizede bildir mutlaka bebişin durumunu merakle bekliyo olucaz burda
nurcum hoşgeldin nasılsın bakalım
entelliyecim bi soğuk bi sıcak hasta ediyor insanı dediğin gibi hiç çıkmamak lazım aman dikkat et kendine canım
filizi merakla bekliyorum bende işallah süper haberler verir bize hepbirlikte güsel bi sevinç yaşarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?