- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #4.081
burcu nerelerde kızlar
hıııhhh aşkolsun siz kendi aranızda konuşa durun biz burda pinekleyelim..ha siz şimdi bizide çekiştiriyorsunuzdur şu mavi deniz ne gızık bişe bir rahat vermiyor ayyy diye...sıkıldım valla off.adamlar gitmiş bibimkiler kalmış evde eşim diyordu ne çok tabak çanak varmış evde çıkar çıkar bitmedikaydirigubbakcemile3 en sonunda biizmki adamlara başka varmı varsa getirmeyin yeter artık demiş adamlar gülmüş yok kalmadı diye:roflol: neyse gelip işten beni alacaklarmış sonra ablamlara gidecekmişiz yemek yedikten sonra gidermişiz eve aha ben buraya yazıyorum 8 buçuk bilemedin en erken 8 den önce gidemeyiz eve ben hangi ara yapacam bu işleri bilmem daha iş yaptıktan sonra banyo yapacaktım güya ölme eşşegim ölme:jeyyar: sacımı düzleştirecektim ayol ben çıldırıyorum galiba evi işini bitirdimde ne düşünüyorum..olmaz ben saçımı düzleştirmeden çıkmam zaten kaç gündür pasaklı -tatlicadiarzu-oldum..
kızlarrrrr
mavi deniz senden başliim hemen valla çook yoğundum benim bi yoğunlum yoktu ama misafiler geldi hep ofise siteyi açamadım bile senağlama msn her zaman açık zaten masumum benbu arada boşveerrr ev nede olsa yoplancak takma kafana salla gitsin kaydirigubbakcemile2
beyaz daha sabah annende değilmiydin sen sabah akşam geziyosun ne güsel yaa bebiş çıktımı gezmek isticek senden valla durduramıcanız sonra kaydirigubbakcemile3
birazdanda kocam gelicek yemek hazırlıcam bu akşamda çok kalamıcam galiba aklım sizde valla kızlar fırsat buldukça açıcam ama
bu arada sepetler ve oyun minderi çok şeker bende kesinlikle yapıcam hamile kalırsam
maviş hoşgeldin bende seni diğer topiklerden hatırlıyorum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini
kız sendemi çatlak yumurtasın he? ne bu alınganlık ne bu haller tavırlarklava:
kısss sen dellendinmi ne oluyor sana. sen bi eve taşında kafan rahatlasın. biz kimseyi çekiştirmiyoruz hem tımammı... kendimiz kendimize konuşuyoz sende aç msn konuşalımmm....
senin iş yerinde msn nasıl açılmıyorsa burcuda her zaman kk sayfasını açamıyor yanlış anlaşılma olmasın lütfen arkadaşlar...
isteyen herkesle özel olarakta görüşebiliriz... bizim kapımız herkeşlere açık. cicim...
hem biraz daha pasaklı gezsen ne olur sanki kime beğendireceksin kendini? seni alan almış satan satmış kuzum... kaydirigubbakcemile3
kıss burcu sen yap o sepetten vede oyun halısından bizimki yolda nasılsa geliyor bize hediye edersin. sende tecrübe edinmiş olur kendi bebişine aha güzelini yaparsın nasıl ama :roflol:
hadi sen git kocişinle mama ye güzel güzel cokacimcoook
birazdan bizde yicez kocacım hazırlıyor birşeyler....
mavidenizim yeni evin hayırlı olsun canım
filiz yarın inşallah hayırlı haberlerle döneceksin dua edeceğim tatlım
cerenciğim senin maşallahın var canım her daim burdasın ama ne kadar sen çalışıyorda olsan bende en zor meslekle uğraşıyorum nemi? ev hanımlığı:) yani biz eskidende işimiz varken giremezdik önemli olanda bizim için devamlı girmek değil biz burcu olsun kibele olsun neşe olsun daha adını yazmadığım birçok arkadaşımla gönülden bağlıyız keşke dediğin gibi imkanımız olsa devamlı yazışsak ama herkesin geçerli sebepleri var ve biz dediğimiz gibi bizim için (özellikle eski arkadaşlarımı kastediyorum) önemli olan devamlı burda olmak değil gönülden vefayla dostluğumuza sarılmak ve inanın arkataraftada kalsak bu böyle,elimden geldiğince sizlerede katılıyorum bundan zevk alıyorum ama ben dedim ya ev hanımıyım ne işim biter ne yemeğim nede misafirim :))))buna rağmen hiç yazmasamda yazılarınızı muhakkak okuyorum tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?