- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #3.941
valla araba kullanmak kolay ama istanbultrafiğinde araba kullanmak ise gerçekten zor bende kullanıyorum hemde istanbulda:))) ama şimdiye kadar eşimsiz çıkmadım hiç gerçi eşimsiz bir yere gitmediğim için o yanımdayken ben kullanıyorum işte:)))
arifem canım ya ben 2 gündür mirkoplarla savaşıyorum:))) valla canım grip ilacımı almadım ıhlamurmu kaynatıp içmedim neler yaptım ama bu mirkoplar beni çok sevdianlaşılan bırakmıyorlar bir türlü:))) şaka bi yana heleki gece oldumu daha beter oluyorum Rabbim önce acillere sonra bizlere şifasını verir inşallah
entelliye 30 yıl sonra havadan uçanları çıkar ondan alırsın canım:))))
ierror online görünüyor birde okuyor galiba
evet caım otobüs yine bir saat geç geldi yeni geldim bende işe valla üşümekten canım çıktı iki gündür
günaydın kzılar,nasılsınız bakalım?
yine cee deyip kaçıcam ,kahvaltı haırlıyorum,eşim evde,akşam işe gidecek,bende annemlere,bugün yine yokum sanırım,ama en azından bir günaydın merhaba diyeyim dedim,özledim sizleri ya,bağımlılık yapmış bana bu topik aklım hep sizlerde,hepinizi kucaklıyorum,çok öpüyorum
Günaydın kızlar
cerenncim sağol bugün iyiyim allaha çok şükür evet pek giremiyorum bu aralar ama sizi takip ediyorum sen nasılsın neler yaptın bakalım
burcucum iyiyim şekerim sen nasılsın yine üşümüssün sıkı giyin üşütme kendini emi
mavideniz canım nasılsın başladınızmı taşınmaya kolay gelsin cicim
nur entelliye filiz jerror neşe sizlere de günaydın kızlar nerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?