- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
kızlar nasılsınız iki gündür ev taşıyordum giremedim çok özledim sizleri
aramıza katılan arkadaşlarım hoşgeldinzi ne güzelki hem hamiş hem anne adaylarımızla gitgide daha büyük aile oluyoruz ne güzel yaa
burcum sensizliği istemesemde yazılarından gerçekten uzaklaşmaya ihtiyacınolduğunu hissediyorum temelli olamamak kaydıyla istersen biraz zaman ver kendine şuan gerçekten zor zamanların olsa gerek ama çoktaözletme haaa
rahel burcuda aynısını söylemişti bana daha adet olmadım ama sakın hamiş olabilirsin deme bana çünkü adet sancılarım başladı kesin bu ayda olmadı demişti kiiiii:))))şimdi teze hamişimiz olarak aramızda çok şükür hadi bakalım haberlerini bekliyoruz hayırlısı olsun
yasemin canım heyecanını mutluluğunu o kadar güzel anlatmışsınki duygulanmadım desem yalan olur darısı bizlere inşallah Allahım bizlerede bu duyguları tatmamızınasip etsin inşallah aminnn
ev taşıyan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun hiç kolay değil
librarian,mavideniz,neşe,lotus ve diğer arkadaşlarım sizlerden ne haber???burdaysanız kapıyı 3 kere tıklayın yaa olmuyor böyle:)))
iyi akşamlar.sorum bütün hamişlere.benim günüme daha var ama 20 gündür korunmuyorum ve iki günden beri mideme felaket kramplar giriyor.akıntımda oluyo.sizce bunlar bi belirtimi?
kızlar selam..hepiniz iyisinizdri umarım..ben henüz adet olmadım.Cmt bekliyorum bakalım..bu ayda olmadı gibi geliyor bana ama bakalım..
Benssenbcim ben ne desem yine elim siteyi aciyor:)) Merak ediyorum sizleri.. Buda bir donem ve atlatacagim Allahin izniyle..
Yasemincim zaten cok uyuyorum ve biktim, dun bayagi birseyler pisirdim, canim nasil bu sokakta satilan citir citir puf puf pogacalar varya ondan cekiyor ama nerden bulucam ben onu, yapmaya calisicam ama aynisi imkani yok olmaz biliyorum, birde yaprak sarma cekti onuda dun yapmaya basladim ama malzeme eksikti bugune kaldi. Sonra aklimdan boyle surekli borek corek, unlu seyler geciyor diyorum burcu kendine gel hem sagliksiz onca unlu yagli seyler hemde agzimin tadi bozuk bir sey anlamiyorum.
aum canim doktorun rahim filmi istiyorsa elbetteki cektirmen lazim hem rahim filmini cektirdikten sonra normal yolla hamile kalma ihtimali artiyor cunku o yollarda tikaniklik varsa aciliyor basincli ilac verilince. Lutfen korkma bak kac kisi cektirdi bu filmi birseycik olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?