yaseminim sen biraz rejim işine ağırlık ver bakalım çünkü doktorun bu konuda uyardıysa önemli sonuçlar doğurabileceğindendir önlem almak herzaman iyidir canım hem hamişken kilo verirsin ne güzel kız doğumdan sonra zayıflaman kolay olur :))))
burcum canım arkadaşım Allahın izniyle atlatacaksın tabiiki kız öyle dedin ya bak üzüldüm şimdi anam ordada istediğin birşey bulunmazmı yaaa sen en iyisi bırak oraları gel buraya ben sana yapar elimlen yediririm:))))
neşeee bacım hala çokmu yoğunsun özledim kızzz
rahel sonucu bildir bize sanırım pazartesi haber verebilirsin hadi hayırlısı bakalım
aum canım aramıza hoşgeldin rahim filmini çektirmeni öneririm ben buay çektirdim sanırım 2 hafta önce menzil gülünün dediklerine katılıyorum o yüzden kısa zamanda çektirsen senin için daha iyi olur bu kadar tırsıyorsan anestezili çektir bacım ama yeterki çektir
bu arada ben anestezisiz çektirsdim ama acıya dayanıklıyımdır çok şükür ondan:))))sende dayanıklıysan gerek yok ama değilsen anestezi alırsı okiş canım
nur kız yaptıysan bana yolla ben yerim burcunun yerine:))))ziyan olmasın
lotus canım gelişmelerden haberdar et olacak o kadar leblebiyle çubuk krakerle gezecen ne yapalım kızz bende olsamda razıyım onlarla gezmeye duan içinde diline yüreğine sağlık arkadaşım dilin uğur olsun inşallah
burcu kız karabiberim ve fatıma sattı bizi farkındasın sende dimi
((hadi karabiberim hamiş olduda ekti bizi ama fatıma hamiş olmadan niye ekti onu anlamadım:)))))
neyse Allaha emanet olun...