- 22 Ekim 2007
- 5.736
- 5
- Konu Sahibi Gurbette1anne
slm kızlar günlerim kötü geçiyor bu ara:çok üzgünüm: heran alınacak haber;tuhaf ama benim bir ümit acaba gebemiyim diye bekledigim zaman offff nasıl anlatayım bilmiyorum karmakarışık oldum duygularım dondu kaldı:1shok: sankii ne olacak bilmiyorum...belki dedim bir ümit görürüm o çizgiyi dedim sabah namaza kalktıgımda yaptım testi sonuca bakmadan durdum namaza dua ettim :Saruboceq:inş baktıgımda o çizgiyi görmeyi nasip et bana rabbim dedim ne olur bana hayırlısıyla nasip et onu görmeyi dedim geri çevirme dualarımı dedim..:Saruboceq::Saruboceq:ama maalesef tek çizgiyi gördüm...isyan degil..ama yüregim acıyor kalbim acıyor..neden diyorum bazen ama sonra vazgeçiyorum daha zor durumda nice insanlar var diyorum..evet geri vazgeçiyorum ama yüregim yine susmuyor belki bir ümit erken yapmışsındır diyorum..büyütülecek bir şey varmı bilmiyorum.ama yüregime laf dinletemiyorum..anlayın beni..üzgünüm..:a015:sanırım bu aralar çok sık olamayacam buralarda..az önce babaaneyi agır yogun bakıma almışlar sabah doktor arayıp dolunum cihazına bagladıklarını durumun agırlaştıgını söylemişlerdi..dedim ya karmakarışıgım bir yandan babaannenim ölümünü bekleyişimiz bir yandan.......dilim varmıyor....hepinizi seviyorum buradan güç alıyorum öyleyse neden yazdın buraya demeyin içimden geçenleri paylaşmak istedim..:teselli:.hepinizi öpüyorum..