- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- Konu Sahibi Gurbette1anne
ızlar benim adetime iki gün var fakat 2 gündür karnım ağrıyor ilk defa göğüsleim bu kadar acıyor dokunamıyorum bide baş dönmem var ama hiç umudum yok çünkü karnım adet olacakmışım gibi ağrıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ızlar benim adetime iki gün var fakat 2 gündür karnım ağrıyor ilk defa göğüsleim bu kadar acıyor dokunamıyorum bide baş dönmem var ama hiç umudum yok çünkü karnım adet olacakmışım gibi ağrıyor
canım bu ay benimde karnım ağrıdı göğüslerim çok acıodu uçları midem ekşiodu test yaptım idrarda çıktı ama gidip kan testi yaptırıcam inş. doğru çıkmıştırr...
inş. sende hamişsinidr:CüvCüv:
Kız Nur hiç belli olmaz, adetin gelene kadar ümidini yitirme ama çok da ümitlenme. Nasıl olacaksa bu da dimi? Ben de yapamıyom kıss..
bzide aranıza alırmısınz?çok güzel bi site uzun zmandır takip ediyorum ama yeni üye oldum bende 10+4günlük hamişim rabbımn isteyen herkese bu duyguyu tattırsın harika bişey mucize resmen artık gaynaşırız he gızlar
sağol canım ama ben halen anlayamadım hamişmiyim değilmiyim...içimde şüpe var şimdi ikinci çizgi baya belirgindi ama yanındaki kadar kırmızı değildi...bu durumda % 100 hamiş mi oluorum....-tatlicadiarzu-
slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor ..hamişler durumlarınız nasıl allah olumsuzluk vermesin hiçbirimize..sanırım aramıza yeni katılan arkadaşlar var hoşgeldin diyorum ..umarım hepimizin dilegini duası gönlünden geçenler kabul olur..site ne kadardır açılmıyor bilmiyorum ama ben p.tesi açmaya çalıştım açılmadı evet bende farkettim site hızlanmış gibi 2 saat beklemiyorsun açılmasını..neyse yapanların ellerine saglık..kızlar beni benssenb hariç kimse sormamış :1no2:aşkolsun..neyse ben size olanları anlatayım...
çarş..size en son yazmıştım hatırlarsanız babanneden ve benim gebelik için umutsuz oluşumdam..hala umutsuzum maalesefki..neyse çarş ikindi vakti saat 16 suları babaaneyi kaybettik perş işede gelmedim cenaze vardı ankarada olanlar bilir karşıyakaya defnettik..o hafta çok yorucuydu bizim için önce hastaneye git iş çıkşları sonra cenaze falan derken bitkin düştüm..3 gün önce belki bir ümit geç belli olur diye idrar testini evde yineledim ve maalesefki o tek çizgi yine karşımdaydı senağlamadefalarca evirdim çevirdim belki çok siliktir ben göremiyorum diye..ama yok yok diger çizgi..sanırım tırlatıyorum neyse.kötükedihüso.doktoru aradım salı günü ögleden sonra ancak akşam konuşabildim söyledim idrar testinin negatir çıktıgını ve hala adet olamadıgımı yine geçen ay ki gibi progestan kulanmaya başlayayımmı diye.bana kanda test yapmadan olmaz dedi sonucun negatif çıkacagını bile bile gittim test yaptırmaya sonuç yine geçen ayki gibi 2ml idi doktor progestan kulan yine 5 gün sabah akşam dedi.dün akşam itibariyle başladım muhtemelen geçen ay gibi ilaç bittikten 1 gün sonra regl olurum..bugün tam 41 gün oldu sanırım 46 günde regl olurum.hayırlısı bakalım yalnız burada bir arkadaşımız söylemişti sanırım rahel yanlış hatırlamıyorsam doktor regl başladıktan 3.günü gel diye söylemişti..kimin yazdıgını tam hatırlamıyorum neşemesede olabilir benssenb de..kızlar geriye dönüp bakamadım belkide diger topikte yazılmıştı hatırlamıyorum..doktora gittiginizde ne yaptı.yani muayenesi ne idi..sonuçta regl oluyorsunuz alttan muayene edemez herhalde karından bakar ancak..bana ne oldugunu anlatabilirmisiniz..doktor bana reglin 3 günü gel bir bakalım dedi de....uzun yazdım ve yazımlada sizi sıktıysam kusura bakmayın içimden geçenleri yazmak rahatlatıyor beni..sizler iyiki varsınız hepinizi seviyorum..ŞenizŞeniz
merhaba canım başınız sağolsun Allah mekanını cennet etsin inş. anım reglimin 3. günü bende gittim doktora alttan muayene ediyor canım adet oduğun zaman rahmin daha iyi çalışıyor ya ona bakıyor sen çekiniyorsun ama doktor çok rahat o yüzden rahat ol yanişakkıdı
peki nasıl oluyor ya regl iken allttan muayne ediyor ultrasonlamı yoksa koltuga oturularakmı spekulumlamı bakıyor anlamadım ben..peki neyi kontrol ediyor amaç ne tam olarak yumurtalık atılıyormu diye saçma oldu ama regl iken neye bakması gerektigini anlamadım da..peki çok soru soruyorum ama bir soru daha var neden 3 günü gittin doktora gitme amacın neydi yada hangi nedenden dolayı doktor görmek istedi... cvplarınız için sagol şimdiden..