- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #3.381
valla sinirden ağladım ağlıcam bi yandan kocama yazıyom msn de ona anlatıyorum[/QUOTE
Sinirlenmen çok normal, ama artık olan olmuş, sinirlenip kendi kendini harap edeceğine arada bizlere takıl bence :)
canım çok sağol valla iyiki varsınız desteğiniz süper Allah hepimizin yüzünü güldürsün:1hug:
allah yardımcın olsun burcu..cerencim valla dün akşam koli yapacaktık banyodaki eşyaları biraz biraz derken toplansın hazır olsun diye ama eşim koli bantı almayı unutmuş ellemedik bizde malum kutular katlı oldugu için altınıda bantlamak gerekiyor..bende eşimle ilgilendim azıcık anlarsın ya özlemiş beni öyle diyordu bir kaç gündür valla ona fırsat gelmiyorki birazda bu ay yumurtlama olayım düzgün olmadıgında pek önemsemedik zaten bebiş olmaz diye..valla biz bu ay olmaz diyoruz allah bilir ya ya olursa yok yok ben öyle demeyeyim ..nasip kısmet..
kzı ceren az önce yazacaktım unuttum dün akşam burcu yok diye buralar sensiz olmuyor nerdesin falan gibi şeyler söylemişsin benim aklımda kalmadı kelimeler..bizi adamdan saymıyormusun varsa yoksa burcu kıskanıyorum bakkkklava:
Ceren nasıl oldun canım akşamdan beri? İyi misin şimdi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?