- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
kızlar günaydın nasılsınız
bugün 2 de bebeğimi görecem umarım iyidir
umarım sağlıklıdır
çok merak ediyorum yaa
sizde nevar ne yok hamiş olan yokmu
slm kızlar günlerim kötü geçiyor bu ara:çok üzgünüm: heran alınacak haber;tuhaf ama benim bir ümit acaba gebemiyim diye bekledigim zaman offff nasıl anlatayım bilmiyorum karmakarışık oldum duygularım dondu kaldı:1shok: sankii ne olacak bilmiyorum...belki dedim bir ümit görürüm o çizgiyi dedim sabah namaza kalktıgımda yaptım testi sonuca bakmadan durdum namaza dua ettim :Saruboceq:inş baktıgımda o çizgiyi görmeyi nasip et bana rabbim dedim ne olur bana hayırlısıyla nasip et onu görmeyi dedim geri çevirme dualarımı dedim..:Saruboceq::Saruboceq:ama maalesef tek çizgiyi gördüm...isyan degil..ama yüregim acıyor kalbim acıyor..neden diyorum bazen ama sonra vazgeçiyorum daha zor durumda nice insanlar var diyorum..evet geri vazgeçiyorum ama yüregim yine susmuyor belki bir ümit erken yapmışsındır diyorum..büyütülecek bir şey varmı bilmiyorum.ama yüregime laf dinletemiyorum..anlayın beni..üzgünüm..:a015:sanırım bu aralar çok sık olamayacam buralarda..az önce babaaneyi agır yogun bakıma almışlar sabah doktor arayıp dolunum cihazına bagladıklarını durumun agırlaştıgını söylemişlerdi..dedim ya karmakarışıgım bir yandan babaannenim ölümünü bekleyişimiz bir yandan.......dilim varmıyor....hepinizi seviyorum buradan güç alıyorum öyleyse neden yazdın buraya demeyin içimden geçenleri paylaşmak istedim..:teselli:.hepinizi öpüyorum..
kıalzr hepinize merhaba...İnanın geçmişi okumadım ama Beyaz16 ve Naren sizleri tebrik ederim..Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Mavideniz canım sıkma canını bozma moralini diyeceğim çok zor biliyorum ama..Hepimiz seninle hemen hemen aynı duyguları paylaşıyoruz. Kızmet değilmiş deyip kestirip atmak o kadar zor ki her ay yaşamaktan bıkıyor insan..ama Allah tan ümit kesilmez. benım bir umudum var hepimiz için :)))
Burcu , Neşe, Benssenbve diğer arkadaşlar hepiniz iyisinizdir umarım..
canlarim mrhaba, giremiyorum siteye uzun zamandir. yani giriyorum soyle bakip cikiyorum. dun sabah dedim ki sicaklik yuksekse test yapacam dedim. biraz dusmus. bugun biraz daha dusmus. anlasildi yani hamis falan degimim. hayirlisi olsun. simdi reglimi bekliyorum test falan yapmayacagim. kustum oynamiyorum.
Kızlar desrler ve ödevlerim derken felaket yoruluyorum, hep aklımdasınız. Lütfen bana kızmayın, yarın inşallah bir aksilik çıkmazsa listemizi yapıcam, bugün de derslerim çok. Benim adet hala devam ediyor, doktora gitsem iyi olacak ama ona bile vaktim yok ve berbat belim ağrıyor. 12 gündür süren bu adet beni iyice bitirdi. Evimde huzuru yakaladım çok şükür ama inşallah bozulmaz. Sizi çok seviyorum. Yeni hamiş varsa tebrik ediyorum. Hadi bizim kızlar çalışmalara devam inşallah. Herkesi kocaman öpüyorum.
günaydın kızlarrrr:dance::dance:sabah sabah aöçtım yine size bir bakayım diye:dance:aklım hep burda kalıyor valla,bir şey kaçırmayayım diyekaydirigubbakcemile3ne güzel bir aile olduk biz burda,hepinizi çok seviyorumŞeniz
ben geldimmmm:))))
bucum canım kıyamam sana belki biraz negatif bir cümle olacak ama bu senin iyi günlerin zaman ilerledikçe aşermen dahada artacak gibime geliyor((Allah seninde tüm hamişlerinde yardımcısı olsun valla annelerimizde bizleri kolay dünyaya getirmemiş onların hakkını nasıl öderiz bilmiyorum ((
rahelim canım bende iyiyim sen nasılsın adet oldunmu?gelişmelerden bizi haberdar et canım
neşe sana neden kızalım arkadaşım gönüllerimizin bir olduğunu hissediyorum ben evdeki huzuru yakalamana çok sevindim Allah bozmasın inşallah ama bu adet olayı için en kısa zamanda doktora gitmeyi ihmal etmemen gerek çünkü 9-10 ken şimdide 12 gün dedin bu normal değil canım
mavi denizciğim Allahtan şifa diliyorum babaannen için senin bugünlerde gerçekten çok stresli olduğun yazındanda anlaşılıyor ama bu durumda hamiş kalman zor kalsanda Allah muhafaza sağlıksız olma yada negatif bir durum söz konusu olabilir biraz rahat bırak kendini aklından çıkarmaya bak en azından çabala bir kere kafana şunu koy adetgünün geçmediği müddetçe test yapmayacam diye inatlaş kendinle yani bak bizler evet düşünmüyor değiliz ama senin yanında düşünmüyor kalıyoruz sende bizler gibi yapmaya çalış nemi?diyelimki adetin bitti riskli dönemlerini elinden geldiğince değerlendirmeye bak sonrasındada kafanı birşeylere vermeye çalış hamişliği belirtileri hiç düşünme baktınki adet günün geççti o zaman testini yaparsın haa baktın negatif yada test yapmadın adet oldun diyeceksinki Allahım demekki bu ayda bana hayırlı kılmadın diyipp yeni bir ay ve çalışmalar için adetinin bitmesini heyecanla bekleyeceksin bunları demesi kolay deme çünkü bizzat yeptığım şey bu ve tabiiki bol bol dua etmek yani seni çok stresli gördüğüm için belki bi nevi yardımcı olurum umuduyla yazmak istedim canım
benssenb çok güzel özetlemişsin.bunu bende yapmaya başladım.son iki aydır takmıyorum ve bende çok rahatım.
menzil gülü sen kaçıncı ayın sonunda hamile kaldın canım.benim bu ay 10 oldu.hala tık yok.
menzil gülü daha evi topluyorum cnm ya,yarın yeni eve temizliğe gidicez inş,cuma sabahı da taınıyoruz,bana pek birşey yaptırmıyorlar ,eşim ve annem sağolsun,teşekkür ederim ilgin için,sen naıslsın cnm?
sağ alt köşede alıntı yap var .oradan alıyorsun canım.bana demişsin sanırım çok teşekkürler Allah herkeze kısmet etsin .ben çocukları çok severim.çok korktum çocuğum olmayacak diye.Allah'ı ma şükür 15 ayda verdi bebişimi .inşallah kucağıma almayıda nasip kısmet eder .
arkadaşlar size bi şey sorcaktım ya benim adetin 18.günü bugün bugüne kadar yumurtlamayla ilgili bi belirti hissetmedim bugün çok hafif adet sancısına benzer sancım oldu çok az ama bide akıntı gelmiş bembeyaz az miktarda katı sizce bugünmü yumurtluyorum ben bilgisi olan varsa lütfeeeeeennnn
Benim mide bulantim var ama daha kotusu agzimin tadi felaket. Hani hastalaninca insanin agzinin tadi bozulurda birsey yemek istemez ya, iste aynen oyle. Cok fena.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?