- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- Konu Sahibi Gurbette1anne
as nur iyiiz ya sen naıslsın?
bende iyiyim caım ev taşıyorum onunla uğraşıyorum çok yorgunumkafamçokkarıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
as nur iyiiz ya sen naıslsın?
Arkadaşlar bende araniza yeni katilanlardanim.gerçi menzil gülüyle tanişiyoruz.ayni topikten bu tarafa transfer olduk.allah'a şükür.bende 5+2 günlük hamileyim.cumartesi bizde ufakliği göreceğiz allah2in izniyle.çok süper bir duygu bu ya içimde küçücük birşey var.hala inanmiyorum.allah isteyen herkeze yaşatsin bu duyguyu.
Kizlaaaaarr bu arada biz simdi dr.dan geldik. Bizim minik bebisimizin kalp atislarini duyduk. Esim cok sasirdi. Dusunsenize kirinti kadar birseyin kalbi atiyor. Ne buyuk mucize bu!!!
menzilcim e hani hicbirsey yazmamissin canim ya. nasil gecti doktor? kalp atislarini duymussun oh ne guzel ya. canim cok guzel Allah insallah boyle devam eder. baska birseyler dedi mi? mesela kac haftalik kac gunluk falan? bir dahaki randevun ne zaman?
biz de bugun piknikteydik. bayagi yoruldum dun 1 saat uyudum sadece.
slm kızlarrrr nasılsınız?
Arkadaşlar bende araniza yeni katilanlardanim.gerçi menzil gülüyle tanişiyoruz.ayni topikten bu tarafa transfer olduk.allah'a şükür.bende 5+2 günlük hamileyim.cumartesi bizde ufakliği göreceğiz allah2in izniyle.çok süper bir duygu bu ya içimde küçücük birşey var.hala inanmiyorum.allah isteyen herkeze yaşatsin bu duyguyu.
canim hadi gozun aydin allah anali babali buyutsun bebegini.:ecrin_bebek:umarim saglikli ve hayirli bir evlat olur.darisi benim ve benim gibi dusunenlerin basina insallah
mrhb arkadaşlar bbende aranıza katılabilirmiyim
Kızlar selam..sitenin azizliğine uğrıyorum yoksa inanın çoktan girecektim. geçmişi okumama izin vermiyor şimdi de..Umarım herkes iyidir..Benim cumartesi regl olmam gerek inşallah gelmez ama..herkesi öpüyorum geçmişi okumayı becerirsem tekrar döneceğim :)))
tebrikler canım Allahım sağlıklı şekilde sana bağışlasın inş. Allah bizlerede yaşatsın o duyguyu :Saruboceq:
sinir krizi geçiren tek sen değilsin burcu artık ben krizden çıktım komaya girecem:)))
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
narenciğim seni başka topikte tebrik etmiştim ama tekrar tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin canım
rahelim hiç uğraşma bacım geçmişi okumak site böyleyken çok zor açılmıyor durmadan hata veriyor ben sana özet geçerim:))))
neşeee kıss nirdesin arkadaşım özlettin kendini yaa((
mavideniz burdayız devamlı ama bu hafta bu site beni deli etti mesaj yazıyorum gitmiyor gitsede hata veriyor tekrarlıyorum gitti diyor sayfa açamıyorum devamlı ve devamlı hata en sonunda kızıp kapatıyorum aradan 5 dakka geçiyor dayanamıyor tekrar giriyorum siteye ama hep aynı hep aynı yani burdayızda sitenin bu sorunu varken bazen sessiz kalabiliyor topiğimiz
Kızlar selam..sitenin azizliğine uğrıyorum yoksa inanın çoktan girecektim. geçmişi okumama izin vermiyor şimdi de..Umarım herkes iyidir..Benim cumartesi regl olmam gerek inşallah gelmez ama..herkesi öpüyorum geçmişi okumayı becerirsem tekrar döneceğim :)))
ya ben bu alıntı yapmayı falan beceremiyorum galiba kızlar kusura bakmayın :))
naren1981 tebrik ederim cnm,gözün aydın,sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle.
kızlar günaydın nasılsınız
bugün 2 de bebeğimi görecem umarım iyidir
umarım sağlıklıdır
çok merak ediyorum yaa
sizde nevar ne yok hamiş olan yokmu