- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.881
inşallah canım.
midem ekşiyo
sağlam tekme yiyorum
heryerim çatlıyo
göbüşüm yayılıyo
gece hayatım bittiiiiiiiiiiii
sigarayı bıraktııııımmmm
herşeyim değişti. ama genede onu çok sevmeme engel olamıyolar
her tekmelediğinde hoplasamda Allaha bin şükür tekme atabiliyor
Allahım herkese nasip etsin inşallah.
Ama doğum diyince akan sular kan ağlıyor bendesenağlama
N'etcem bensenağlama
aboooo ceren yazdıgını görmedim ben kapatalım konuyu demişsin sanırım sen aynı zmanda yazıyorduk tabii ben bir yandan tlf cvp verdigim için yazımız bazen geç yolluyorum
canım sakın enişe etme,bebğinin kapl atışlarını duyacaksın sende,biliyorum insanın elinde değil bende senin gibiydim,duyana kadar akla karayı seçtim,çok korktum ama seninde korkuların bugün bitecek,hayırlısıyla..kızlar yarın doktora gideceğim bebişimin kalp atışları için.üç gündür uyumuyorum korkudan.dua edin bana olurmu?herşey yolunda gitsin diye....çok korkuyorum çok..allah yardımcım olsun.onun kalbini duyayım derken benim kalbim duracak.
Kürtaj mı yoksa cinayet mi?
kızlar biraz önce bahsettiğim kürtaj videosu aranızda izleyenler yüreği kaldırmayacak olanlar varsa izlemesin lütfen. insanı içi dayanmaz çünkü... merak edenler bilmeyenler için koydum...
kızlar beyza hanımın hayatından bazı kareler resim çokta seçtim içlerinden umarım açılır resimler
Eki Görüntüle 6926
Eki Görüntüle 6927
Eki Görüntüle 6928
Eki Görüntüle 6929 [/ATTACH]
kız bendemi bebek koysam avatara kedi var bende sürekli ona bakıyorum doğal olarak :1shok:
burcuuuuuu valla göbeğim çatladı sana heee... doğumum yakın olsa varya kesin doğrurum gülmekten. allah canını almasın avatardaki kedi resmi hee kaldır onu kaldır ne olur ne olmaz deli kız...
kendine güvenin varsa kocişin geldiğinde atla üstüne bacım... anladın sen onu... ayyy özlemişim o günleri bebek haberini aldığımızdan beri bizd tık yoktayasak eşimde tırsıyor zaten bana dokunmaya neyse burcu utandırma beni konu sensin sen dinle beni yakala herifi emi kuzum benim....
kız madem yapmıcaksınız adamı niye delirtiyon,şurda ne kaldı yılbaşına azcık daha sabredina.sben size gülüyorumda bizdede durum pek parlak değil ben bi atlıyom adamınüstüne ama adam o kadar korkuyo ki geri çekiyor kendini bakalım ne kadar dayanack :))))
kızlar günaydın hepinize güzel bir gün diliyorum a.s.
hadi hayırlısı yasemincim allah kucaklarınızada hayırlısı ile saglıkla almak nasip etsin..
günaydın hepinizehihoyyyt siz alışkanlık yapıyorsunuz yakaydirigubbakcemile2 bugün rahatsızlandım şirkette ( mide bulantısı baş dönmesi ) bugün ve yarın izinliyim.Ne ço yazışmışsınız bebişler sabah sizi uyutmuyor galibahihoyyyt ne dersin ceren
günaydınlarr,nerde olucam kız burdayım,dünden kalanları okuyorum,maşallah kaynatmışssınız yine,Allah bozmasın.
canım sakın enişe etme,bebğinin kapl atışlarını duyacaksın sende,biliyorum insanın elinde değil bende senin gibiydim,duyana kadar akla karayı seçtim,çok korktum ama seninde korkuların bugün bitecek,hayırlısıyla..
ay ceren ya nerden buldun bunu,içim bir tuhaf oldu ya,nasılda herşeyi vardı yavrucağın,hele en sondaki resmen bebkti,nasıl kıymışlar ya:mymeka:
ay şuna bak maşallahŞeniz
Allah iyiliğini versin kız burcukaydirigubbakcemile3
kız yazık size,eşine daha çok yazık,kendine iyi bak da adam da hevesini alsın kız:jeyyar:
kız madem yapmıcaksınız adamı niye delirtiyon,şurda ne kaldı yılbaşına azcık daha sabredina.s
yasemink bende de başladı ya şu yanmalardan,yemek yiyicem diye korkuyorum valla,bundan sonra hep böyle olur diyorlar,annem diyo rapunzel çıkacak senin kız:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?