- 12 Şubat 2008
- 770
- 0
- Konu Sahibi Gurbette1anne
- #2.861
sanada günaydın canımın içi nasılsın bakalım keyifler yerindemi? bebiş nasıl tekmeliyormu seni annesi?
kem gözle bakanın nazarı değermiş kızzz teyzesi sayılırsınız sizde o bebişin ne nazarı aldırma sen ünlü yapçam ben onu hayatı kurtulacak kaydirigubbakcemile3
aahhh aaaaahh diye başlamışsın cümleye koptum sana yaww ... bizde her gece yapa yapa sonunda uzun bir ara verdik 9 aylık mola.. sonrasında vay anam vay benim halime ikinci gebelik olmazsa iyidir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Midem fena ekşiyo artık saçımı uzuyor kızımın yoksa yediğim bişyedenmi bilemiyorum. tekmelemezmiii teysesii. hatta öyle bi tekmeliyoki babası beni bırakıp onla ilgileniyor. İlk günler hergece hatta gece-gündüz işler başlayınca hergece birazdaha yoğunlaşınca iki günde bir derkeen hamişlikte mantardı acıyodu şimdi haftada 1. bazen iki o günleride kociş bayram ilan ediyokaydirigubbakcemile2 ama doğumdan sonra çekeceğim var eminim. hadi benim haftada 1 oluyo. sen nettin 9 ay hiçmii normal doğum düşünüyosan bu önemliymiş biliyomusun tatlımmgamyoncuiremsu