- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.821
benzetme süper canım valla insanın öyle çakırkeyif bi gezinti yapası geliyor:içelim:
burcu boşver yemeği be kuzum uzat bacaklarını dinlen boşver şimdi bu diziler bu muhabbetler bırakılıpta mutfağa girilirmi salla gitsin. yarın akşam aperatif bir şeyler yaparsın makarna yanına patates kızartması bir kaç köfte yada tavuk takıl kafana göre emin ol erkekler bayılır bu menüye sende fazla uğraşmazsın sulu yemeğide hazır mutfağa girmişken yarın akşam yaparsın cicim....
(bana çıtır dediğin için sana torpil geçtim izin verdim dinlen sen yemek yapma cicim :) )
prenses_irem evet canım aynen anlattığın gibi olmuştu baş dönmeleri canım güzel benzetme verdin süppersin.... bende 1 ağustosta evlendim canım 15 gün nikah büyüğünüm senin aman ne çokk :)
nurcum yazmamışsın hiç canım iyimisin online görünüyorsun...
menzil gülü kaybolmuş dizi ordada başladı sanırım....
mavi deniz canım sen bu sıralar alıngansın sanırım hayatında herşey yolundamı bitanem? sanki daralmışsın ve herşeyi iyi yada kötü üstüne çekiyormuşsun gibi geldi bana umarım yanılıyorumdur. kayra genel olarak konuştu canım oa kalsa bende kızmıştım ona kötü düşünüyor diye yapma böyle düşünme lütfen cicim olurmu?
bebeğin resmindeki bayan şu çikolatalı resmi diyorsun dimi? annem canım o. ben daha bekar iken baba evinde iken çekmiştim o resmi. gün sayıyordum kocaya varmak için o sıralar...
şimdi yine gün sayıyorum. askerliğim çok benim askerliğim....
ümitlenmeli miyim? ümitleniyorum:ecrin_bebek:ümitlendim bileee:CüvCüv:hamiş olabilirim o zaman ancak bir hamile bu benzetmeyi yapar değil mi?kaydirigubbakcemile3
Aramıza hoşgeldin prenses_irem, hakkında hayırlısı inşallah :)
heh bida okudum hatırlamk iççin anca işte böyle iki üç defa okuyunca sindiriyorum:1rolleyes:hayırlısı canım işallah hamilesindir ama çok kaptırma kendini emi değilsen çok üzülürsün
evet irem burcu doğru söylüyor burda takılmaya devam edersen yazdıkça anlarsın tanıdıkça fark edersin ne hikayeler olduğunu canım... fazlada umutlanma biz hayırlısı diyelim varsada yoksada hayırlısı... çok umutlanma....
kaydirigubbakcemile3 kız ceren bu iremde bizden çıktı buda çatlak
neyse kızlar kaçtım ben ayrılamıyorum sizden bitürlü :a015:
yaaa kızlar bu ne nasıl bi hız okumaktan yazmaya sıra gelmiyor maşallah neler yapıosunuz iyimisiiniz
kız dünyayı yazmışsınız ben okudum bitirdim cvp yazdım hepiniz gitmişsiniz nerdesiniz dönün geriye yalnız mı kaldım şimdi ben(((
kızlar şaka bir yana konusunu etmişsiniz size soriyim bizim bi sorunumuz falan yok ama ilişki namına hiç bi şey yok 7+4 oldum sadece bi kere oldu oda korka korka yani sorması biraz ayıp ama sizde normal zamanlardaki gibi oluomu
kız dünyayı yazmışsınız ben okudum bitirdim cvp yazdım hepiniz gitmişsiniz nerdesiniz dönün geriye yalnız mı kaldım şimdi ben(((
kızlar şaka bir yana konusunu etmişsiniz size soriyim bizim bi sorunumuz falan yok ama ilişki namına hiç bi şey yok 7+4 oldum sadece bi kere oldu oda korka korka yani sorması biraz ayıp ama sizde normal zamanlardaki gibi oluomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?