- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.781
burcuuuuuu valla göbeğim çatladı sana heee... doğumum yakın olsa varya kesin doğrurum gülmekten. allah canını almasın avatardaki kedi resmi hee kaldır onu kaldır ne olur ne olmaz deli kız...
kendine güvenin varsa kocişin geldiğinde atla üstüne bacım... anladın sen onu... ayyy özlemişim o günleri bebek haberini aldığımızdan beri bizd tık yoktayasak eşimde tırsıyor zaten bana dokunmaya neyse burcu utandırma beni konu sensin sen dinle beni yakala herifi emi kuzum benim....
Hay Allah iyiligini versin. Yumurtlama gunlerinmi bacim?kız dün akşam gösterdim ben perfonasıbu akşamdamı gösterem dersin fisfisfis
burcuuuuuu valla göbeğim çatladı sana heee... doğumum yakın olsa varya kesin doğrurum gülmekten. allah canını almasın avatardaki kedi resmi hee kaldır onu kaldır ne olur ne olmaz deli kız...
kendine güvenin varsa kocişin geldiğinde atla üstüne bacım... anladın sen onu... ayyy özlemişim o günleri bebek haberini aldığımızdan beri bizd tık yoktayasak eşimde tırsıyor zaten bana dokunmaya neyse burcu utandırma beni konu sensin sen dinle beni yakala herifi emi kuzum benim....
menzil gülü dayandığımı nerden çıkardın dayanamıyorum eşimin bana bir bakışı bir dokunuşu var anlatamam ama atlayamıyorum işte eskisi gibi üstüne gelde atla sıkıyorsa o tırdıyor ben tırsıyorum. adam deliriyor ama korkudanda ödü patlıyor bana bir şey olucak diye. idrar yolu enfeksiyonum olduğu için doktorum yasakladı bir süre cinsel ilişki yok dedi ama o süre bitmedi çünkü ben tam düzeldim enfeksiyon geçti derken tekrar yakalandım şimdi güvenipte adama nasıl atlayayım :)
hamileliğin başından beri değil be gülüm zaten 7 haftalıktı bebek biz öğrendiğimizde o zaman kadar nerdeyse her geceay töbe töbe...
e şimdide 13. haftada olduğumuza göre anaaa kız 7 haftadır tık yok. :bbo:
neyse alışsın kocişim dimi doğuma kadar yapsakta doğum sonrası hemen olamıcak alışsın kocam yanımda allahın izini ile kız bak ağzım sulandı heee sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3
cerencim bakam bende hamiş değilim ama çok salya sümüğümdür ama kimse görmeden ağlıcam bak dizi izliom en ufak şeyde akıo yaşlar gözümden işallah son aylarındanda gülcez hepbirlikte neşeli bebişler doğcak bu topikde
menzilgülü bu ay yumrtlama gnlerimi hiç hesaplmadım ama sanıyorm ki 18-21 arası falandır adetim pazar günü bitti zaten yeni ama ben bu ay rastgele diyorum bakalım artık :Saruboceq:
menzil gülü dayandığımı nerden çıkardın dayanamıyorum eşimin bana bir bakışı bir dokunuşu var anlatamam ama atlayamıyorum işte eskisi gibi üstüne gelde atla sıkıyorsa o tırdıyor ben tırsıyorum. adam deliriyor ama korkudanda ödü patlıyor bana bir şey olucak diye. idrar yolu enfeksiyonum olduğu için doktorum yasakladı bir süre cinsel ilişki yok dedi ama o süre bitmedi çünkü ben tam düzeldim enfeksiyon geçti derken tekrar yakalandım şimdi güvenipte adama nasıl atlayayım :)
hamileliğin başından beri değil be gülüm zaten 7 haftalıktı bebek biz öğrendiğimizde o zaman kadar nerdeyse her geceay töbe töbe...
e şimdide 13. haftada olduğumuza göre anaaa kız 7 haftadır tık yok. :bbo:
neyse alışsın kocişim dimi doğuma kadar yapsakta doğum sonrası hemen olamıcak alışsın kocam yanımda allahın izini ile kız bak ağzım sulandı heee sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3
Bende 1 saat beklicem yaprak dokumunu izeleyebilmek icin. Mecbur internete koyulmasini bekliyorum.
Kiz burcu atesli geceler hee :roflol::jeyyar:
ben size gülüyorumda bizdede durum pek parlak değil ben bi atlıyom adamınüstüne ama adam o kadar korkuyo ki geri çekiyor kendini bakalım ne kadar dayanack :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?