- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.021
ahhh sorma canım sorma ben kilo vermek için uğraştığım geçen ay uğraştım didindim yaptım bunu ama sonra ne kilo verdikçe değiştirebildim nede şimdi bebiş için yenisini yapabiliyorum yapamıorum olurmu böle şey iş yerinde bilgisayarda dünyaları yapıyorum şu basit takvimi yapamıyorum :roflol:
Bayanlar eve geldim, baktım yemeğim var, eşim de 1 saat geç gelecekmiş, takrar girdim. Ama diğer topiklere göz atarken dikkat folic asit kullanmayın diye bir uyarı gördüm. Foks Tv' de yayımlanmış ve bebişe yararından çok zararı varmış kullanmanın. Dehşete düştüm inanın, ben hamiş değilim ama kullanıyorum şimdiden. Aranızda da kullananlar var biliyorum. ne yapsak... Eşime soracağım akşam geldiğinde ve sizinle paylaşacağım.
canım deminden beri yapıyorum yok olmuo bebişin doğum tarihi muhtemel 3-8-2009benim takvimden istersen bebişin doğacağı tarihi yaz yapıp yollayayım sana
canım deminden beri yapıyorum yok olmuo bebişin doğum tarihi muhtemel 3-8-2009
nasipse zahmet olacak sana ama beceremedim saolklava:
canım çok saol teşekkür ederim bayılmıştım uğraşmaktansırnaşık şeycanım ne zahmeti ben yaptım
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev214br___.png
bu yolladığımı kopyala kilo doğum yazan yere yapıştır yapınca haber et silelim burdan
canım çok saol teşekkür ederim bayılmıştım uğraşmaktansırnaşık şey
kızlar ben geldim size güsel haberler veremicem çok üzgünüm kırmızıları gördüm sonunda biliyorum hayırlısı neyse o olsun ama çok üzüldüm yavvvvsenağlamasenağlama
canım üzülmek yok tamam mı kendini üzdüğün, stres yaptığın zaman iyice kötüye gidecek bu ay tam anlamıyla dene tamam mı?
böyle insan panik oluyor sanki hiç bi zaman olmıcakmış gibi dua etmekden başka yapcak bişi bulamıyorum şu an iyiki varısınız :çok üzgünüm:
BENSSENB canım çok teşekkür ederim aranıza benide aldığınız için.beni rahatlatıyo buradaki sohbetler inanın dualarıma burdaki arkadaşları da ekledim.ama ben kendim içinde çokkk dua ediyorum senağlama çünkü ben ocakta hamilelik yaşadım 7 haftalıkken kendiliğinden düşük oldu ve ben doktor kürtaj olmadın yine hemen isteyebilirsin dediği halde yaşadığım üzüntüden ekim ayına kadar eşimde bende moralimiz düzelsin diye istemedik şimdi 6 haftalık hamileyim fakat çokk korkuyorum beni anladığınızı düşünüyorum önceki ilk hamileliğimdi ve 7 haftalık hareketli bile değilmiş üzülme diyolar ama benim yitirdiğim annelik duygusuydu bunu anlamadılar ve ben şimdide bişey olcak diye çok korkuyorum elimde değil üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?